athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
Τι λέει ρε σουπιά;
Τι λέει ρε σουπιά;
Εσύ τι λέει Στας εξοχας;Τι λέει ρε σουπιά;
Και τωρα τι θα κανουμε χωρις τους βαρβαρους;;Καραμαναρε ξεμειναμε απο εχθρούς... αποδεκατίστηκαν μόνοι τους... τσάμπα οι ετοιμασίες μας, η εκπαίδευση μας,το τιμημένο Μπλιτζκριγκ... αισθάνομαι ένα κενό
Ναι σκατοκαιρος σήμερα μέσα μπαλιτσαΕσύ τι λέει Στας εξοχας;
Ελα ντε....θα ανασκουμπωθουμε και θα περιμένουμε την επιστροφή τωνΚαι τωρα τι θα κανουμε χωρις τους βαρβαρους;;
Ναι καλά είναι,και εγώ είχαμε πάει Πειραιά κάτω γυρίσαμε τώρα.Ναι σκατοκαιρος σήμερα μέσα μπαλιτσα
Μασαμπουκα;Ναι καλά είναι,και εγώ είχαμε πάει Πειραιά κάτω γυρίσαμε τώρα.
Ψιλη στο πατρικό μου .Μασαμπουκα;
που βρίσκεσαι?Ρίχνει καταιγίδες δεν έχω ρεύμα.... ευτυχώς που έχω ΟΤΕ τιβι στο κινητό....με έφαγε ο πουστης ο λαιον
Μη μαλακίζεσαι ... θα φορτωθεί ο Ατηνέζος χάπια δεν θα του σηκώνεται να πηδάει την αρραβωνιάρα θα τον σουτάρει και θα αναγκαστεί να πέσει στην ανάγκη του Νίπλη για στέγη να χει που την κεφαλή πλύνε (κλίναι)Καραμανε δωσε το τηλ του ψυχιατρου γιατι ο Αθηναιος εκει μας θα μσς στειλει
Καλησπέρα σελεμπρακοEνσημα
Εξοχας αλλά γαμηθηκε σημεριςΤι φαγατε για βραδυνο??????????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που βρίσκεσαι?
Θα βγάλουν κατσοτριχες τα αρχιδια σου απο το πολύ περίμενεΑναμενω επιστροφη της αγαπης μου.
Νυχτερίδες και αράχνες γλυκειά μου έχουν χτίσει φωλιά, μέσα στο άδειο μας σπίτι...Θα του το κλεισω το μαγαζι πειτε του αφεντικου
Κουράγιο φίλε μπαροκο θα βρεις άλλη αγάπηΘα του το κλεισω το μαγαζι πειτε του αφεντικου