athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.421
- Πόντοι
- 12.756
wayward pines δυστυχως εχει μονο 2 κυκλους διαβασα οτι σταματησεποια είναι να βάλω?
wayward pines δυστυχως εχει μονο 2 κυκλους διαβασα οτι σταματησεποια είναι να βάλω?
Μεγάλες ιδέες στην θεωρία:
Λούζερ στην πράξη:
Η ευγενής άμιλλα και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ήταν η οργάνωση και συμμετοχή σε αποτυχημένο μπούλιγκ σε ένα άλλο νήμα.
Σε είπα λούζερ κι ανοίγεις νήμα ψυχολογικής υποστήριξης για να αποδείξεις ότι δεν είσαι, κάνοντας λογοτεχνικές αναφορές και προσπαθώντας να συσπειρώσεις υποστηρικτές για επιβεβαίωση.
Δεν σε σώζει τίποτα. Έχεις πιάσει πάτο σαν άνθρωπος. Όταν κάποιοι αγωνίζονται στη ζωή για να πετύχουν στόχους, εσύ οργανώνεις virtual κηδείες συμφορουμιτών σου για να τους διώξεις από ένα χώρο που έχεις κάνει σκουπιδότοπο.
Κακόμοιρο ανθρωπάκι. Πιο λούζερ δεν γίνεται. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι μπορείς να συναναστραφείς νορμάλ ανθρώπους. Μόνο εδώ μέσα είσαι «Τιμημένος» λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ίδρυμα. Εκεί έξω όλοι σε έχουν χεσμένο. Απέτυχες. Deal with it.
Είχαμε τον γκλίτσα.οχι ακομα αλλα που θα παει
τωρα ναι ειδα τις φωτο τ αννα πουρνα και ηρεμησα
με νευριασε το ειρηνακι χθες
της εβαλα μαντ μαξ 2 και στα μισα του εργου ηθελε να το κλεισει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλατεια βαρναβα σημερα κερναω τον τρουμπακη μπυρονια
αιντε
![]()
Δε θυμάμαι τον τίτλο αλλά περιληπτικά είναι ένας τύπος κάπου στη Γαλλία που ενώ περνάει καλύτερα απ όλους μας, σκαρφίζεται να φτιάξει σαιτ γνωριμιών.δεν σου ειπα για τον μουνη τον Γλομπεαρχη..συνασπιστηκε με νιπλενα μαλακα..πηγαινε να δεις στα μεταλ βιδεος..απλα τωρα θα τον γαμησω ξερα χωρις ερωτα πουτσα αιμα και σπερμα
πεστε καμμια καλη σειρα επιστημονικης φαντασιας ρε αλανια
η στραπόν έκδοση του πεινασμένου γιάννη αγιάννη στα παρίσιαΔε θυμάμαι τον τίτλο αλλά περιληπτικά είναι ένας τύπος κάπου στη Γαλλία που ενώ περνάει καλύτερα απ όλους μας, σκαρφίζεται να φτιάξει σαιτ γνωριμιών.
Καλησπέρα Σαββιδοκαλογερε.Ο Athinaios μέλος της χτεσινής αγέλης χουλιγκάνων στο αποτυχημένο μπούλιγκ κατά του kalogero βρήκε το μάστορή του. Ήταν ο μόνος που μου είχε απομείνει να αντιμετωπίσω προσωπικά. Δεν χρειάζεται πλέον, πήρα την ικανοποίηση μου σήμερα, βλέποντας τον να αποσταθεροποιείται και να σπάει από τον Since.
Πας με τον μητσαρααντε γεια παω σουπερμαρκετ να τσιμπησω και κανα ταλισκερ
εγω δεν εχω γυναικα να μ λεει τι θα παρω και τι οχι
φερε μου τον γλομπεαρχη να τον αλειψω βουτυρο και μελι![]()
![]()
την μαζορετα δεν χρειαζεται την εχω ασπρισει με οικολογικο χρωμα πριν λιγες ωρες
Kou kou????
Καλή αρχή και μακροζωία στο νήμα σας, Άγιε Πρεβέζης.Ευπρόσδεκτοι πάντες οι ηττημένοι.
Μόνοι όροι συμμετοχής η ευγενής άμιλλα και το εύ αγωνίζεσθαι, και μόνη απαγόρευση η αναφορά σε μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους και λοιπά συγγενικά πρόσωπα.
Ευχαριστώ θερμά.
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααKou kou????
Δυστυχως φιλε-κλεφτη σταματω να σε βιαζω το απαγορευσε ο ναυαγος..οταν μου δωσει παλι το οκ τοτε θα σε σοδομισω παλι![]()
![]()
"βλεπει σειρα" λεει η καργιολα η Μενιδωτισσα
το βλεπω σειρα του Αθηναιου ειναι με εχει βαλει η δικια μου να κανω γενικη στο σπίτι !!
τωρα ειναι με το φακιολι στο κεφαλι και σφουγγαρίζει και αυτη στον καναπε και κοιταει πουτσους στο instagram
Αποκλειστικη φωτο απο οταν μας ελεγε οτι παει στις πρεσβειες
![]()
μπιστολαΚαλησπερίζω και εγώ όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους με ταπεινότητα.
![]()
Γλομπεαρχη τερμα οι ερωτες θα φας αγνο,γνησιο,ωμο κρεας αλυπητα,αδυσωπητα και ασαλιωταKou kou????
ετσι μπραβο , να ακους οτι σου λενεχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα
Δυστυχως φιλε-κλεφτη σταματω να σε βιαζω το απαγορευσε ο ναυαγος..οταν μου δωσει παλι το οκ τοτε θα σε σοδομισω παλι
Τι αγάπη που έχετε μεταξύ σας.ετσι μπραβο , να ακους οτι σου λενε
παντα μεσα σου ησουν υποτακτικη πουτανα
Εντάξει, για να πούμε όλη την αλήθεια, είναι ζευγάρι οι δυο τους και οι "αγριάδες" που κάνουν εδώ μέσα είναι τα προκαταρκτικά τους.Τι αγάπη που έχετε μεταξύ σας.