TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
την 6αδα με της ζιρο μην ξεχασειςΕδώ είμαι έρχομαι σου φέρνω και δύο χάμπουργκερ τετραπλά
την 6αδα με της ζιρο μην ξεχασειςΕδώ είμαι έρχομαι σου φέρνω και δύο χάμπουργκερ τετραπλά
σεβασμο ??στο Γκριχελαντ πραγματι ισχυει στην πλειοψηφια... ομως εχω κερδισει μεχρι τωρα..απολαμβανω σεβασμο,ικανοποιητικο μισθο..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν ξερω τι θα γινει του χρονου..
κλεισε το κουτακι με τις μαλακιες μεσημεριασε..σεβασμο ??
που να ηξεραν αυτοι που σε σεβονται οτι εδω ρε μαλακα δεν μπορεις να αλλαξεις ονομα σε ενα σαητ απο πουτανες ...
σ αρεσε γαμιολα , σ αρεσε , σε χτυπησε μεσα σου βαθια , σε γονατισε ...κλεισε το κουτακι με τις μαλακιες μεσημεριασε..![]()
σ αρεσε γαμιολα , σ αρεσε , σε χτυπησε μεσα σου βαθια , σε γονατισε ...
τσακω να συνελθεις![]()
δουλευω 16 ωρες σημερα ρεΈλα ρε άντε για ύπνο το απόγευμα πάλι όλο καυλαντες όλη μέρα καργιολες![]()
στειλε και μια σπαλομπριζολα 2 κιλα με κοκκαλο για μεναΆγιε μου υπομονή για τα λουκουμακια περγαμόντο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός αν τα στείλω με Αθήναιο.
πόσες απο αυτες ειναι ξυπνιος ?δουλευω 16 ωρες σημερα ρε
24πόσες απο αυτες ειναι ξυπνιος ?
απο βατιστα παρε διπλα στο δεκαΚαινούργιο σουσαδικο το χατσικο από ποτέ ρε μάστορα ;
Και εμείς που πηγαίναμε για φαγητό ; Σε κλώνο του ;
θα την πας μανη την παπαδια?Πες μας λίγο και Γύθειο Τρίπολη τι γίνεται ...
Έχω πάρει, για μένα Nami και Boracay στην Βούλα τα καλύτερα...απο βατιστα παρε διπλα στο δεκα
δεν ξερω αν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι τιμιαΈχω πάρει, για μένα Nami και Boracay στην Βούλα τα καλύτερα...
τωρα θα γαμησει και σενα περιμενεδεν ξερω αν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι τιμια
οταν ετρωγα με τα χερια σουσι σαν αφγανος στο ρακαν στο μελα αυτος ακομα τυλιγε με αμπελοφυλλα ρυζιτωρα θα γαμησει και σενα περιμενε![]()
Ως προς τι ρε τυπε εσύ ; Ξάδερφε του Ντάνιελ Σαντωρα θα γαμησει και σενα περιμενε![]()
αχ ρε μπαγλαμα φιγουρατζη ..οταν ετρωγα με τα χερια σουσι σαν αφγανος στο ρακαν στο μελα αυτος ακομα τυλιγε με αμπελοφυλλα ρυζι![]()
τσακω τα ως προς τι μαζεμεναΩς προς τι ρε τυπε εσύ ; Ξάδερφε του Ντάνιελ Σαν