Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.912
- Πόντοι
- 12.756
Έχει μουρλαθει ο κόσμος , για ένα πουτσο και 100 ευρώ ξέρω γωΟ άλλος θεός πήδηξε από το παράθυρο με τα λεφτά
Έχει μουρλαθει ο κόσμος , για ένα πουτσο και 100 ευρώ ξέρω γωΟ άλλος θεός πήδηξε από το παράθυρο με τα λεφτά
Ε αφού η άλλη έκανε μπάνιο άρα σίγουρα ζωντανή, σου λέει γιατί να πληρώσωΟ άλλος θεός πήδηξε από το παράθυρο με τα λεφτά
Τι να πω δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι δεν βλέπω τηλεόραση και μάλλον χάνω επεισόδιαΤώρα το καταλάβατε ρε μαλακες οτι έχει σαλταρει ο κόσμος; εντάξει Νιπλης ζει σε γυαλα Μπραμπ και εσύ;
Ο πούσιΟ πούσι ή ο βα νταμ είχε πει πως έκλεψε πορτατιφ από γαμηστρώνα;
Ποιος την γαμαει την τηλεόραση.... μεγαλύτερη πηγή πληροφόρησης από το νετ δεν υπάρχει.. μετά τον έξω κόσμο βέβαια.... σήψη και παρακμή μεγάλη ρε...Τι να πω δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι δεν βλέπω τηλεόραση και μάλλον χάνω επεισόδια
Εγώ προσωπικά για αυτό το λόγο έχω ελάχιστους φίλους συγκριτικά με τον κόσμο που γνωρίζω δεν ξέρω όλοι μου φαίνονται αλλόκοτοιΠοιος την γαμαει την τηλεόραση.... μεγαλύτερη πηγή πληροφόρησης από το νετ δεν υπάρχει.. μετά τον έξω κόσμο βέβαια.... σήψη και παρακμή μεγάλη ρε...
Δεν χρειαζομαστε φιλους,μονο μπου και δροσα απο το ερκοντισιοΕγώ προσωπικά για αυτό το λόγο έχω ελάχιστους φίλους συγκριτικά με τον κόσμο που γνωρίζω δεν ξέρω όλοι μου φαίνονται αλλόκοτοι
Μία από τα ίδια... γνωστούς παρά πολλούς φίλους θα έλεγα δύο...... καθένας για πάρτη του,πουστριλικια,τα βαρέθηκα χρόνια....Εγώ προσωπικά για αυτό το λόγο έχω ελάχιστους φίλους συγκριτικά με τον κόσμο που γνωρίζω δεν ξέρω όλοι μου φαίνονται αλλόκοτοι
Πες το ψέματαΔεν χρειαζομαστε φιλους,μονο μπου και δροσα απο το ερκοντισιο
Πώς απο δω?Εγώ πάντως, σε περιμένω!
κάνεις λάθοςρε που το ξερετε ποτε τρωει καποιος μπαν αφου δεν φαινεται πουθενα?
Εσυ που εισαι γνωστης,για δωσε ινφο γιατι εγω δεν ειδα κατικάνεις λάθος
στο είχα πει ότι θα ξαναμπει μιας και δεν αντέχει να μην ασχολειται κανείς μαζί της!Πώς απο δω?
Τι τον εκανες τον πούση, ειναι καλα?
για ποιον ο λόγος γιατί δεν διάβασα.Εσυ που εισαι γνωστης,για δωσε ινφο γιατι εγω δεν ειδα κατι
ΓΙα ζαν κλοντ λεγαμε,τον μπαναραν παλι αλλα δεν εμφανιζει κοκκινη τελεια ουτε γραφει μπαντ στο προφιλστο είχα πει ότι θα ξαναμπει μιας και δεν αντέχει να μην ασχολειται κανείς μαζί της!
Έχει θέμα η κοπέλα και φαίνεται!
Μόνο μέσω του site μπορεί να νιώθει κάποια,έξω στην ζωή νιώθει ένα απόλυτο 0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για ποιον ο λόγος γιατί δεν διάβασα.
την πληγώνεις τώρα ανεπανόρθωτα!ουτε που την πηραμε χαμπαρι