Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Κατι που να…μη κολυμπαει δε τρωει ο ΝΙΠΛΗΣ;;τρωει καραβιδες ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ και πληρωνει με επιταγες..
Κατι που να…μη κολυμπαει δε τρωει ο ΝΙΠΛΗΣ;;τρωει καραβιδες ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ και πληρωνει με επιταγες..
Καραμαναρε το νου σου, τον κόβω να σου κάνει τράκα...Το ξερω λιονταρε κανω μαλακια μ αυτο το θεμα αλλα επειδη δε κοβεται το ρημαδι το πιοτο προσπαθω να το μετριαζω με καμια μπιριτσα η αμα θελω να πιω πολυ κανα βραδυ δε κουμπονω… στο τρελογιατρο λεω οτι το χω…κοψει αλλα μαλλον ξερει οτι του λεω ψεματα
ολμυζεν εχει πολλα καβατζα ΚαραμαναροςΚαραμαναρε το νου σου, τον κόβω να σου κάνει τράκα...
τρωει δαγκανιαρικα ο μουνης ΜΟΝΟΚατι που να…μη κολυμπαει δε τρωει ο ΝΙΠΛΗΣ;;
κανε μια μαλακια να πατηθει το κουμπακι να φας ενα 24 ωρο απο τους πληρωτεους ΓΑΜΙΑΔΕΣ του σαιΓια λίγο νόμιζα ότι είχα πάει για μπάνιο...
... τελικά ... είχα αποσυνδεθεί!!
Σε ένα νήμα με 81 σελίδες
έχω 11 παραθέσεις. Νομίζω απέχω από τον ορισμό του σπαμ.
Ωστόσο, αν μπορεί να θεωρηθεί σπαμ η συνομιλία μου με άλλο μέλος (για θέμα που αφορά βέβαια αποκλειστικά τις εκδιδόμενες) μπορείτε να ανατρέξετε στις παραθέσεις μου και να δείτε ότι ευγενικά έγραψα: «πλατειάζουμε» και διέκοψα την συνομιλία.
Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι γράφω. Φυσικά η πλάκα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Δεν είναι όμως ο μόνος σκοπός της παρουσίας μου στο φόρουμ.
Σας διαβεβαιώ και το τονίζω, ότι διασκεδάζω με την μεγάλη παρέα σας και πολλές φορές έχω πατήσει το κουμπάκι με τα like ? .
Το οτι εμπιστεύομαι, σέβομαι, αλληλογραφώ κτλ με κάποια μέλη δεν σας δίνει το δικαίωμα να βρείτε σε εμένα αυτό που μπορεί να ψάχνετε.
ΥΓ. Μην τσακώνεστε το λέω σε όλους ΟΛΟΥΣ
Φανταζομαι θα χει γονατισει αστακομακαροναδες καραβιδομακαροναδες γαριδομακαροναδες κλπ…ολμυζεν εχει πολλα καβατζα Καραμαναρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρωει δαγκανιαρικα ο μουνης ΜΟΝΟ
ήσυχος είμαι... ΗΣΥΧΟΣ ΛΕΩ....κανε μια μαλακια να πατηθει το κουμπακι να φας ενα 24 ωρο απο τους πληρωτεους ΓΑΜΙΑΔΕΣ του σαι
ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπουΦανταζομαι θα χει γονατισει αστακομακαροναδες καραβιδομακαροναδες γαριδομακαροναδες κλπ…
Καφέδες θα πίνεις όλο το βράδυ σελεμπρακο
Δωρεαν θα τα δινουμε ΔΩΡΕΑΝ!ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπου
Φιλόζωος εννοείς...ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπου
και φιλοζωος εννοειταιΦιλόζωος εννοείς...
Μαν, κοροϊδεύεις το "φίλο" σου για τη φαρμακευτική του αγωγή;ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπου
ετσι καλα το ξεκινας...πρωτα λιγο κλαψιαρικο-ενδιαφερον ποστ,μετα θα κανεις απαξιωτικο,μετα επιθετικο,διανθισε το με σεκιουριτυ-αποτυχημενους,κλωνους γαμιαδες σαιτ επειδη πληρωνεις και μετα στασου στον κοντο καθρεπτη σου κορδωσου που ησουν αντρας στο σαι και τριψε την κλειτοριδα σου μεσα απο τον στριγκ σου που χυνει τεστοστερονη..δωσε μωρη καυλαΜαν, κοροϊδεύεις το "φίλο" σου για τη φαρμακευτική του αγωγή;
Τόσο καιρό το έπαιζες φίλος του
Nα το γυρισω στα ρεντμπουλ καλυτεραΚαφέδες θα πίνεις όλο το βράδυ σελεμπρακο
θα γυρισει ο νιπλακος και σαμπανια θα πινουμε ΣΑΜΠΑΝΙΑNα το γυρισω στα ρεντμπουλ καλυτερα