Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μου σκασε μια τρελη προταση απο συγγενικο μου μελος να παω με αμαξι προς χωρα της ευρωπης και η ασφαλεστερη και γρηγορετερη διαδρομη ειναι να διασχισω ιταλια προς γαλλια δηλαδη που ειναι ο προορισμος

για καλοκαιρι αυγουστο λεμε

ειναι ωραια ρε μαγκες ?

γουσταρω οδηγηση φυσικα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756
μου σκασε μια τρελη προταση απο συγγενικο μου μελος να παω με αμαξι προς χωρα της ευρωπης και η ασφαλεστερη και γρηγορετερη διαδρομη ειναι να διασχισω ιταλια προς γαλλια δηλαδη

ειναι ωραια ρε μαγκες ?
τυπε αν ειναι να το πας ολο autostrada γαμησε τα , δεν εχει νοημα
αλλα αν πας εκτος θα χρειαστεις μια ζωη για να φτασεις συνορα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Καλά ακτή αμαλφι δεν πας σε ξενοδοχείο χωρίς πισίνα οι θάλασσες είναι για τα πανηγύρια

Θυμάμαι κάτι φιλαράκια που μου εκθειάζανε την θάλασσα τους και μου λέγανε πώς δεν μπαίνω επειδή είμαι έλληνας και τους σνομπάρω.

Όταν ήρθαν εδώ και τους πήγα Μαύρο Λιθάρι, τράβαγαν τις κωλότριχές τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.928
Πόντοι
2.606
μου σκασε μια τρελη προταση απο συγγενικο μου μελος να παω με αμαξι προς χωρα της ευρωπης και η ασφαλεστερη και γρηγορετερη διαδρομη ειναι να διασχισω ιταλια προς γαλλια δηλαδη που ειναι ο προορισμος

ειναι ωραια ρε μαγκες ?

γουσταρω οδηγηση φυσικα
Ε ναι ρε μαλακα θα πας μπαρι προς Σαλέρνο θα ανέβεις λα σπέσια τσινκουε τερε Πορτοφίνο εζε σεν τροπε Και μετά αναλόγως που πας προς Πορτογαλία η προς τα πάνω πουλά και τα δυο τα νεφρά πριν το κανεις βέβαια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ε ναι ρε μαλακα θα πας μπαρι προς Σαλέρνο θα ανέβεις λα σπέσια τσινκουε τερε Πορτοφίνο εζε σεν τροπε Και μετά αναλόγως που πας προς Πορτογαλία η προς τα πάνω πουλά και τα δυο τα νεφρά πριν το κανεις βέβαια
παρισι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

ειναι ωραια ρε μαγκες ?

γουσταρω οδηγηση φυσικα

Έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη με αμάξι, είναι γαμάτα. Θα πρέπει να πας Ancona και από εκεί να περάσεις στην Γαλλία. Τώρα, όσον αφορά την Γαλλία... εμένα ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ως χώρα. Παρίσι και Βερσαλλίες έχω πάει μόνο βέβαια, αλλά νομίζω το θέμα μου είναι με τους κατοίκους! Ολίγον μαλάκες! Άσε που ενώ ξέρουν Αγγλικά, σου μιλάνε στα Γαλλικά. Οι Ιταλοί από την άλλη είναι γαμώ τα παιδιά, αλλά οι περισσότεροι ΟΝΤΩΣ δεν ξέρουν Αγγλικά αλλά σου μιλάνε όσο μπορούν, με διάθεση να τους καταλάβεις. Όχι σαν τους κωλόγαλλους! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να χεις την μουναρα δίπλα στην άλφα την ξεσκέπαστη και να ξεκινάς Ραβελο στο Καρούσο και λε σιρενους στο ποζιτανο και λίγο τελεφερίκ ανάβαση ριτσωνας καπρι για τζει κει Λα μπελά βι
Kαι να είναι πληθωρική σαν την κυρία με τις ελιές και να φοράει φούστα πένσιλ και σε κάθε κίνηση πέρα δώθε σαν υδραίικη σκούνα, όταν θα περπατάει στο πλακόστρωτο με τις Λουμπουτέν, να κοντεύουν να ξηλωθούν οι ραφές. Να μην προφταίνεις να στήσεις τη σκάλα. :)
Γνήσια ιταλική παράδοση. Λολό, Σοφία, Κλαούντια, Μόνικα και Μόνικα και βάλε.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756
Kαι να είναι πληθωρική σαν την κυρία με τις ελιές και να φοράει φούστα πένσιλ και σε κάθε κίνηση πέρα δώθε σαν υδραίικη σκούνα, όταν θα περπατάει στο πλακόστρωτο με τις Λουμπουτέν, να κοντεύουν να ξηλωθούν οι ραφές. Να μην προφταίνεις να στήσεις τη σκάλα. :)
Γνήσια ιταλική παράδοση. Λολό, Σοφία, Κλαούντια, Μόνικα και Μόνικα και βάλε.....
εκει θελει αλλο τυπο γκομενας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη με αμάξι, είναι γαμάτα. Θα πρέπει να πας Ancona και από εκεί να περάσεις στην Γαλλία. Τώρα, όσον αφορά την Γαλλία... εμένα ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ως χώρα. Παρίσι και Βερσαλλίες έχω πάει μόνο βέβαια, αλλά νομίζω το θέμα μου είναι με τους κατοίκους! Ολίγον μαλάκες! Άσε που ενώ ξέρουν Αγγλικά, σου μιλάνε στα Γαλλικά. Οι Ιταλοί από την άλλη είναι γαμώ τα παιδιά, αλλά οι περισσότεροι ΟΝΤΩΣ δεν ξέρουν Αγγλικά αλλά σου μιλάνε όσο μπορούν, με διάθεση να τους καταλάβεις. Όχι σαν τους κωλόγαλλους! :tooth:
Καλύτερη η διαδρομή από Βενετία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
που να βρεθουν τετοιες γυναικες ρε συ

ενταξει υπαρχουν φυσικα αλλα δεν ειναι για ολους μας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.928
Πόντοι
2.606
Παω να τον μπαιξω περιμεντε έρχομαι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
που να βρεθουν τετοιες γυναικες ρε συ

ενταξει υπαρχουν φυσικα αλλα δεν ειναι για ολους μας
Ναι φυσικά, αλλά δεν είναι κακό να σχεδιάζουμε τη διαδρομή όπως θα θέλαμε να την κάνουμε. :sunglasses:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom