Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Κλιμακωτά πάει, 24ωρο, βδομάδα, μήνα κλπ.Τελικά το μπαν ξέρουμε τι διάρκεια έχει?
Κλιμακωτά πάει, 24ωρο, βδομάδα, μήνα κλπ.Τελικά το μπαν ξέρουμε τι διάρκεια έχει?
Το υποθέτεις επειδή πέρασε το 24ωρο δλδ?μαλλον εβδομαδα
και επειδη εχει φαει ενα 24ωρο και το επομενο ειναι εβδομαδας στην κλιμακαΤο υποθέτεις επειδή πέρασε το 24ωρο δλδ?
μαζι με το φθινοπωρο μαζι με τα πρωτοβροχια θα ξαναδουμε νιπλη....αχ με επιασε μια νοσταλγιαΤελικά το μπαν ξέρουμε τι διάρκεια έχει?
Ίδιο παράπτωμα δλδ, την πρώτη φορά 24 ώρες, 7 μέρες, μήνα, γεια σας?Κλιμακωτά πάει, 24ωρο, βδομάδα, μήνα κλπ.
Μου λειπει ο Νιπλακος μου ρε Τρουμπμαζι με το φθινοπωρο μαζι με τα πρωτοβροχια θα ξαναδουμε νιπλη....αχ με επιασε μια νοσταλγια
θα παραγγειλω σουβλακια και θα πνιξω την λυπη μου με μπυρες
με μια ενσταση μπορει μετα τον μηνα να ειναι τριμηνο δε θυμαμαι καλαΊδιο παράπτωμα δλδ, την πρώτη φορά 24 ώρες, 7 μέρες, μήνα, γεια σας?
κατεργο σπαει πετρες και γεια σας η σειρα θειοΊδιο παράπτωμα δλδ, την πρώτη φορά 24 ώρες, 7 μέρες, μήνα, γεια σας?
κρυφτηκε ο ηλιος,χλωμιασε το φεγγαρι...ουτε τα μπαρακια δεν θα ειναι ιδια πια χωρις νιπληΜου λειπει ο Νιπλακος μου ρε Τρουμπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με μια ενσταση μπορει μετα τον μηνα να ειναι τριμηνο δε θυμαμαι καλα
μονο Καραμαναρος μου εμεινε παλι καλακρυφτηκε ο ηλιος,χλωμιασε το φεγγαρι...ουτε τα μπαρακια δεν θα ειναι ιδια πια χωρις νιπλη
ο αλλος θα μπερδευτει με τα καινουρια αβαταρ και θα καλησπερισει τον μπαροκ και τον σεσκουλα να δειτε
δεν θελω
φοβαμαι πολυ γιαυτο το παιδι...μετα της εξελιξεις με την χουφτα θα τα πινει τα αρντανμονο Καραμαναρος μου εμεινε παλι καλα![]()
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί βγάλανε την σήμανση.Ίδιο παράπτωμα δλδ, την πρώτη φορά 24 ώρες, 7 μέρες, μήνα, γεια σας?
θενκ γιου θειοΜπανάνα μήπως; Που είναι πλούσια και σε κάλιο![]()
![]()
του εχω εμπιστοσυνη παει καλυτεραφοβαμαι πολυ γιαυτο το παιδι...μετα της εξελιξεις με την χουφτα θα τα πινει τα αρνταν![]()
![]()
![]()
Σολωνμαζι με το φθινοπωρο μαζι με τα πρωτοβροχια θα ξαναδουμε νιπλη....αχ με επιασε μια νοσταλγια
θα παραγγειλω σουβλακια και θα πνιξω την λυπη μου με μπυρες
Αντρίκια πραγματα!!!κατεργο σπαει πετρες και γεια σας η σειρα θειο