Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Το ξερω λιονταρε κανω μαλακια μ αυτο το θεμα αλλα επειδη δε κοβεται το ρημαδι το πιοτο προσπαθω να το μετριαζω με καμια μπιριτσα η αμα θελω να πιω πολυ κανα βραδυ δε κουμπονω… στο τρελογιατρο λεω οτι το χω…κοψει αλλα μαλλον ξερει οτι του λεω ψεματα :confused:
Καραμαναρε το νου σου, τον κόβω να σου κάνει τράκα... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Καραμαναρε το νου σου, τον κόβω να σου κάνει τράκα... :confused: :confused: :confused:
ολμυζεν εχει πολλα καβατζα Καραμαναρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατι που να…μη κολυμπαει δε τρωει ο ΝΙΠΛΗΣ;; :confused:
τρωει δαγκανιαρικα ο μουνης ΜΟΝΟ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Για λίγο νόμιζα ότι είχα πάει για μπάνιο... :confused: :shower:
... τελικά ... είχα αποσυνδεθεί!! :effemine::glasses::2funny::springsmile:
κανε μια μαλακια να πατηθει το κουμπακι να φας ενα 24 ωρο απο τους πληρωτεους ΓΑΜΙΑΔΕΣ του σαι :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σε ένα νήμα με 81 σελίδες
έχω 11 παραθέσεις. Νομίζω απέχω από τον ορισμό του σπαμ.

Ωστόσο, αν μπορεί να θεωρηθεί σπαμ η συνομιλία μου με άλλο μέλος (για θέμα που αφορά βέβαια αποκλειστικά τις εκδιδόμενες) μπορείτε να ανατρέξετε στις παραθέσεις μου και να δείτε ότι ευγενικά έγραψα: «πλατειάζουμε» και διέκοψα την συνομιλία.

Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι γράφω. Φυσικά η πλάκα είναι πάντα καλοδεχούμενη. Δεν είναι όμως ο μόνος σκοπός της παρουσίας μου στο φόρουμ.

Σας διαβεβαιώ και το τονίζω, ότι διασκεδάζω με την μεγάλη παρέα σας και πολλές φορές έχω πατήσει το κουμπάκι με τα like ? .

Το οτι εμπιστεύομαι, σέβομαι, αλληλογραφώ κτλ με κάποια μέλη δεν σας δίνει το δικαίωμα να βρείτε σε εμένα αυτό που μπορεί να ψάχνετε.

ΥΓ. Μην τσακώνεστε το λέω σε όλους ΟΛΟΥΣ :hi:

Δείτε αγαπητέ,

Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξω κάποιου είδους πολεμικής μαζί σας, θα ήθελα να σας επισημάνω, πως όπως εσείς θίξατε το θέμα της αμοιβής που ζητούν οι ανεξάρτητες εκδιδόμενες, (και που δεν έχει καμία συμβολή στην ενημέρωση και την παροχή πληροφοριών για την απόδοση καθώς και τις επιδόσεις της δίδος Κατρίνα), έτσι και οι άλλοι δύο, έθιξαν τον συνδυασμό φοιτήτρια-ευκαιριακά ανεξάρτητη εκδιδόμενη, που και αυτός με την σειρά του ουδόλως διαφώτισε σχετικά με το βασικό ζητούμενο.

Όλοι σας λοιπόν θίξατε θέματα που αφορούν αποκλειστικά τις εκδιδόμενες, αλλά όχι αυτό καθαυτό το κύριο θέμα του νήματος. Συνεπώς γιατί να θεωρηθούν σπαμάρισμα μόνον οι δικές τους αναρτήσεις, αφού και οι τρείς σας (και όχι μόνον οι τρείς σας, αλλά και πολλοί άλλοι συμμετέχοντες) παραθέτατε γνώμες και απόψεις που απείχαν παρασάγγας από το να πληροφορηθούμε για την δίδα Κατρίνα.

Επίσης θα ήθελα να σας βεβαιώσω, πώς δεν κάθισα να μετρήσω το πόσες παραθέσεις εκτός του βασικού θέματος κάνατε εσείς και πόσες αυτοί που τιμωρήθηκαν. Ίσως να έκαναν περισσότερες, ίσως και λιγότερες.

Για εμένα βλέπετε δεν έχει σημασία η ποσότητα ενός πράγματος. Δεν είναι κάποιος "λίγο" φονιάς. Είναι φονιάς και πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν είναι κάποιος "λίγο" πουτανιάρης. Είναι πουτανιάρης. Τελεία και παύλα.

Και κλείνοντας να δηλώσω πως ποτέ δεν δεν είχα ως στόχο ζωής να παίξω τον ρόλο του "Τεξανού Σερίφη" σε ένα πουτανοσάιτ. Η όποιας μορφής "αστυνόμευση" πρέπει να απορρέει και γίνεται αποκλειστικά και μόνον από την διοίκηση και από κανέναν άλλον.

Συνεπώς δεν νομίζω πως χωράνε αυτόκλητοι σερίφηδες και οι βοηθοί τους εδώ μέσα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ολμυζεν εχει πολλα καβατζα Καραμαναρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τρωει δαγκανιαρικα ο μουνης ΜΟΝΟ
Φανταζομαι θα χει γονατισει αστακομακαροναδες καραβιδομακαροναδες γαριδομακαροναδες κλπ… :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.927
Πόντοι
2.606

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Φανταζομαι θα χει γονατισει αστακομακαροναδες καραβιδομακαροναδες γαριδομακαροναδες κλπ… :confused:
ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπου :wanker:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.927
Πόντοι
2.606

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ναι ο μουνης...επισης κρατα τα χαπια να τα μοιρασουμε εδω σε καποια ατομα που τα εχουν αναγκη φιλε θα κανεις κοινωνικο εργο..ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του μπου :wanker:
Δωρεαν θα τα δινουμε ΔΩΡΕΑΝ! :wanker:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Φιλόζωος εννοείς...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μαν, κοροϊδεύεις το "φίλο" σου για τη φαρμακευτική του αγωγή;
Τόσο καιρό το έπαιζες φίλος του

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Μαν, κοροϊδεύεις το "φίλο" σου για τη φαρμακευτική του αγωγή;
Τόσο καιρό το έπαιζες φίλος του
ετσι καλα το ξεκινας...πρωτα λιγο κλαψιαρικο-ενδιαφερον ποστ,μετα θα κανεις απαξιωτικο,μετα επιθετικο,διανθισε το με σεκιουριτυ-αποτυχημενους,κλωνους γαμιαδες σαιτ επειδη πληρωνεις και μετα στασου στον κοντο καθρεπτη σου κορδωσου που ησουν αντρας στο σαι και τριψε την κλειτοριδα σου μεσα απο τον στριγκ σου που χυνει τεστοστερονη..δωσε μωρη καυλα :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom