athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
Φρένο ρε στις καριολες, φρένο από τα αποδυτήρια...σκοτεινιαστε τους τον ουρανό μαυριστε τους τα αστέρια
Υπαγω να πιω να ξεχασω τον πονο μου. Να σκουπισετε, να σφουγγαρισετε και να κλειδωσετε την πορτα μη μπουν βανδαλοι.
Τα βρήκαν αβγαλτα τα κακομοιρα και τα κατέστρεψανΣεσκουλας, Μπαροκος τα καλύτερα παιδιά κατέστρεψαν οι ΚΑΡΙΟΛΕΣ..
ενοχλουσε φιλε και το επαιζε και καλως πηρε πουλοΑκριβός περα απο πλακα δεν νομιζω οτι ενοχλούσε .
Ψιλη στο πατρικό μου .
Τασο τι λέει το πρόγραμμα;
καλημέραΚαυλημερες Με διπλο ελληνικο, τοστακι φρατζολακι με τυρι γαλοπουλα ντοματα και μαγιονεζα λαιτ και θεα σε βουνα και κατι χωραφια…
Ομελέτα με μπέικον τυρί λουκάνικο φυσικό χυμό και τώρα κρουασανακια βουτύρουΤι τσίμπησες μαν ?
Πολλα αυγα τελευταια ειπα να κανω λιγο κρατει… Το τυρι δε θυμαμαι να μαι ειλικρινηςκαλημέρα
αυγό βραστο γιατι δεν εβαλες μαν ? πέθαναν οι κότες ?
το τυρι ειναι μιλνερ η ειναι κανα κασέρι του κακου καιρου ?
Ομελέτα με μπέικον τυρί λουκάνικο φυσικό χυμό και τώρα κρουασανακια βουτύρου
Μόνο μιλνερ μόνο ΜΙΛΝΕΡ στρατο.Πολλα αυγα τελευταια ειπα να κανω λιγο κρατει… Το τυρι δε θυμαμαι να μαι ειλικρινης
Τι μλκ εισαι.οχι τυρί γκούντα μέσα στην ομολετα λουκάνικο Φρανκφούρτης μπέικον κεχριμπάρι φυσικό χυμό από πορτοκαλια και τα κρουασανακια από PAUL.
θελω να εισαι αναλυτικός αδερφε μου, δεν ειμαστε ταβερνα εδω
ομελετα ή σκαμπλ εγκς?
το μπεικον μεσα στην ομελετα ή στο πλαι
τυρι ? τι τυρι ?
φυσικό χυμο πορτοκάλι ή κανα μηλο - αγγουρι - κοτσιμπερι -πασιον φρουτ - μπανανα- βερυκοκο - κερασι και τζιντζερ ?
εχεις δικιο αδερφε , εχεις πιει τον Βοσπορο κάνε κρατει στο αυγο , πιστευω θα βοηθησειΠολλα αυγα τελευταια ειπα να κανω λιγο κρατει… Το τυρι δε θυμαμαι να μαι ειλικρινης
Παναπολα η σωστη διατροφηεχεις δικιο αδερφε , εχεις πιει τον Βοσπορο κάνε κρατει στο αυγο , πιστευω θα βοηθησει