Φτάσαμε 23 Αυγούστου και ο Μαρινάκης ακόμα δεν έχει φέρει ακραία μπάκ του Μαρτίνς. Αν αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, ποιο είναι, Νίπλη;
το πάτωμα κανει διαστολες συστολές απο τον ηλιο το πρωι και με ξυπναει
τα μπουρνούζια εχουν στενές μασχάλες λες και ειναι πουκάμισο ( θα τους γαμησω !! το λεω και μου λενε μαλακιες )
στο πρωινό για κάποιο λόγο έκοψαν τα αχλάδια που είχαν
και οτι στο σχεδον γωνιακο δωμάτιο απεναντι μενουν 2 μουνάρες ξενες και δεν μπορω να κανω βημα γαμω το σπιτι μου
Τωρα για τα μπακ και ειδικά τα ακραία .. δεν ασχολουμε μαν , ουτε ο Μαρινακης πρεπει να εχει ιδεα απο ποδόσφαιρο
απλα εχει λεφτα του λενε 2 εξυπναδες οι ειδικοι του , τα λεει μετα στους φιλαθλους και καυλωνουν ολοι ..
Οσες φορες τον εχω πετυχει εξω για φαγητό και καθεται καπου κοντα και ακουγεται τι λενε , αναθεμα και αν εχει μιλησει ποτέ για μπαλα..
Οτι κάνω και εγω περιπου δηλαδη , τσιμπαω το VIP μου , καθομαι εκει διπλα απο γκογκιτς και κατι αλλους εκει που ολοι τους χαιρετανε και αμα βριζουν αυτοι βρίζω και εγω , ενα τσικ παραπανω ..
Μετα τις χαιρετουρες μου και παρκινγκ , αμαξι , χαιρετουρα εκει στον σεκιουριτι του παρκινγκ αν κερδισου, αν χασουν , ανοιξε ρε μαν να φυγουμε με τα μουνοπανα
και όλα καλα.