Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.098
Πόντοι
5.506
είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι του μοιραίου κρακ, σε κάθε πλοίο που ετοιμάζεται για τον πάτο από μη αναστρέψιμη εισροή υδάτων, προηγείται ένα κρεσέντο αφηνιασμένης πορείας, αλαζονείας, παραισθήσεων και παρανοϊκής θυματοποίησης

καμία φορά βέβαια, αυτή η αφηνιασμένη πορεία αντί προς τα εμπρός, γίνεται προς τα πίσω (με ιστορικές ανασκαφές)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Μαθαινω κι εγω οτι δεν ηταν η Ειρηνη το μονο θυμα απειλών.
Καλα να παθουμε ομως, που δειξαμε καλη διαθεση σε ενα σκουπιδι.
Αλέκο ελπίζω τώρα να κατάλαβετε το λάθος σας που "παλέψατε" στο παρελθόν για την επιστροφή του.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Όχι μόνον συμφωνώ, αλλά και επαυξάνω. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.098
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι του μοιραίου κρακ, σε κάθε πλοίο που ετοιμάζεται για τον πάτο από μη αναστρέψιμη εισροή υδάτων, προηγείται ένα κρεσέντο αφηνιασμένης πορείας, αλαζονείας, παραισθήσεων και παρανοϊκής θυματοποίησης

καμία φορά βέβαια, αυτή η αφηνιασμένη πορεία αντί προς τα εμπρός, γίνεται προς τα πίσω (με ιστορικές ανασκαφές)
Πάω να πάρω ποπ κορν και να φτιάξω καφεδάκι γιατί η βραδιά προμηνύεται συγκλονιστική

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αλέκο ελπίζω τώρα να κατάλαβετε το λάθος σας που "παλέψατε" στο παρελθόν για την επιστροφή του.
Μπορω να σου το εξηγησω.
Ο συγκεκριμενος, δεν ειναι (θεωρω) επικινδυνος.
Ενας μαλακάκος ειναι.
Απο αυτο το σάιτ εχουν περασει κατα καιρους πραγματικα επικινδυνοι ανθρωποι, που οταν απειλουσαν, το καλυτερο που ειχες να κανεις ηταν να αλλαξεις προφιλ.
Ε, ο κακομοίρογλου αυτος, δεν ηταν τετοιου στυλ.
Αλλά βεβαια, οταν καποιος γινεται δέκτης μιας απειλής, δεν εχει παντα την πολυτελεια να καθισει να διαχειρισθει αν αυτος που τον απειλει ειναι οντως επικινδυνος ή ειναι απλως ενας χαζος που προσπαθει να αποκτησει βαρος στα λεγομενα του.
Με αυτο το σκεπτικο, κινηθηκαμε κι εγω και καποιοι αλλοι, στο επιπεδο "ελα μωρε, ενας χαζουλης ειναι, ειπε μια μαλακια, μην το κανουμε τοσο θεμα".

Εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι καναμε λαθος, συμβαινουν αυτα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα Αλέξανδρε,είμαι ο Ράγκναρ,ο φίλος του φίλου σου,του Μπαρόκ

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Πάω να πάρω ποπ κορν και να φτιάξω καφεδάκι γιατί η βραδιά προμηνύεται συγκλονιστική

φτιάξτε στιγμιαίο καφέ να ρθείτε γρήγορα γιατί φοβούμαι μην πέσουμε όλοι ως κωλόγεροι για ύπνο και πεταχτεί όρθιος από τον καναπέ μόνο ο κ.Καραμάνης για να αρμέξει την σαύρα του μετά τις μπύρες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
φτιάξτε στιγμιαίο καφέ να ρθείτε γρήγορα γιατί φοβούμαι μην πέσουμε όλοι ως κωλόγεροι για ύπνο και πεταχτεί όρθιος από τον καναπέ μόνο ο κ.Καραμάνης για να αρμέξει την σαύρα του μετά τις μπύρες
ακομα να φανει :sad2:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Μπορω να σου το εξηγησω.
Ο συγκεκριμενος, δεν ειναι (θεωρω) επικινδυνος.
Ενας μαλακάκος ειναι.
Απο αυτο το σάιτ εχουν περασει κατα καιρους πραγματικα επικινδυνοι ανθρωποι, που οταν απειλουσαν, το καλυτερο που ειχες να κανεις ηταν να αλλαξεις προφιλ.
Ε, ο κακομοίρογλου αυτος, δεν ηταν τετοιου στυλ.
Αλλά βεβαια, οταν καποιος γινεται δέκτης μιας απειλής, δεν εχει παντα την πολυτελεια να καθισει να διαχειρισθει αν αυτος που τον απειλει ειναι οντως επικινδυνος ή ειναι απλως ενας χαζος που προσπαθει να αποκτησει βαρος στα λεγομενα του.
Με αυτο το σκεπτικο, κινηθηκαμε κι εγω και καποιοι αλλοι, στο επιπεδο "ελα μωρε, ενας χαζουλης ειναι, ειπε μια μαλακια, μην το κανουμε τοσο θεμα".

Εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι καναμε λαθος, συμβαινουν αυτα.
Παραδέχεσαι ότι (και εσύ) έκανες λάθος πάντως.

Το πρώτο μπαν που έφαγε αυτό το μούτρο πρέπει να ήταν το 2019 στο νήμα του Θρύλου.

Αλλά ότι παρακαλούσε να του δώσουν πίσω το προφίλ του,που μόνο πιάτσα δεν κατάντησε να κάνει για αυτό,δηλώνει πως όχι μόνο κακομοίρης αλλά και γελοίος είναι.

Η Ειρήνη πάντως οφείλει να κάνει το πρέπον στην εν λόγω περίπτωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην αγχώνεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Παραδέχεσαι ότι (και εσύ) έκανες λάθος πάντως.

Το πρώτο μπαν που έφαγε αυτό το μούτρο πρέπει να ήταν το 2019 στο νήμα του Θρύλου.

Αλλά ότι παρακαλούσε να του δώσουν πίσω το προφίλ του,που μόνο πιάτσα δεν κατάντησε να κάνει για αυτό,δηλώνει πως όχι μόνο κακομοίρης αλλά και γελοίος είναι.

Η Ειρήνη πάντως οφείλει να κάνει το πρέπον στην εν λόγω περίπτωση.
Εαν παντως μας διαβαζει, τον συμβουλευω να μην τολμησει να μου στειλει πμ και να αρχισει τα μυξοκλαματα οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ.
Γιατι θα τον παρει ο διαολος.
Αυτα που μαθαινω απο διάφορα προσωπα ειναι εξοργιστικα.
Και μου προκαλούν αναγούλα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εαν παντως μας διαβαζει, τον συμβουλευω να μην τολμησει να μου στειλει πμ και να αρχισει τα μυξοκλαματα οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ.
Γιατι θα τον παρει ο διαολος.
Αυτα που μαθαινω απο διάφορα προσωπα ειναι εξοργιστικα.
Και μου προκαλούν αναγούλα.
Για σκέψου:
Νομίζεις ότι ΔΕΝ μας διαβάζει?

Δεν θέλω να σκεφτώ σε πόσες έκανε τον νταή

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Για σκέψου:
Νομίζεις ότι ΔΕΝ μας διαβάζει?

Δεν θέλω να σκεφτώ σε πόσες έκανε τον νταή
Ειμαι 11 χρονια σε αυτο το σαιτ.
Θυμαμαι κι αλλες περιπτωσεις κοριτσιών, που μου εστελναν πμ εντρομες απο απειλές διαφόρων μελών για δημοσιοποιηση στοιχειων τους, φωτογραφιων τους κλπ. Προφανως η ιδιότητά μου, τις εκανε να απευθυνθουν σε μενα.
Ακομη θυμαμαι μια κοπελα απο εδω μεσα να μου στελνει "κάνε κάτι, φοβαμαι οτι θα με βρουν σε χαντακι".
Ξερετε οτι καποτε πριν χρονια, αφιερωσα ενα ολοκληρο βραδυ για να ηρεμησω μια κοπελα που ηταν στα προθυρα της αυτοκτονιας επειδη καποιο πασιγνωστο μελος απειλουσε οτι θα βγαλει στη φορα φωτογραφιες της?
Εχω ιδιαιτερη ευαισθησια σε αυτο το θεμα.
Οποιος απειλεί, εκβιαζει, γενικως μαυρίζει την ψυχη του αλλου για να αποκτήσει όφελος πρεπει να συντρίβεται. Και ειδικα οταν αυτο γινεται επαναλαμβανομενα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Ειμαι 11 χρονια σε αυτο το σαιτ.
Θυμαμαι κι αλλες περιπτωσεις κοριτσιών, που μου εστελναν πμ εντρομες απο απειλές διαφόρων μελών για δημοσιοποιηση στοιχειων τους, φωτογραφιων τους κλπ. Προφανως η ιδιότητά μου, τις εκανε να απευθυνθουν σε μενα.
Ακομη θυμαμαι μια κοπελα απο εδω μεσα να μου στελνει "κάνε κάτι, φοβαμαι οτι θα με βρουν σε χαντακι".
Ξερετε οτι καποτε πριν χρονια, αφιερωσα ενα ολοκληρο βραδυ για να ηρεμησω μια κοπελα που ηταν στα προθυρα της αυτοκτονιας επειδη καποιο πασιγνωστο μελος απειλουσε οτι θα βγαλει στη φορα φωτογραφιες της?
Εχω ιδιαιτερη ευαισθησια σε αυτο το θεμα.
Οποιος απειλεί, εκβιαζει, γενικως μαυρίζει την ψυχη του αλλου για να αποκτήσει όφελος πρεπει να συντρίβεται. Και ειδικα οταν αυτο γινεται επαναλαμβανομενα.

Μικρές νεράιδες που έφυγαν, και πήραν την χαρά σου... Που λέει και το άσμα. :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom