The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.384
- Πόντοι
- 25.467
Τι το ιδιαίτερο έχουν οι δικοί σας κώλοι;Θέλει να μείνουμε μόνο η αφεντιά του,εγώ,ο Αθηναίος για να μας σοδομίσει
Τι το ιδιαίτερο έχουν οι δικοί σας κώλοι;Θέλει να μείνουμε μόνο η αφεντιά του,εγώ,ο Αθηναίος για να μας σοδομίσει
Όρεξη να τον φάνε έχουν ...Τι το ιδιαίτερο έχουν οι δικοί σας κώλοι;
Καίνε καρδιές και τραβάνε βλέμματαΤι το ιδιαίτερο έχουν οι δικοί σας κώλοι;
Είναι αποσχολημενος έχει πλακωθεί στα χάμπουργκερ.Καίνε καρδιές και τραβάνε βλέμματα
Πρέπει να μπει βέβαια και ο έτερος "υποψήφιος",κύριος Αθηναίος ώστε να απαντήσει
Είναι αποσχολημενος έχει πλακωθεί στα χάμπουργκερ.
Εγώ ελαφριά πράγματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ τι τσίμπησες μαν;
Μια χαρά τυπε.Εγώ ελαφριά πράγματα.
Αρακά,συν ότι περίσσεψε από χθες κοτόπουλο στη σχάρα.
ποιος του πηγε χαμπουργκερ ?Είναι αποσχολημενος έχει πλακωθεί στα χάμπουργκερ.
Η κυρά?ποιος του πηγε χαμπουργκερ ?
Του πήρα εγώ από τα goodies και του πήγα με είχε γαμησει όλη μέρα να του πάω,ήμασταν και κοντά και του τα πηγαποιος του πηγε χαμπουργκερ ?
Εσύ,τι καλό?Μια χαρά τυπε.
μπατε σκυλοι αλεστε εχουν γινει οι φυλακες την σημερον ημερα...μεχρι και χαμπουγκερ εχουνποιος του πηγε χαμπουργκερ ?
Εγώ ρυζακι με μοσχαράκι σαλατουλα τίποτα ελαφρύΕσύ,τι καλό?
μπατε σκυλοι αλεστε εχουν γινει οι φυλακες την σημερον ημερα...μεχρι και χαμπουγκερ εχουν
Χαίρε Τρουμπμπατε σκυλοι αλεστε εχουν γινει οι φυλακες την σημερον ημερα...μεχρι και χαμπουγκερ εχουν
ρε μαλακα , αστον να ψοφησει εκει τον γαμημενο που του κανεις και θεληματα του καριοληΤου πήρα εγώ από τα goodies και του πήγα με είχε γαμησει όλη μέρα να του πάω,ήμασταν και κοντά και του τα πηγα
Ναι και μου λέει δεν έχω ψιλά θα τα βρούμε στο τραπέζι όταν είναι.ρε μαλακα , αστον να ψοφησει εκει τον γαμημενο που του κανεις και θεληματα του καριολη
να επαιρνε τυρι και ντοματα στο φασκιολι και να καθοταν κατω και να ετρωγε , αντι να γαμαει την κυρά και να την βγαζει εξω ΠΣΚ
και μετα μας λεει εχει και ευαισθητο εντερο![]()
γεια σου θειοΧαίρε Τρουμπ
Ναι και μου λέει δεν έχω ψιλά θα τα βρούμε στο τραπέζι όταν είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο παλιό γαμιολης.
Πω πω ρε μαλάκα,τον έχεις γλωσσοφάει τον μισθωτόρε μαλακα , αστον να ψοφησει εκει τον γαμημενο που του κανεις και θεληματα του καριολη
να επαιρνε τυρι και ντοματα απο το σπιτι στο φασκιολι και να καθοταν κατω και να ετρωγε , αντι να γαμαει την κυρά και να την βγαζει εξω ΠΣΚ
και μετα μας λεει εχει και ευαισθητο εντερο![]()