shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Το νταρκ-μοουντ ειναι πιο ευχαριστο πιστευωΜέντιουμ-Μελοντολόγος
Κύριος Alpoula
Ισχυρός ενδιάμεσος με κληρονομικό χάρισμα
Προβλέπει με ακρίβεια αισθηματικά, οικονομικά, κληρονομικά και μπαναρίσματα στο Bourdela.com
![]()
Μέντιουμ-Μελοντολόγος
Κύριος Alpoula
Ισχυρός ενδιάμεσος με κληρονομικό χάρισμα
Προβλέπει με ακρίβεια αισθηματικά, οικονομικά, κληρονομικά και μπαναρίσματα στο Bourdela.com
![]()
Συμπαθής από παλιάπείτε στο ζώον τον Karipidi / Anon / Psaxnw ή pleasuregiver ότι τον αγνοώ - να μην γράφει για εμένα
![]()
Μόνο αλήθειες σε αυτό το θρεντ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (που έλεγε και μια ψυχή παλιά)Μεγάλες ιδέες στην θεωρία:
Λούζερ στην πράξη:
Η ευγενής άμιλλα και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ήταν η οργάνωση και συμμετοχή σε αποτυχημένο μπούλιγκ σε ένα άλλο νήμα.
Σε είπα λούζερ κι ανοίγεις νήμα ψυχολογικής υποστήριξης για να αποδείξεις ότι δεν είσαι, κάνοντας λογοτεχνικές αναφορές και προσπαθώντας να συσπειρώσεις υποστηρικτές για επιβεβαίωση.
Δεν σε σώζει τίποτα. Έχεις πιάσει πάτο σαν άνθρωπος. Όταν κάποιοι αγωνίζονται στη ζωή για να πετύχουν στόχους, εσύ οργανώνεις virtual κηδείες συμφορουμιτών σου για να τους διώξεις από ένα χώρο που έχεις κάνει σκουπιδότοπο.
Κακόμοιρο ανθρωπάκι. Πιο λούζερ δεν γίνεται. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι μπορείς να συναναστραφείς νορμάλ ανθρώπους. Μόνο εδώ μέσα είσαι «Τιμημένος» λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ίδρυμα. Εκεί έξω όλοι σε έχουν χεσμένο. Απέτυχες. Deal with it.
ΠαρομοίωςΚαλημέρα. Μου έκανες "παρατήρηση" εχθές ότι αναφέρομαι σε κάποιους συγκεκριμένους και είναι κουραστικό. Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι τι να πούμε που σε 500 σελίδες διαβάζουμε τις απόλυτες μαλακίες μεταξύ εσένα και του Νίπλη.
να μην μπαινεις...τοσες μερες ολο φευγεις και ολο εδω εισαιΠαρομοίως![]()
κολλητοι;Θέμα χρόνου να γίνουν φίλοι...![]()
Ε ναι λοιπον ...Μόνο αλήθειες σε αυτό το θρεντ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (που έλεγε και μια ψυχή παλιά)
Κωλο-κωλο βεντούζα θα πηγαίνουν...κολλητοι;![]()
Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.Ε ναι λοιπον ...
Το παραδεχομαι...
Εγειρω παθη ο καριολης.![]()
Καλησπέρα Αλέξανδρε, είμαι ο φίλος σου ο μπαρόκ.Χαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Μαθαινω κι εγω οτι δεν ηταν η Ειρηνη το μονο θυμα απειλών.
Καλα να παθουμε ομως, που δειξαμε καλη διαθεση σε ενα σκουπιδι.
αλεχ για πες μας πως νιώθεις ,μιλά μας για την ζωη σουΧαιρετίζω εστω και καθυστερημενα το κράξιμο που ριξατε στον γνωστό ελεεινό τέως συμφορουμίτη.
Μαθαινω κι εγω οτι δεν ηταν η Ειρηνη το μονο θυμα απειλών.
Καλα να παθουμε ομως, που δειξαμε καλη διαθεση σε ενα σκουπιδι.