Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.927
- Πόντοι
- 2.606
θειο παιζει ο θρυλος και εσυ βλεπεις μικυμαου?
βλεπω μπαουγκθειο παιζει ο θρυλος και εσυ βλεπεις μικυμαου?
εγω λεω για ραντεβου μαραθωνιο σεξ και οποιος δεν αντεχει πληρωνει τα γαμησια των επομενων!
θείο διαβάζω και κάνω ένα διάλειμμα...θειο παιζει ο θρυλος και εσυ βλεπεις μικυμαου?
ετσι καλα το ξεκινας...πρωτα λιγο κλαψιαρικο-ενδιαφερον ποστ,μετα θα κανεις απαξιωτικο,μετα επιθετικο,διανθισε το με σεκιουριτυ-αποτυχημενους,κλωνους γαμιαδες σαιτ επειδη πληρωνεις και μετα στασου στον κοντο καθρεπτη σου κορδωσου που ησουν αντρας στο σαι και τριψε την κλειτοριδα σου μεσα απο τον στριγκ σου που χυνει τεστοστερονη..δωσε μωρη καυλα![]()
![]()
![]()
![]()
τύπε εχω αναλυση την συγκεκριμενη στρατηγικη.Καραμανος άπαικτος οτι βλέπει το κανει like![]()
Αλλαξες αβαταρ και δεν μου βγαινει να σε παινεψω οπως παλιαθα γυρισει ο νιπλακος και σαμπανια θα πινουμε ΣΑΜΠΑΝΙΑ
Αυτο και η ολγουειζ
εσυ εχεις περίεργο χουμορ ,σε παω!τύπε εχω αναλυση την συγκεκριμενη στρατηγικη.![]()
![]()
![]()
ναι ετσι συνεχισε...παω στοιχημα θα χυσεις υγρακια σε λιγο με το δαχτυλωμα
Α οχι λιονταρε ο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ ειναι φιλος! Και απο τα ελαχιστα ατομα εδω μεσα που εκτιμω απο την μερα που αρχισα να γραφω! Ξερω καλα ποιοι ειναι φιλοι και ποιοι φιδια εδω μεσα..Μαν, κοροϊδεύεις το "φίλο" σου για τη φαρμακευτική του αγωγή;
Τόσο καιρό το έπαιζες φίλος του
Εγω τι ειμαι ρε?Α οχι λιονταρε ο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ ειναι φιλος! Και απο τα ελαχιστα ατομα εδω μεσα που εκτιμω απο την μερα που αρχισα να γραφω! Ξερω καλα ποιοι ειναι φιλοι και ποιοι φιδια εδω μεσα..![]()