Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Νάζια του κάνει ο Νίπλης ρε εσύ.κριμα τετοιος ερωτας και να μην εχει ανταποκριση
Νάζια του κάνει ο Νίπλης ρε εσύ.κριμα τετοιος ερωτας και να μην εχει ανταποκριση
λεςΡε συ Τάσο ο Γλομπεαρχης πέθανε;
Μάλλον ...να δούμε το αμάξι του αν το άφησε πουθενά να τό αγοράσω κάνα πεντακοσαρι ευρώ
ευτηχως δεν λες ξεβρωμισε ο τοπος απο τα προβοσκιδουχα ... σε προτεινα ηδη για γκλομπεαρχηΡε συ Τάσο ο Γλομπεαρχης πέθανε;
Έχει περίσσευμα κάτι ολμυζεν και ταβορ ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ.Να στα δώσει να ξεκινήσει αγωγή ο πουστραςευτηχως δεν λες ξεβρωμισε ο τοπος απο τα προβοσκιδουχα ... σε προτεινα ηδη για γκλομπεαρχη
εγω θα του εδινα το καυλιτσεκι μου ..ακου 500 ευρω ...πολλυ λαρτζ σε βρισκωΜάλλον ...να δούμε το αμάξι του αν το άφησε πουθενά να τό αγοράσω κάνα πεντακοσαρι ευρώ
Δεν θέλω να τον κοροϊδέψω μωρέ... πεντακόσια τα αξίζειεγω θα του εδινα το καυλιτσεκι μου ..ακου 500 ευρω ...πολλυ λαρτζ σε βρισκω
εχει λεφτα η κουφαλα κατω απο στρώμα και κλαίγεταιεγω θα του εδινα το καυλιτσεκι μου ..ακου 500 ευρω ...πολλυ λαρτζ σε βρισκω
σε φαπες και πιο πολλες αξιζει ο μονοχνωτος ....μονος του θα ψοφησει ...Δεν θέλω να τον κοροϊδέψω μωρέ... πεντακόσια τα αξίζει
Πίτσα κόκα ζιρο σαλάταΤι θα φάτε για μεσημεριανο?
Πιτσα απέξω η σπιτικιά?Πίτσα κόκα ζιρο σαλάτα
Απο έξω σπιτικια εδώ δεν παίζειΠιτσα απέξω η σπιτικιά?
Τώρα βλέπω μπασκετάκι εγώΠίτσα κόκα ζιρο σαλάτα
Ολυμπιακούς αγώνες εγώΤώρα βλέπω μπασκετάκι εγώ
Ερτ3 εγώ.Ολυμπιακούς αγώνες εγώ
Έχασες και τις ρυζογκοφρετες και το τρίψιμο του πιπεριουΑπο έξω σπιτικια εδώ δεν παίζει
Οχι ρε γμτ νομιζα στις 3 το χε..Ερτ3 εγώ.
Βλέπω λίγο Λούκα Ντόνσιτς.