ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.762
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσιμπησες μαν;Ειμαι στον 6ο(φρεντο εσπρεσσο τωρα) τελευταιο για σημερα![]()
Τι τσιμπησες μαν;Ειμαι στον 6ο(φρεντο εσπρεσσο τωρα) τελευταιο για σημερα![]()
Εγώ σήμερα ήπια έναν freddo cappuccino μετά από κανα μήναΕιμαι στον 6ο(φρεντο εσπρεσσο τωρα) τελευταιο για σημερα![]()
Δεν κανω υπερβολεςΤι ώρα θα την πέσεις?
Προλαβαίνεις 2-3 σφηνάκια εσπρέσσο σκέτο.
Κοτοπουλο με πατατες τηγανητες,σαλατες,φεταΤι τσιμπησες μαν;
Τελικά το ρουφιανεμα ήταν το link που έστειλα στον αλπούλα που αφήνατε υπονοούμενα ότι είναι προμοτορας;;; Αλήθεια τώρα;;;ρε τυπε ειλικρινα εχεις κοψει καπιστρι...να μπαινεις συνεχεια ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΣ να γελαμε![]()
![]()
Mη δολοφονείς την ορθογραφίαΦαντάζομε οτι Ο Αθηναίος ειναι σε ραντεβου θανάτου κατω απο το φως τον αστερίων!
πιάνω στην βιασύνη γίνονται και μικρά λάθη ,για το δευτερο σκέλος θα σου πω οτι ο Αθηναιος ειναι ενας σκληρος αμείλικτος τιμωρος ....το μυστικο του οπλο ειναι να το παιζει κριφοπουτανιτσαMη δολοφονείς την ορθογραφία
Ο Αθηναίος είναι ρομαντική ψυχή
Να υποθέσω επίσης, πώς και τα υπόλοιπες άσχετες αναρτήσεις πολλών μελών όπως οι κ.κ. Τρομπαδόρος, Γιαγκούλας παλαιοαγορίνας, Παλαιόσκυλος
Παλαιόσκυλος; Αναφέρεστε σε εμένα;
Αν ναι, προτιμώ το ψοφόσκυλος.
Θα το έχω υπόψιν μου.
Τι έπινε το κορίτσι;Η Αντζελίνα παλιά, όταν ερχότανε για ποτάκι κλινική
![]()
Και κλείνοντας να δηλώσω πως ποτέ δεν δεν είχα ως στόχο ζωής να παίξω τον ρόλο του "Τεξανού Σερίφη" σε ένα πουτανοσάιτ. Η όποιας μορφής "αστυνόμευση" πρέπει να απορρέει και γίνεται αποκλειστικά και μόνον από την διοίκηση και από κανέναν άλλον.
Συνεπώς δεν νομίζω πως χωράνε αυτόκλητοι σερίφηδες και οι βοηθοί τους εδώ μέσα.