The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Το μαρακι ξερει οτι το αγαπαω, απλα ειναι σκληρο και ακαρδο.
Να το πιάσουμε αλλιώς...
Πόσων ετών έιναι το Μαράκι;
Το μαρακι ξερει οτι το αγαπαω, απλα ειναι σκληρο και ακαρδο.
τυπε εκτος του οτι δεν ακους με της πραξεις σου προκαλεις και κριση στην κλινικη του μπου...Το μαρακι ξερει οτι το αγαπαω, απλα ειναι σκληρο και ακαρδο.
οχι ρε μπαρμπουλη....εχει οικογενεια
βαλτον σε χειρονακτικη εργασια αλλα μην απολυεις....
ελα ρε μπαρμπα
Εχω και άλλη μέθοδο το στέμμα ? και ο θρόνος .... Δουλεύει με ρεύμα ηλεκτρονική φουλ ανετηειμαι η επιτομη της φαρμακολογιας....αν δεν τον πιασουν αυτα που του δινω μονο η Σπιναλογκα μενει δυστυχως
Θα κανω εγω κριτικη πενταστερη, στο e-food, μην ανησυχειτε.Ναι.
Αλλά μας δώσατε αρνητικό φιντ μπακ για τις υπηρεσίες που σας παρείχαμε ως κλινική, και θα γίνει της πουτάνας στο επόμενο συμβούλιο.
ειμαι η επιτομη της φαρμακολογιας....αν δεν τον πιασουν αυτα που του δινω μονο η Σπιναλογκα μενει δυστυχως
μιλα ρε ψυχοπαθ...Να το πιάσουμε αλλιώς...
Θα κανω εγω κριτικη πενταστερη, στο e-food, μην ανησυχειτε.
ολα βαινουν καλως και θα δεις θα επιτυχουμε και με αυτον τον ασθενη..εδω πετυχαινουμε με Σινσακο δεν θα πετυχουμε με σαικο;Εσύ, έλα στο γραφείο μου, και κάνε πρώτα και κάναν μπιντέ καλού κακού.
ΤΙ σημασια εχει.Να το πιάσουμε αλλιώς...
Προσανατολίζομαι στο να απολύσω τον Ατενέζο.
Άμα έιναι να χάνουμε έτσι τους ασθενείς, θα καταντήσουμε σαν κι αυτόν, να βλέπουμε τα Λαγκβούλιν με το μακαρόνι νο5.![]()
φιλε μην το κουραζεις, ξερεις ποια ειναι η λυσηΔεν εχει σημασια, ολη η συζητηση απλα κατεληξε για μενα οτι πρεπει απλα να ξεχασω το μαρακι.
Θα σου πω κατι που μονο εσυ θα καταλαβεις το βαθυτερο νοημα
δωστου μια ευκαρία , ΔΩΣΤΟΥ μια ευκαρία
και ο Αινσταιν ξερεις ποσες φορες απέτυχε ? Χιλιαδες !!
σκεφτηκε κανεις ποσες φορες απέτυχε ? τον θυμαται κανεις για τις αποτυχίες του ?
Δεν φοβαται να αποτυχει !!!! καθε μερα παλευει , προσπαθει , ετσι και ο Αθηναιος44
ο Τομας Εντισον ειχε 1000 λανθασμενα πειράματα !! το πειραμα 1001 ηταν η λαμπα !!!
Βάρβαρες μέθοδοι... Ελάτε στο σήμερα....φιλε μην το κουραζεις, ξερεις ποια ειναι η λυση
![]()
μπαρμπα και εγω στηριζωΘα σου πω κατι που μονο εσυ θα καταλαβεις το βαθυτερο νοημα
δωστου μια ευκαρία , ΔΩΣΤΟΥ μια ευκαρία
και ο Αινσταιν ξερεις ποσες φορες απέτυχε ? Χιλιαδες !!
σκεφτηκε κανεις ποσες φορες απέτυχε ? τον θυμαται κανεις για τις αποτυχίες του ?
Δεν φοβαται να αποτυχει !!!! καθε μερα παλευει , προσπαθει , ετσι και ο Αθηναιος44
ο Τομας Εντισον ειχε 1000 λανθασμενα πειράματα !! το πειραμα 1001 ηταν η λαμπα !!!
Ουτε γι αστειο. Η λυση ειναι αυτη.φιλε μην το κουραζεις, ξερεις ποια ειναι η λυση
![]()
λεγεαθηναιο.
παππουλη αυτο ηταν πριν εφευρεθει το μπικ?Ουτε γι αστειο. Η λυση ειναι αυτη.
![]()
αθηναιο.