athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
ΕΓΩ ειμαι ο φιλος του ΑλεξανδρουΚαλησπέρα Αλέξανδρε, είμαι ο φίλος σου ο μπαρόκ.
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
ΕΓΩ ειμαι ο φιλος του ΑλεξανδρουΚαλησπέρα Αλέξανδρε, είμαι ο φίλος σου ο μπαρόκ.
είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι του μοιραίου κρακ, σε κάθε πλοίο που ετοιμάζεται για τον πάτο από μη αναστρέψιμη εισροή υδάτων, προηγείται ένα κρεσέντο αφηνιασμένης πορείας, αλαζονείας, παραισθήσεων και παρανοϊκής θυματοποίησης
καμία φορά βέβαια, αυτή η αφηνιασμένη πορεία αντί προς τα εμπρός, γίνεται προς τα πίσω (με ιστορικές ανασκαφές)
Μια χαρα νιωθω και μια χαρα ειναι η ζωη μουαλεχ για πες μας πως νιώθεις ,μιλά μας για την ζωη σου![]()
Αλέκο ελπίζω τώρα να κατάλαβετε το λάθος σας που "παλέψατε" στο παρελθόν για την επιστροφή του.Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Μαθαινω κι εγω οτι δεν ηταν η Ειρηνη το μονο θυμα απειλών.
Καλα να παθουμε ομως, που δειξαμε καλη διαθεση σε ενα σκουπιδι.
Όχι μόνον συμφωνώ, αλλά και επαυξάνω. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Εντάξει, αρκετά με το αυτομαστίγωμα. Τελείωσε το σκουπίδι από δω μέσα.Όχι μόνον συμφωνώ, αλλά και επαυξάνω. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
ΠιπέριΚωλο-κωλο βεντούζα θα πηγαίνουν...
Γιατι δεν δουλευεις ΡΕ;Εντάξει, αρκετά με το αυτομαστίγωμα. Τελείωσε το σκουπίδι από δω μέσα.
Πάω να πάρω ποπ κορν και να φτιάξω καφεδάκι γιατί η βραδιά προμηνύεται συγκλονιστικήείναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι του μοιραίου κρακ, σε κάθε πλοίο που ετοιμάζεται για τον πάτο από μη αναστρέψιμη εισροή υδάτων, προηγείται ένα κρεσέντο αφηνιασμένης πορείας, αλαζονείας, παραισθήσεων και παρανοϊκής θυματοποίησης
καμία φορά βέβαια, αυτή η αφηνιασμένη πορεία αντί προς τα εμπρός, γίνεται προς τα πίσω (με ιστορικές ανασκαφές)
Μπορω να σου το εξηγησω.Αλέκο ελπίζω τώρα να κατάλαβετε το λάθος σας που "παλέψατε" στο παρελθόν για την επιστροφή του.
Καλησπέρα Αλέξανδρε,είμαι ο Ράγκναρ,ο φίλος του φίλου σου,του ΜπαρόκΧαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Δουλεύω, ΔΟΥΛΕΥΩ, ακόμα και για ξεκούραση πληρώνομαι, ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ.Γιατι δεν δουλευεις ΡΕ;
Πάω να πάρω ποπ κορν και να φτιάξω καφεδάκι γιατί η βραδιά προμηνύεται συγκλονιστική
ακομα να φανειφτιάξτε στιγμιαίο καφέ να ρθείτε γρήγορα γιατί φοβούμαι μην πέσουμε όλοι ως κωλόγεροι για ύπνο και πεταχτεί όρθιος από τον καναπέ μόνο ο κ.Καραμάνης για να αρμέξει την σαύρα του μετά τις μπύρες
Παραδέχεσαι ότι (και εσύ) έκανες λάθος πάντως.Μπορω να σου το εξηγησω.
Ο συγκεκριμενος, δεν ειναι (θεωρω) επικινδυνος.
Ενας μαλακάκος ειναι.
Απο αυτο το σάιτ εχουν περασει κατα καιρους πραγματικα επικινδυνοι ανθρωποι, που οταν απειλουσαν, το καλυτερο που ειχες να κανεις ηταν να αλλαξεις προφιλ.
Ε, ο κακομοίρογλου αυτος, δεν ηταν τετοιου στυλ.
Αλλά βεβαια, οταν καποιος γινεται δέκτης μιας απειλής, δεν εχει παντα την πολυτελεια να καθισει να διαχειρισθει αν αυτος που τον απειλει ειναι οντως επικινδυνος ή ειναι απλως ενας χαζος που προσπαθει να αποκτησει βαρος στα λεγομενα του.
Με αυτο το σκεπτικο, κινηθηκαμε κι εγω και καποιοι αλλοι, στο επιπεδο "ελα μωρε, ενας χαζουλης ειναι, ειπε μια μαλακια, μην το κανουμε τοσο θεμα".
Εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι καναμε λαθος, συμβαινουν αυτα.
Μην αγχώνεσαι.φτιάξτε στιγμιαίο καφέ να ρθείτε γρήγορα γιατί φοβούμαι μην πέσουμε όλοι ως κωλόγεροι για ύπνο και πεταχτεί όρθιος από τον καναπέ μόνο ο κ.Καραμάνης για να αρμέξει την σαύρα του μετά τις μπύρες
Εαν παντως μας διαβαζει, τον συμβουλευω να μην τολμησει να μου στειλει πμ και να αρχισει τα μυξοκλαματα οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ.Παραδέχεσαι ότι (και εσύ) έκανες λάθος πάντως.
Το πρώτο μπαν που έφαγε αυτό το μούτρο πρέπει να ήταν το 2019 στο νήμα του Θρύλου.
Αλλά ότι παρακαλούσε να του δώσουν πίσω το προφίλ του,που μόνο πιάτσα δεν κατάντησε να κάνει για αυτό,δηλώνει πως όχι μόνο κακομοίρης αλλά και γελοίος είναι.
Η Ειρήνη πάντως οφείλει να κάνει το πρέπον στην εν λόγω περίπτωση.
Για σκέψου:Εαν παντως μας διαβαζει, τον συμβουλευω να μην τολμησει να μου στειλει πμ και να αρχισει τα μυξοκλαματα οτι δεν ειναι ετσι κλπ κλπ.
Γιατι θα τον παρει ο διαολος.
Αυτα που μαθαινω απο διάφορα προσωπα ειναι εξοργιστικα.
Και μου προκαλούν αναγούλα.
Είχε να μοιάσει από τους μαλάκες εδώ μέσα με τις τακτικές bullying, αυτά κάναν από παλιά 10 σε έναν τα πουστράκια τα είδα εγώΓια σκέψου:
Νομίζεις ότι ΔΕΝ μας διαβάζει?
Δεν θέλω να σκεφτώ σε πόσες έκανε τον νταή
Ειμαι 11 χρονια σε αυτο το σαιτ.Για σκέψου:
Νομίζεις ότι ΔΕΝ μας διαβάζει?
Δεν θέλω να σκεφτώ σε πόσες έκανε τον νταή
Ειμαι 11 χρονια σε αυτο το σαιτ.
Θυμαμαι κι αλλες περιπτωσεις κοριτσιών, που μου εστελναν πμ εντρομες απο απειλές διαφόρων μελών για δημοσιοποιηση στοιχειων τους, φωτογραφιων τους κλπ. Προφανως η ιδιότητά μου, τις εκανε να απευθυνθουν σε μενα.
Ακομη θυμαμαι μια κοπελα απο εδω μεσα να μου στελνει "κάνε κάτι, φοβαμαι οτι θα με βρουν σε χαντακι".
Ξερετε οτι καποτε πριν χρονια, αφιερωσα ενα ολοκληρο βραδυ για να ηρεμησω μια κοπελα που ηταν στα προθυρα της αυτοκτονιας επειδη καποιο πασιγνωστο μελος απειλουσε οτι θα βγαλει στη φορα φωτογραφιες της?
Εχω ιδιαιτερη ευαισθησια σε αυτο το θεμα.
Οποιος απειλεί, εκβιαζει, γενικως μαυρίζει την ψυχη του αλλου για να αποκτήσει όφελος πρεπει να συντρίβεται. Και ειδικα οταν αυτο γινεται επαναλαμβανομενα.