Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.673
- Πόντοι
- 2.606
Θείο, επειδή είμαι παραλία θα αναλάβεις βασανιστήρια, ανάκριση, ξεδόντιασμα κλπ??να ανακριθουν ολοι....ΟΛΟΙ
Θείο, επειδή είμαι παραλία θα αναλάβεις βασανιστήρια, ανάκριση, ξεδόντιασμα κλπ??να ανακριθουν ολοι....ΟΛΟΙ
με βιτσα βρεγμενη χτυπηματα στις πατουσεςβραστα αυγα στης μασχαλες στο moynh
Ε ρε παπάρα και να ήταν κανένα τρανσάκι να σε δω που θα κρυφτείς.θα τα ξερασουν ολα , θα τους γαμησω αν δεν μάθω ποιο μουνι ηταν αυτο
ριξε παλι την ερωτηση , γιατι δεν ειμαστε σε καλη κατασταση για να θυμομαστεKάτι σας ρώτησα το πρωΐ και όλοι, μα ΟΛΟΙ, με γράψατε στα παλιότερα των υποδημάτων σας.
Δεν έχει καφέ.
Δεν έχει γκόμενες.
αμα ηταν αυτο τρανσακι ο Αθηναιος ειναι νοθο παιδι του ΛατσηΕ ρε παπάρα και να ήταν κανένα τρανσάκι να σε δω που θα κρυφτείς.
θελωKάτι σας ρώτησα το πρωΐ και όλοι, μα ΟΛΟΙ, με γράψατε στα παλιότερα των υποδημάτων σας.
Δεν έχει καφέ.
Δεν έχει γκόμενες.
Εχει πάει κανένας σας στο Mutfak στην Γλυφάδα.ριξε παλι την ερωτηση , γιατι δεν ειμαστε σε καλη κατασταση για να θυμομαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμα ηταν αυτο τρανσακι ο Αθηναιος ειναι νοθο παιδι του Λατση
Στην ζωη παιδί μου δεν μπορουμε να έχουμε ότι θέλουμε.
μια χαρα ειναιΕχει πάει κανένας σας στο Mutfak στην Γλυφάδα.
Αξίζει;
το ερωτημα ειναι εσυ τι εκανες στη νεα ιωνιατην φορτωσε μαυρο σμαρτακι , με ενα μουτρο μεσα , που την περιμενε πιο κατω στο στενο
τo "ταξι" της πρεπει να ηταν
out call ηταν το περιστατικο
Γιατί έχω μέτρο σύγκρισης τον Aladdin που για μένα είναι κορυφή στο είδος του.μια χαρα ειναι
το αξιζει γιατι το λες ? να κανεις 150χλμ για να πας εκει δεν αξιζει , αν εισαι στην Αθηνα , ναι αξιζει , και εισαι στην περιοχη
κατι ενοικια πηγα να παρωτο ερωτημα ειναι εσυ τι εκανες στη νεα ιωνια
δεν εχεις λογαριασμο στην τραπεζα τυπε ? ολα ειναι δεσμευμενα?κατι ενοικια πηγα να παρω
προσωπικη αποψη , αλαντιν καλυτερος , αλλα ειναι πολυ κοντα και το αλλο στην Γλυφαδα σε γευσεις , δεν θα σε απογοητευση αν θες να κανεις μια αλλαγη και να δοκιμασεις και αυτονΓιατί έχω μέτρο σύγκρισης τον Aladdin που για μένα είναι κορυφή στο είδος του.
Μήπως ήταν τό Μπαρο ρε μαλακα;την φορτωσε μαυρο σμαρτακι , με ενα μουτρο μεσα , που την περιμενε πιο κατω στο στενο
τo "ταξι" της πρεπει να ηταν
out call ηταν το περιστατικο
Ευχαριστώ.προσωπικη αποψη , αλαντιν καλυτερος , αλλα ειναι πολυ κοντα και το αλλο στην Γλυφαδα σε γευσεις , δεν θα σε απογοητευση αν θες να κανεις μια αλλαγη και να δοκιμασεις και αυτον
και σε ειχα και για εξυπνο , λες να εχω συμβολαιο ενοικίου ?δεν εχεις λογαριασμο στην τραπεζα τυπε ? ολα ειναι δεσμευμενα?
σε χρυσες λιρες σε πληρωνει τυπε? εχεις βαλει την βασιλισσα στην τσεπη σου ?και σε ειχα και για εξυπνο , λες να εχω συμβολαιο ενοικίου ?
μηπως θες να το εχω καταθεσει και εφορία ?
ρε μαλακα με ποιον μιλαμε τοσα χρονια εδω μεσα ? επαθες καμιά αμνησία ?
μαλακα εχεις αρχισει να ρεταρεις με τον κινεζο που εχεις για κλιματισμοσε χρυσες λιρες σε πληρωνει τυπε? εχεις βαλει την βασιλισσα στην τσεπη σου ?
Μπάρος ΓΑΜΑΕΙ με το σάπιο του Σμαρτ μαλακα και το κορίτσι του δεν ξέρει τίποταμαλακα εχεις αρχισει να ρεταρεις με τον κινεζο που εχεις για κλιματισμο
σιγα μην εχει ο μπαρος το καινουργιο το σμαρτΜπάρος ΓΑΜΑΕΙ με το σάπιο του Σμαρτ μαλακα και το κορίτσι του δεν ξέρει τίποτα