troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.692
- Πόντοι
- 5.506
κατσε ρε θειο!!! μην τον προγκιζειςΤυπε μήπως σε πέρασε για δροσερό ;
κατσε ρε θειο!!! μην τον προγκιζειςΤυπε μήπως σε πέρασε για δροσερό ;
τυπε αν εισαι αυτος που νομιζω εισαι πραγματι αρρωστακι να ξερεις και φυσικα ουτε τωρα δεν θα μακροημερευσειςΘα το σκεφτω αφου κανω το καλοκαιρινο tour στη ρωσια.
Εγω φταιω που ανοιξα τη καρδια μου στο bou.
Με τον τροπο που μου φερθηκατε ως προς το προσωπικο μου δραμα , αδυνατω να εγγυηθω περι της μελλοντικης μου συμμετοχης στο μπου.
Η απάντηση είναι απλή εισαι τριχωτός πολυ κάνε χαλάουαΔυσκολο, η εμφανιση μου απορρεει μεγατονους τεστοστερονης.
α καλα...σου ειπα και δεν ακουςΔυσκολο, η εμφανιση μου απορρεει μεγατονους τεστοστερονης.
Δεν εχει σημασια, ολη η συζητηση απλα κατεληξε για μενα οτι πρεπει απλα να ξεχασω το μαρακι.α καλα...σου ειπα και δεν ακους
περασε η ωρα ουισκακια γιωτα νεγκα θα αρχισει η τραμπουκα τωρα τυπε
Δεν κατάλαβες τυπε η συζήτηση κατέληξε ότι πρέπει να γίνεις βελούδο άτριχοςΔεν εχει σημασια, ολη η συζητηση απλα κατεληξε για μενα οτι πρεπει απλα να ξεχασω το μαρακι.
Δεν εχει σημασια, ολη η συζητηση απλα κατεληξε για μενα οτι πρεπει απλα να ξεχασω το μαρακι.
θα σας χρεωσω στα θετικα την ειλικρινη σας διαθεση να με κραξετ, να με κουραρετε ηθελα να πω.Ναι.
Αλλά μας δώσατε αρνητικό φιντ μπακ για τις υπηρεσίες που σας παρείχαμε ως κλινική, και θα γίνει της πουτάνας στο επόμενο συμβούλιο.
σε μια εβδομαδα που θα γινεις περδικι μετα απο την αγωγη του Αθηναιου44 , η καλυτερη κινητη διαφημιση θα εισαι για εμαςθα σας χρεωσω στα θετικα την ειλικρινη σας διαθεση να με κραξετ, να με κουραρετε ηθελα να πω.
οχι τυπε...αμα δειξεις τα πρακτικα της σημερινης συνεδριας του μπου στο μαρακι θα γινει η μανα των παιδιων σουΔεν εχει σημασια, ολη η συζητηση απλα κατεληξε για μενα οτι πρεπει απλα να ξεχασω το μαρακι.
θα σας χρεωσω στα θετικα την ειλικρινη σας διαθεση να με κραξετ, να με κουραρετε ηθελα να πω.
Δηλαδή κλώνος; Τι γίνεται, ρε πστ μου, τι κατάσταση είναι αυτή; Χάνεται πραγματικά το ενδιαφέρον...τυπε αν εισαι αυτος που νομιζω εισαι πραγματι αρρωστακι να ξερεις και φυσικα ουτε τωρα δεν θα μακροημερευσεις
Πρέπει να βρείτε καινούργια φυντανια .....Ναι.
Αλλά μας δώσατε αρνητικό φιντ μπακ για τις υπηρεσίες που σας παρείχαμε ως κλινική, και θα γίνει της πουτάνας στο επόμενο συμβούλιο.
κατσε ρε μπαρμπα...Δυστυχώς, είναι το αποτέλεσμα που μετράει κύριε.
σε μια εβδομαδα που θα γινεις περδικι μετα απο την αγωγη του Αθηναιου44 , η καλυτερη κινητη διαφημιση θα εισαι για εμας
Πρέπει να βρείτε καινούργια φυντανια .....
Το μαρακι ξερει οτι το αγαπαω, απλα ειναι σκληρο και ακαρδο.οχι τυπε...αμα δειξεις τα πρακτικα της σημερινης συνεδριας του μπου στο μαρακι θα γινει η μανα των παιδιων σου
Η πιάτσα από τρελούς φουλΠροσανατολίζομαι στο να απολύσω τον Ατενέζο.
Άμα έιναι να χάνουμε έτσι τους ασθενείς, θα καταντήσουμε σαν κι αυτόν, να βλέπουμε τα Λαγκβούλιν με το μακαρόνι νο5.![]()
ειμαι η επιτομη της φαρμακολογιας....αν δεν τον πιασουν αυτα που του δινω μονο η Σπιναλογκα μενει δυστυχωςΠροσανατολίζομαι στο να απολύσω τον Ατενέζο.
Άμα έιναι να χάνουμε έτσι τους ασθενείς, θα καταντήσουμε σαν κι αυτόν, να βλέπουμε τα Λαγκβούλιν με το μακαρόνι νο5.![]()
οχι ρε μπαρμπουλη....εχει οικογενειαΠροσανατολίζομαι στο να απολύσω τον Ατενέζο.