Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Σωστός...Διαγραμμένων η μπανιαρισμενων;;![]()
Σωστός...Διαγραμμένων η μπανιαρισμενων;;![]()
Τελικά το ρουφιανεμα ήταν το link που έστειλα στον αλπούλα που αφήνατε υπονοούμενα ότι είναι προμοτορας;;; Αλήθεια τώρα;;;
Βέβαια εδώ που τα λέμε και των ηττημένων καλό είναι γιατί τους περιλαμβανει ολουςΣωστός...![]()
Δε σε είδα να τα γράφεις αυτά όταν έβαλαν το λινκ με την αναφορά της κυρίας, με την οποία πάνω κάτω συμφωνούσαν και έγραφαν "Βρε βρε", "Πέφτω από τα σύννεφα" κλπΓια να τελειώνει επιτέλους αυτό το γεμάτο φανταστικές ίντριγκες "μελό"...
Η πόρνη μπορεί να γράφει ό,τι θέλει.
Οι παλαιότεροι γνωρίζουν τα "θεματάκια" της, όπως επίσης γνωρίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπολύει τέτοιου είδους επιθέσεις και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.
Στην μακρά παρουσία του στον παρόντα, ο κ. Αλπουλα δεν έχει δώσει ποτέ ούτε το παραμικρό δικαίωμα για να τον αποκαλεί κανείς προμότορα ή νταβατζάκο.
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω καθότι δεν κάνω εγώ τα ραντεβού μαζί του, αλλά για το παραπάνω είμαι σίγουρος.
Άλλωστε αν ήταν προμότορας ή νταβατζάκος όλο και κάποιος θα είχε κάνει λόγο στα τόσα χρόνια που είναι μέλος ο κ. Αλπουλα.
Αυτά τα ολίγα, γιατί μας ζαλίσατε το θυμιατό με την μίρλα.
αλλος πρωι πρωι που σκιζεται στην δουλεια
Την αγαπημενη μου Καραμαναρε Θεε (παρε την ΠΑΕ), την αγαπημενη μου ξεχασες.Παρασκευη 27/8 σημερα. Το καλοκαιρι τελειωσε ασχετα που εγω εχω ακομα…10 μερες διακοπες και ας κανουμε εναν καταλογο των ως τωρα μπαναριζμενων
ΝΙΠΛ ΛΟΒΕΡ
αμστελακιας/φιξακιας
Πεκινπα/πουσυ
Τζχωννυ64
Σαντμαν
Ζαν κλωντ Βανταμ
και φυσικα ο μονιμα εδω και χρονια Τιγροπουστας!
ξεχασα κανεναν;;![]()
εχει καμμια θεσουλα φιλε και για εμεναΕίμαι σκοπετο ακίνητος παιδιά σεκιούριτι λιντλ και με κερασαν καφέ μέχρι να παραλάβω τα σαλαμοτυρια
Φίλε 600 ευρώ μισθό, ορθοστασία, στολή δεν είναι για σένα... όταν γίνεις αποτυχημένος σάν και μένα χτυπα ένα τηλεφώνημαεχει καμμια θεσουλα φιλε και για εμενα![]()
δεν εχω να πληρωσω το ενοικιο ρε φιλε εστω με συμβαση 1ημερας για 19 ωρη εργασιαΦίλε 600 ευρώ μισθό, ορθοστασία, στολή δεν είναι για σένα... όταν γίνεις αποτυχημένος σάν και μένα χτυπα ένα τηλεφώνημα
Δεν ξέρω εγώ ήδη δουλεύω απο τις τρεις το πρωί και δεν ξέρω πότε θα σχολασω... αντέχεις;δεν εχω να πληρωσω το ενοικιο ρε φιλε εστω με συμβαση 1ημερας για 19 ωρη εργασια
εσυ θα σχολασεις σημερα η θα πας σερι μεχρι το ρεπο της δευτεραςΔεν ξέρω εγώ ήδη δουλεύω απο τις τρεις το πρωί και δεν ξέρω πότε θα σχολασω... αντέχεις;
Φίλε θα σχολασω κάποια στιγμή αργά ίσωςεσυ θα σχολασεις σημερα η θα πας σερι μεχρι το ρεπο της δευτερας
καταλαβαΦίλε θα σχολασω κάποια στιγμή αργά ίσως
Δε σε είδα να τα γράφεις αυτά όταν έβαλαν το λινκ με την αναφορά της κυρίας, με την οποία πάνω κάτω συμφωνούσαν και έγραφαν "Βρε βρε", "Πέφτω από τα σύννεφα" κλπ
Τώρα με το ότι το έστειλα αυτό στον αλπούλα και από κάποιους θεωρήθηκε ρουφιανεμα, θέλω να τους ρωτήσω αν θα έκαναν το ίδιο αν κατηγορούσαν κάποιο φιλαράκι τους στο νήμα.
Το κατάλαβα, αλλά ποιώ τη νήσσα.Άγιος στα μέρη σου είμαι έπρεπε από φωτό να το καταλάβεις![]()
![]()