Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τουίγκυ; Εγώ είμαι της Μεσογειακής ομορφιάς. Τύπου Μπελούτσι.εκει θελει αλλο τυπο γκομενας
Τουίγκυ; Εγώ είμαι της Μεσογειακής ομορφιάς. Τύπου Μπελούτσι.εκει θελει αλλο τυπο γκομενας
καλα ναι σωστο και αυτοΠου να βρεθούν τα λεφτά ρε μαλακα οι γυναίκες που να βρεθούν ;
πεσαν τα ραντεβου σου ? θες να σε παρω βιζιτα να σε ξεκωλιασω πουτανιάρα μου ?γαμας κανα κωλγκερλι η χαιδευεις τα λεφτα σου,ηδονιζεσαι και χυνεις μωρη λουλου μονο;
βαλε κοσμοτε να μην πεφτει
ΝΑΙ δωσε τηλεφωνο να σου βγαλω τα ματοστινορα ενα εναπεσαν τα ραντεβου σου ? θες να σε παρω βιζιτα να σε ξεκωλιασω πουτανιάρα μου ?
εκει θα πηξεις στις μεσογειακεςΤουίγκυ; Εγώ είμαι της Μεσογειακής ομορφιάς. Τύπου Μπελούτσι.
θα σε καρφωσω στην γκαραζοπορτα σαν τον Χριστό , και μετα θα πατησω το κουμπακι να τυλιχθει για να ανοιξειΝΑΙ δωσε τηλεφωνο να σου βγαλω τα ματοστινορα ενα ενα
Λεα σειντουεκει θα πηξεις στις μεσογειακες
θελει κάτι αλλο, προσπαθω να θυμηθώ παράδειγμα
Έχει ένα θέμα με τα πιο παλιά ρούτερ. Τα αντικαθιστά με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι συχνό πρόβλημα. Πέφτει η σύνδεση και σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς απο- και επανασυνδέσεις.κοσμοτέ είναι το μαλακιστήρι.
Μονο Αθηναιο πιστευουμε για κοσμοτεΈχει ένα θέμα με τα πιο παλιά ρούτερ. Τα αντικαθιστά με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι συχνό πρόβλημα. Πέφτει η σύνδεση και σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς απο- και επανασυνδέσεις.
Έχει ένα θέμα με τα πιο παλιά ρούτερ. Τα αντικαθιστά με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι συχνό πρόβλημα. Πέφτει η σύνδεση και σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς απο- και επανασυνδέσεις.
ισχυει τα αλλαζει καπακι οπως και αποκωδικοποιητες..το ασχημο ειναι οτι δινουν συνηθως επισκευασμενα και οχι καινουριαΈχει ένα θέμα με τα πιο παλιά ρούτερ. Τα αντικαθιστά με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι συχνό πρόβλημα. Πέφτει η σύνδεση και σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς απο- και επανασυνδέσεις.
Σοβαρά; Εμένα δούλεψε άψογα.Και το καινούργιο που δώσανε, για τον γάιδαρο καβάλα είναι.
εκει θα πηξεις στις μεσογειακες
η περιοχη σου θα φταιει Αγιε...Και το καινούργιο που δώσανε, για τον γάιδαρο καβάλα είναι.
σε γαμαω πανω στα ΚΑΦΑΟισχυει τα αλλαζει καπακι οπως και αποκωδικοποιητες..το ασχημο ειναι οτι δινουν συνηθως επισκευασμενα και οχι καινουρια
Η καλύτερή μου. Στον Παράδεισο θα βρίσκομαι.εκει θα πηξεις στις μεσογειακες
σε γαμαω πανω στα ΚΑΦΑΟ
Άσε μεγάλε μας έχετε γαμήσει... Όλο μπουτάρει ο ρούτερ ρε φίλε!βαλε κοσμοτε να μην πεφτει