Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Σωστοοοοοσσσς!!!!απο το 5:51 και μετα λυνονται ολες οι αποριες σχετικα με την πιτσα
Σωστοοοοοσσσς!!!!απο το 5:51 και μετα λυνονται ολες οι αποριες σχετικα με την πιτσα
γινανε ολοι τουριστες θα αρχισω να παιρνω παρουσιες και οποιος λειπει ΑΑΟ Μπαρόκος που είναι?
Δεν έχουν συναίσθηση του κινδύνου.... όταν την πατήσουν θα είναι αργά.... μόνο εδώ μέσα είναι η λύτρωση και η σωτηρίαΤι εχουν παθει ολοι και βγαινουν εξω;;;
den blepeiς το καναλι του προεδρου??? και βλεπεις του δικου μας του πιστολιαΜόνο στη δροσιά μόνο ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΆ ΚΑΙ ΑΛΦΑ ΝΕWS
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω εden blepeiς το καναλι του προεδρου??? και βλεπεις του δικου μας του πιστολια
Βλέπω στην μια βαγγέλα Μέγκα και στην άλλην αλφαden blepeiς το καναλι του προεδρου??? και βλεπεις του δικου μας του πιστολια
na kyrioi poiow ua agorasei to bideo games toy aθηναιου ...2 τηλεοραΣΕΙς 4 ΜΗΧΑΝΕς 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΚάνω ε
Βλέπω στην μια βαγγέλα Μέγκα και στην άλλην αλφα
na kyrioi poiow ua agorasei to bideo games toy aθηναιου ...2 τηλεοραΣΕΙς 4 ΜΗΧΑΝΕς 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
πιο 2 ωρο ρε νυχτωσε εξω ..δεν πιστευω να κοιμηθεις ξανα αποψεΠριν λιγο ξυπνησα απο 2ωρο μεσημεριανο υπνο
πλακωσα ασχημα το αφεντικο μου στο ξυλο σημερα αθηναιο...Δεν έχουν συναίσθηση του κινδύνου.... όταν την πατήσουν θα είναι αργά.... μόνο εδώ μέσα είναι η λύτρωση και η σωτηρία
Τασσουλη ξενυκτησα χθες και μου ελειπε υπνοςπιο 2 ωρο ρε νυχτωσε εξω ..δεν πιστευω να κοιμηθεις ξανα αποψε
ενταξει μωρε δεν τρεχει κατι ο ΟΑΕΔ λειτουργει 08.00 με 14.00 αυριοπλακωσα ασχημα το αφεντικο μου στο ξυλο σημερα αθηναιο...
ηθελε να μου δωσει αδεια ο moynhs ρε τασσο....ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩενταξει μωρε δεν τρεχει κατι ο ΟΑΕΔ λειτουργει 08.00 με 14.00 αυριο
εχει φαει και πιτσες μεσημερι οποτε καταλαβαινεις σαν κροκοδειλος θα σερνεται στην ξαπλωστραΟ Αθηναιος παραλια φανταζομαι ,θα λιάζει την κορμάρα του !!
Όχι λάιτ ήταν η πίτσες μαργαρίτα.εχει φαει και πιτσες μεσημερι οποτε καταλαβαινεις σαν κροκοδειλος θα σερνεται στην ξαπλωστρα
σπεσιαλ με εξτρα τυρίΌχι λάιτ ήταν η πίτσες μαργαρίτα.
Εμείς ποτε θα πάμε για γαύρο στο φούρνο όταν έρθει ο Αθηνας;Όχι λάιτ ήταν η πίτσες μαργαρίτα.