LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Μπαίνει ένα μουνί και μας κάνει άνω κάτω!Υπαρχει μια ενταση στο νημα τελευταια τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι…![]()
![]()
Μπαίνει ένα μουνί και μας κάνει άνω κάτω!Υπαρχει μια ενταση στο νημα τελευταια τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι…![]()
![]()
Θα είναι ανάδρομος ο Ερμής φαίνεται.Υπαρχει μια ενταση στο νημα τελευταια τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι…![]()
![]()
Κι εσείς ως τέτοιο το βλέπετε. Αλλιώς θα είχατε την ίδια ευαισθησία και διάθεση για υπεράσπιση και σε άλλα μέλη αρσενικού φύλου που δέχονται αντίστοιχες επιθέσειςΣας κάνει άνω κάτω επειδή το βλέπετε ακριβώς ως μουνί.![]()
Κι εσείς ως τέτοιο το βλέπετε. Αλλιώς θα είχατε την ίδια ευαισθησία και διάθεση για υπεράσπιση και σε άλλα μέλη αρσενικού φύλου που δέχονται αντίστοιχες επιθέσεις![]()
Που,πως,ποτε;Όσο για τον κακομοίρογλου τον κμαν και μόνο που έδωσε στοιχεία άλλου μέλους στη φόρα,θα έπρεπε να φαει δια βίου μπαν
Το ανέφερε ο Μάιντ.Που,πως,ποτε;![]()
![]()
![]()
Α παλαιοτερα λες;Ειπα μηπως ηταν τιποτα προσφατο...οι αλλοι οι ψωλαρμενιστες γιατι τσακωνονται για αυτην την Ειρηνη που μπαναρανε;Το ανέφερε ο Μάιντ.
Πότε έγινε δεν ξέρω.
Περί του μπαναρίσματος τσακώνονται.Α παλαιοτερα λες;Ειπα μηπως ηταν τιποτα προσφατο...οι αλλοι οι ψωλαρμενιστες γιατι τσακωνονται για αυτην την Ειρηνη που μπαναρανε;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΚΑΣΤΟΣ!!!![]()
![]()
![]()
Ναι ακριβώς για αυτό είχαμε φαγούρα στα παπάρια Μας αν μπαναριστει η κάθε παραμύθοΑ παλαιοτερα λες;Ειπα μηπως ηταν τιποτα προσφατο...οι αλλοι οι ψωλαρμενιστες γιατι τσακωνονται για αυτην την Ειρηνη που μπαναρανε;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΚΑΣΤΟΣ!!!![]()
![]()
![]()
Περί του μπαναρίσματος τσακώνονται.
Καλυτερα να το κοιταξεις σε καποιον ειδικο. Εγω δεν ειμαι ουτε το παιζω παντογνωστης. Τωρα αν εσυ βρηκες αφορμη να τραμπουκισεις δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα μου να απαντησω.Έχω τυπε, γάμησε τα. Περιμένω τις συμβουλές σου ως φυσιολογικός και ψυχολογικά ισορροπημένος
Σεβαστό φίλτατε,έλειπα μερικές ωρίτσες και είδα την άποψη σουΝα ξεκαθαρίσω πως η δική μου τοποθέτηση, έχει να κάνει με συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το μπανάρισμα.
Κατσε ρε τυπε γιατι ξηγιεσαι ετσι;Κριμα το Ειρηνακι να πουμε στα αρχιδια μας κιολας....Ναι ακριβώς για αυτό είχαμε φαγούρα στα παπάρια Μας αν μπαναριστει η κάθε παραμύθο![]()
Ενταξει, λογικο, αν καποιοι το βλεπουν μονο σε βαφτησια λογικο να αναστατωνονται.Μπαίνει ένα μουνί και μας κάνει άνω κάτω!
Λες τυπε;Κατσε ρε τυπε γιατι ξηγιεσαι ετσι;Κριμα το Ειρηνακι να πουμε στα αρχιδια μας κιολας....
![]()
Ποιος είναι τυπε αυτός και αυτή;Α ρε μαλακες εβαλε τετοια φωτογραφια ο διαβαλκανικος αρχοντας και δεν λετε τιποτα;![]()
![]()
![]()
Ε βεβαια ρε τυπε στη καραπουτσακλαρα μας κιολας....Λες τυπε;![]()
Δεχθηκε καποιος αγνωστος εδω επιθεση τυπου εισαι χαζος, χοντρος, ψυχοπαθης και κωλομπαρας ΑΝΑΙΤΙΑ;Κι εσείς ως τέτοιο το βλέπετε. Αλλιώς θα είχατε την ίδια ευαισθησία και διάθεση για υπεράσπιση και σε άλλα μέλη αρσενικού φύλου που δέχονται αντίστοιχες επιθέσεις![]()
Ο πρίγκηπας Χάρη και η Μέγκαν....Λες τυπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι τυπε αυτός και αυτή;
kman με μια από τα βορειοανατολικάΛες τυπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι τυπε αυτός και αυτή;