ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
παει και αυτος,τον επισκιασε ο νικ ο βιολογος.Ακαποέιρα
τον εκτοπισε με την μπαζογαμιαση του
παει και αυτος,τον επισκιασε ο νικ ο βιολογος.Ακαποέιρα
Τι στόκος ο νικ.παει και αυτος,τον επισκιασε ο νικ ο βιολογος.
τον εκτοπισε με την μπαζογαμιαση του
Λες την καστανομάλλα που έχει βάλει 36189347371910198191048891 φορές?εχει γεροντικη πτωση ο κμαν...πεσανε οι ωμοι του,μαδησε το μαλλι απο πανω,πλαδαρεψε κ αλλο μου φαινεται...αυτη η τυπισα με το μωβ ταγερ σαν τραβελι ειναι .
κριμα
Λες την καστανομάλλα που έχει βάλει 36189347371910198191048891 φορές?
A να γεια σου,παλια ειχε μια κοκκινη τελεια ή εγραφε banned(ή warned κλπ) αν θυμαμαι καλαρε που το ξερετε ποτε τρωει καποιος μπαν αφου δεν φαινεται πουθενα?
1-0Αυτήν λεω
(Νομίζω πως) αν κλικάρεις στο προφίλ κάποιου και δεν σου εμφανίζει τη δυνατότητα να στείλεις πμ,αυτό σημαίνει πως έχει πάει για μπαν-ιορε που το ξερετε ποτε τρωει καποιος μπαν αφου δεν φαινεται πουθενα?
Του το ανέφερα,δεν κρατήθηκαεχει γεροντικη πτωση ο κμαν...πεσανε οι ωμοι του,μαδησε το μαλλι απο πανω,πλαδαρεψε κ αλλο μου φαινεται...αυτη η τυπισα με το μωβ ταγερ σαν τραβελι ειναι .
κριμα
ελα ντεA να γεια σου,παλια ειχε μια κοκκινη τελεια ή εγραφε banned(ή warned κλπ) αν θυμαμαι καλα
μοιαζει με υπουλο τραβελι με τα μποτοξακια του κτλ.(Νομίζω πως) αν κλικάρεις στο προφίλ κάποιου και δεν σου εμφανίζει τη δυνατότητα να στείλεις πμ,αυτό σημαίνει πως έχει πάει για μπαν-ιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του το ανέφερα,δεν κρατήθηκα
εξυπνο(Νομίζω πως) αν κλικάρεις στο προφίλ κάποιου και δεν σου εμφανίζει τη δυνατότητα να στείλεις πμ,αυτό σημαίνει πως έχει πάει για μπαν-ιο
Έγινε μέγα μάχη με φωτογραφίες από σαλάτες μεταξύ Κμαν και Κλάιν...Πολλα σωρτσακια μες το πλοιο… δε θα τα παμε καλα…
Για στείλε καμιά φώτο για εμάς που λιώνουμε στην πρωτεύουσα να δροσιστούμεΠολλα σωρτσακια μες το πλοιο… δε θα τα παμε καλα…
δεν ειναι και ο pussy να κανει το ντελιβεριθα το φαω και οτι γινει βαριεμαι να κανω οτιδηποτε αλλο
Μπορείς να μην δέχεσαι πρόσβαση στο προφίλ σου(Νομίζω πως) αν κλικάρεις στο προφίλ κάποιου και δεν σου εμφανίζει τη δυνατότητα να στείλεις πμ,αυτό σημαίνει πως έχει πάει για μπαν-ιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του το ανέφερα,δεν κρατήθηκα
Δεν μπορείς να τον παραθέσειςρε που το ξερετε ποτε τρωει καποιος μπαν αφου δεν φαινεται πουθενα?