TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
δεν φαινεταιπως φαίνεται (φαίνεται?) ότι κάποιος είναι μπαν για ένα χρονικό διάστημα?
δεν φαινεταιπως φαίνεται (φαίνεται?) ότι κάποιος είναι μπαν για ένα χρονικό διάστημα?
δεν μπορεις να στειλεις πμπως φαίνεται (φαίνεται?) ότι κάποιος είναι μπαν για ένα χρονικό διάστημα?
περιφερειακο,Μεσογειων...τωρα εχει περισσοτερο κινηση αλλα τιποτα σπουδαιοΑπό ποιο δρόμο πηγές ;
Τώρα τι γίνεται έξω για πες ;
παλια εστελννες ...το αλλαξανε αυτοδεν μπορεις να στειλεις πμ
Μαλακά δεν γίνεται αυτό !!!Θέλω να κάνω like στα like του Καραμάνη!!!![]()
στην λ.λαμπρακη στους κορυδαλλιους νησους???περιφερειακο,Μεσογειων...τωρα εχει περισσοτερο κινηση αλλα τιποτα σπουδαιο
Πες μας λίγο και Γύθειο Τρίπολη τι γίνεται ...περιφερειακο,Μεσογειων...τωρα εχει περισσοτερο κινηση αλλα τιποτα σπουδαιο
Stefan γράφε.....Μαλακά δεν γίνεται αυτό !!!
οχι ρεστην λ.λαμπρακη στους κορυδαλλιους νησους???
αν ξαναρωτησεις θα παρεις τα αρχιδια μουΠες μας λίγο και Γύθειο Τρίπολη τι γίνεται ...
Δεν θες να βοηθήσεις τον φίλο γαμιολη , ε γαμιολη ... Καλά καλά , θα τα πούμε πουσταραοχι ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν ξαναρωτησεις θα παρεις τα αρχιδια μου![]()
κοφτο αυτο να υποσχεσαιοχι ρε
αν ξαναρωτησεις θα παρεις τα αρχιδια μου![]()
οπως παντα,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩο φαταουλας σκιζεται στην δουλεια ... γραφει στο νημα του οσφπ συννεχως
τα ρολογια τα κοροιδια και ο niple lover 47 dia to ypoloipo koino αθηναιοςοπως παντα,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ
Και να ψάχναμε καλύτερο μαλακά δεν θα βρίσκαμε .. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣοπως παντα,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ
ειμαι ΤΙΜΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣΚαι να ψάχναμε καλύτερο μαλακά δεν θα βρίσκαμε .. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
ΤΙΜΙΟΣ + ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ + ΜΙΣΘΩΤΟΣ = ΜΑΛΑΚΑΣειμαι ΤΙΜΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ
στο Γκριχελαντ πραγματι ισχυει στην πλειοψηφια... ομως εχω κερδισει μεχρι τωρα..απολαμβανω σεβασμο,ικανοποιητικο μισθο..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν ξερω τι θα γινει του χρονου..ΤΙΜΙΟΣ + ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ + ΜΙΣΘΩΤΟΣ = ΜΑΛΑΚΑΣ
Εδώ είμαι έρχομαι σου φέρνω και δύο χάμπουργκερ τετραπλάπου ειναι ο Αντζελο να μου σκουπισει τον ιδρωτα;εχω φερει και 2 αλλαξιες μπλουζες την μια την φορεσα ηδη
με απαξιωσαν![]()