Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ε καλα αυτο ειναι γνωστο...τις παει σε εστιατορια, τις ταϊζει, τις ποτιζει, τις παει στα μπαρακια, τις παει στα κλαμπ, τις παει για ψωνια, τις παει στο λουνα παρκ, τις παει για μαλλι της γριας, καθονται στα παγκακια, τριγυρνανε χερι χερι....που να μεινει χρονος για να πηδηξει μετα????
:confused: :confused: :confused:
Βάζει και κανένα καπέλο πάνω στα πόδια τους για να μπορεί να λέει ότι δεν τις χαϊδεύει μόνον τις δακτυλιάζει κιόλας. :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.869
Πόντοι
6.256
επισης εσενα 3-4 φορες τον χρονο σε πεθαινουν ναπουμε...
πρεπει καποτε να σταματησει αυτο το κακογουστο αστειο....
Τακη για το Ειρηνακι τι γνωμη εχεις;Το αδικησανε το Ειρηνακι τυπε....

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Έχει σοβαρό θέμα ο άνθρωπος. Αν του στερήσουν τη δυνατότητα να μπει εδώ να καυχηθεί θα τελειώσει η ζωή του. Ένα μπαν θα τον σκότωνε. Νομίζω ότι περισσότερο τον γεμίζει να ακούει "τι μουνιά κυκλοφορεί ο άρχοντας" παρά να κάνει σεξ με τις κοπέλες, που γιαυτό τις πληρώνει πανάκριβα κιόλας.
Ρε εσύ Στοκ,σίγουρα έχει σοβαρά θέματα ο Κμαν.Από την άλλη όμως,το σάιτ τον βλάπτει ψυχικά παρά τον ωφελεί.Έχει αποδράσει σε ένα αυτοδημιούργητο,παράλληλο σύμπαν όπου είναι πετυχημένος μπον βιβέρ με εκατοντάδες κατακτήσεις,κάτι που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο κακό όμως το προκαλούν όσοι τον επαινούν (περιπαικτικά σαφώς) καθώς από τη στιγμή που ο Κμαν ζει στον δικό του κόσμο,πάσχει από κόμπλεξ ανωτερότητας,διακατέχεται από ψευδαίσθηση περί δικού του μεγαλείου ως εραστής και ανθρώπινη οντότητα,αδυνατεί να αντιληφθεί το δούλεμα που τρώει από τους ''υποστηρικτές'' του και αντιθέτως,το εκλαμβάνει ως υποστήριξη/επιβεβράβευση με συνέπεια την (αυξανόμενη) επιδείνωση της κατάστασης του.

Με λίγα λόγια,κάνουν την πλάκα τους με έναν δύσμοιρο ανθρωπάκο γιατί δεν έχουν άλλον τρόπο διασκέδασης,αδιαφορώντας συγχρόνως για την ψυχική του υγεία (η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και πολύ καιρό).

Όσο για το μπαν,από τη στιγμή που έβγαλε στη φόρα στοιχεία άλλου μέλους όφειλε να μπαναριστεί δια βίου.

Εν τω μεταξύ σήμερα είχαμε γκεστ Καλόγερου όπου δήθεν στήριζε Κμαν για να χτυπήσει εμένα (πολύ πόνο έχει ο μέντωρ).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.869
Πόντοι
6.256
Βάζει και κανένα καπέλο πάνω στα πόδια τους για να μπορεί να λέει ότι δεν τις χαϊδεύει μόνον τις δακτυλιάζει κιόλας. :confused:
Ρε τυπε εχει κανενας το βιντεακι με τον Αρχοντα που χαιδευει το μπουτακι της βιζιτας και μουγκαναει σαν καυλωμενος γοριλας;Ειχα αλλαξει δεκα συκωτια τοτε....:2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Από την άλλη όμως,το σάιτ τον βλάπτει ψυχικά παρά τον ωφελεί
Συμφωνώ απολύτως. Και εννοείται ότι συμφωνώ και για το μπαν. Πρέπει να υπάρχουν και κάποια λογικά όρια.
Για το μέντορα τα είδα. Μάλλον είπε να ξεσκουριάσει από τη διαχείριση του site ασχολούμενος μαζί σου. Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.....

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ναι, να του διώξουμε όλους και μετά να καθόμαστε μόνοι μας να μιλάμε σοβαρά.

Πόσο έχω μετανιώσει για τον Δημητράκη...
Σοβαρά τώρα,δεν βλέπεις ότι στον κμαν δεν κάνει καλό το μπου?

Όσο για τον Δημητράκη,ξέρεις πόσο ψηλά τον έχω σε εκτίμηση (όσο και το ύψος του υπογείου που διαμένει ο Καλόγερος)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, να του διώξουμε όλους και μετά να καθόμαστε μόνοι μας να μιλάμε σοβαρά.:sad2::sad2::sad2:

Πόσο έχω μετανιώσει για τον Δημητράκη...
Όχι να μην τους διώξουμε γιατί και η πολλή σοβαροφάνεια βλάπτει. Αλλά η επιβράβευση δολοφονιών πχ δεν κάνει καλό στο site. Δηλαδή κάνει τόσο κόπο ο Αντισθένης για να το κλείσουν μερικοί εμφανώς διαταραγμένοι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Συμφωνώ απολύτως. Και εννοείται ότι συμφωνώ και για το μπαν. Πρέπει να υπάρχουν και κάποια λογικά όρια.
Για το μέντορα τα είδα. Μάλλον είπε να ξεσκουριάσει από τη διαχείριση του site ασχολούμενος μαζί σου. Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.....
Καλά,για εμένα φαντάσου τι ευχές κάνει από μέσα του,για να πετάει ακόμη μπηχτές!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Όχι να μην τους διώξουμε γιατί και η πολλή σοβαροφάνεια βλάπτει. Αλλά η επιβράβευση δολοφονιών πχ δεν κάνει καλό στο site. Δηλαδή κάνει τόσο κόπο ο Αντισθένης για να το κλείσουν μερικοί εμφανώς διαταραγμένοι;
Στα θέματα των προσφάτων δολοφονιών δεν μετανιώνω καθόλου για την αμείλικτη στάση που έδειξα σε κάποιους εδώ μέσα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.864
Πόντοι
10.411
Ρε τυπε εχει κανενας το βιντεακι με τον Αρχοντα που χαιδευει το μπουτακι της βιζιτας και μουγκαναει σαν καυλωμενος γοριλας;Ειχα αλλαξει δεκα συκωτια τοτε....:2funny:
Αυτό πρέπει να το δω!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Σοβαρά τώρα,δεν βλέπεις ότι στον κμαν δεν κάνει καλό το μπου?

Όσο για τον Δημητράκη,ξέρεις πόσο ψηλά τον έχω σε εκτίμηση (όσο και το ύψος του υπογείου που διαμένει ο Καλόγερος)
Ρε τρελέ αν φύγουν αυτοί θα φάμε τις σάρκες μας μετά....
Τι είναι το μπου χωρίς Κμαν, χωρίς Μήτσο,χωρίς βιτάμ,χωρίς σαντ , χωρίς Λάκη, χωρίς Σαββ, χωρίς κλάιν.... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όχι, δυστυχώς δεν το έχω. Εκεί λέω δε μπορεί, ο Άρχοντας εφαψίας είναι και μας δουλεύει πως γαμεί... :tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τι είναι το μπου χωρίς Κμαν, χωρίς Μήτσο,χωρίς βιτάμ,χωρίς σαντ , χωρίς Λάκη, χωρίς Σαββ, χωρίς κλάιν.... :confused: :confused: :confused:
Ρε εσύ,τουλάχιστον σταματήστε αυτό το δούλεμα στον κακομοίρη,κακό του κάνετε.
Σαντ,Λάκης,Σαββ πάνε αυτοί,ξέχασε τους.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.864
Πόντοι
10.411
Ξέχασες τον Νο1 οπαδό του ΠΑΣΟΚ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ρε εσύ,τουλάχιστον σταματήστε αυτό το δούλεμα στον κακομοίρη,κακό του κάνετε.
Σαντ,Λάκης,Σαββ πάνε αυτοί,ξέχασε τους.
Δεν τον δουλεύω, τον πάω γιατί κάνει την γκάβλα του, γούστο του καπέλο του...

Μου λείπουν ΟΛΟΙ... :confused: :confused: :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Α ρε μαλακες εβαλε τετοια φωτογραφια ο διαβαλκανικος αρχοντας και δεν λετε τιποτα; :2funny: :2funny: :2funny:

4Tpjmj.jpg
ρε ημαρτον μην τα ανεβάζετε χωρίς προειδοποίηση τι θα δουμε ,μολις εφαγα για βραδύ :2funny::2funny::2funny:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.333
Πόντοι
3.556
ρε ημαρτον μην τα ανεβάζετε χωρίς προειδοποίηση τι θα δουμε ,μολις εφαγα για βραδύ :2funny::2funny::2funny:
Καλά ρε μαλάκα ολόκληρη αλόγα, καλή, πολλή καλή και συ επικεντρώθηκες στον Κμαν ? :confused: :confused: :2funny:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Καλά ρε μαλάκα ολόκληρη αλόγα, καλή, πολλή καλή και συ επικεντρώθηκες στον Κμαν ? :confused: :confused: :2funny:
Την ειδα την αλογα ,αλλα ο τυπος κλεβη την παράσταση!! :2funny::2funny: δεν υπάρχει εχω λυθεί στα γελια!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom