Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
στο διορθωσα λιγο , για να μην γραφεις παραμύθια στο σαιττουλαχιστον δεν ειμαι καταζητουμενοςκαι εχω την γυναικα μου ακομα και την ξεκωλιαζω KAI εγω
..
στο διορθωσα λιγο , για να μην γραφεις παραμύθια στο σαιττουλαχιστον δεν ειμαι καταζητουμενοςκαι εχω την γυναικα μου ακομα και την ξεκωλιαζω KAI εγω
σε βλεπω πιο ηρεμο σε πιανουν τα φαρμακα βλεπω..κανονισε να σπασεις παλι γρηγορα να διαγραφεσαι και να μυξοκλαιγεσαι παλι μυγοχεσμαH στιγμή που την ρίχνω του Αθηναίου:
αυτα τα παθαινουν οι ανδρες που ειναι λιγοι και πιστευουν οτι με τα λεφτα θα τους μεινει η αλλη..δυστυχως ομως οπως πικρα καταλαβες τετοιοι ανδρες σε εισαγωγικα οπως εσυ και ο σινς καλα αυτος επειδη ειναι λιγος εντελως και αφραγκος -δνε ειναι ετσι λοιπον..εσενα σου ξεκωλιαστηκε με αφραγκο αφου σου εφαγε πολλα και του σινς με καποιον καλυτερο του-δηλαδη φυσιολογικο ανδρα και οχι τρελοστο διορθωσα λιγο , για να μην γραφεις παραμύθια στο σαιτ
..
Δε γαμιέσαι ρε μαλάκα απογευματιάτικοσε βλεπω πιο ηρεμο σε πιανουν τα φαρμακα βλεπω..κανονισε να σπασεις παλι γρηγορα να διαγραφεσαι και να μυξοκλαιγεσαι παλι μυγοχεσμα
ΟΧΙΔε γαμιέσαι ρε μαλάκα απογευματιάτικο
ρεμαλι θα ερθω περιπτερι με Τασουλη μεσα στα φοφικο θα σε περονιασω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τουλαχιστον δεν ειμαι καταζητουμενοςκαι εχω την γυναικα μου ακομα και την ξεκωλιαζω ΜΟΝΟ εγω
ρωτα τον νιπλη να σου πει,,της ειχε χρυσωσει το μουνι και αυτη γαμηθηκε με ενα μισθωτοοι γυναικες ειναι καριολες κοιτανε συγκεκριμενα πραματα
εμεις οχι ειμαστε καλοι και αγαθοι ανθρωποι
ποτε δεν θα βαλω ενα βρωμομουνο που δεν θα με γουσταρει στη ζωη μου
ειμαι στενοχωρημενος σημερα γιατι εμαθα πραματα για μια που θεωρουσα καλη και σωστη
Κου κου???Καλώς την πέρδικα
Τασουλης θελει να δει τσοντα λεει δε πρεπει να τον απογοητευσωΓια κοπιαστε????
Γκλομπεαρχη καμμία καινούργια προβοσκίδα βρηκεςΓια κοπιαστε????
μεθαδονηsince
ξεκινησες τα τρελα σου παλι??
να σε βαλω στη μεθαδονη?
λοιπον επειδη εισαι σινεφιλ να δεις το τουρκικο το κρυο της τραπεζουντας στις 22,00 στον ερτ3
εκει θα δεις τι σημαινει σκληρη ζωη στην επαρχια της ανατολιας στην τουρκια
ο πρωταγωνιστης αφηνει την οικογενεια που ζει σε ενα χαμοσπιτι στο χωριο και κυνηγαει να βρει χρυσο σε βουνα και λαγκαδια
επισης αναθρεφει τον ταυρο για το τοπικο φεστιβαλ διαγωνισμο
πολυ καλη ταινια arthouse σινεφιλ
ξεχνα τις πικρες και δες συγρχονο τουρκικο κινηματογραφο
Γλομπεαρχης δεν χρειαζεται του βρηκα εγω..θα τον γαμησω στα φοφικο μεσα και μετα θα φαμε σαπιο σαμαλι μολις τελειωσωΓκλομπεαρχη καμμία καινούργια προβοσκίδα βρηκες
Κάνε πρόβλεψη για Τσέλσι-Σιτυπαρε αδεια απο Σινς και μετα ποσταρε ατρυχε κοριτσαρε
1-Χ τι ωρα το εχει φιλε;Κάνε πρόβλεψη για Τσέλσι-Σιτυ
Ξεκίνησε πριν μισή ώρα.1-Χ τι ωρα το εχει φιλε;
πω το ξεχασα τελειως....Ξεκίνησε πριν μισή ώρα.
Για το κύπελλο είναι όμως.
Εντάξει,0-0 είναι ακόμηπω το ξεχασα τελειως....
κυπελλο οκ δε με πολυενδιαφερει..θα σου κανω προβλεψη η Σιτυ θα τον πιει στο τσου λου την πιανει κομπλεξ δε ξερω γιατιΕντάξει,0-0 είναι ακόμη
Μην αγχώνεσαι.
Κάτσε.κυπελλο οκ δε με πολυενδιαφερει..θα σου κανω προβλεψη η Σιτυ θα τον πιει στο τσου λου την πιανει κομπλεξ δε ξερω γιατι