TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Ρε καυλαντες τι έχουμε πάλι μανουρες![]()
![Τσώπα :sopase: :sopase:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sopase.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Ρε καυλαντες τι έχουμε πάλι μανουρες![]()
Δουλεύω ρε καρελακια μετά θα βγω για τσίμπημα.και μετά θαοχι φαε το πιροσκι σου εσυ αγορι μου
![]()
ωχ κολλησες και εσυ το συνδρομο του γαμαω και δερνωΔουλεύω ρε καρελακια μετά θα βγω για τσίμπημα.και μετά θα![]()
Μάγκες σορυ που γράφω εδώ αλλά είμαι καινούργιος και ακόμη δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί η φάση. Είμαι παρθένος και θέλω να φωνάξω call girl σπίτι για την πρώτη μου φορά. Έχετε να προτείνετε καμία που να είναι άνετη και να με ξεμπλοκαρει μιας και θα χω πολύ άγχος;ναι οντως λειπει ο βατραχας γαμωτ![]()
Αρχιδια δούλεια... έριχνα πλάκες πεζοδρομίου και τώρα είμαι σεκιούριτι λιντλ και περιμένω παραλαβή γαμιολαΔουλεύω ρε καρελακια μετά θα βγω για τσίμπημα.και μετά θα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγαινε εσύ με το παντοφλακια ήταν που θα κανονιζες ΚΑΡΓΙΟΛΗ
14.30 στην γνωστη πλατεια ρε μαρκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΔουλεύω ρε καρελακια μετά θα βγω για τσίμπημα.και μετά θα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγαινε εσύ με το παντοφλακια ήταν που θα κανονιζες ΚΑΡΓΙΟΛΗ
Ρε τραβά14.30 στην γνωστη πλατεια ρε μαρκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ρε χαζος εισαι η χαζοςΡε τραβάπαρέα
Με βραχιολακια είναι κατά οίκον περιορισμό.ο ξεπλενης επιταγακιας της γλυφαδας ακομα φυλακα ειναι? κατσε να του στειλω το πρωινο του![]()
Ρε νιαμου τι γίνεται εδώ...
![]()
κανεις λαθος με ιμαντες τον εχουν που δενουν τα φορτηγα τα εμπορευματα που ξεφορτωνουν στα λιντλ τους ζουλαρε ο πρωτευουσιανοςΜε βραχιολακια είναι κατά οίκον περιορισμό.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Αρχιδια δούλεια... έριχνα πλάκες πεζοδρομίου και τώρα είμαι σεκιούριτι λιντλ και περιμένω παραλαβή γαμιολα
Ποιά καλόπαιδα τόλμησαν να σας τις βρίσουν?Οι γαμωμανες έχουν σταματήσει παρόλο που εμένα και του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ μας τις είχαν βρίσει κάργα..
σε προβοσκιδουχα εχει τιποταΡε νιαμου 20 σελιδες τσακωνεστε να πουμε...βγειτε λιγακι εξω να παρετε ματι κανενα μουνακι να χαλαρωσετε λιγακι.![]()
![]()
![]()
Έρχεται ο καπνοβνικ κάτω είσαι;Ρε νιαμου 20 σελιδες τσακωνεστε να πουμε...βγειτε λιγακι εξω να παρετε ματι κανενα μουνακι να χαλαρωσετε λιγακι.![]()
![]()
![]()