Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τι κολαση ειν εξω ρε γτχμ… Σαχαρα! Κουβειτ!
τυπε συναντησες κανα λιπόθυμο στο διάβα σου ?Τι κολαση ειν εξω ρε γτχμ… Σαχαρα! Κουβειτ!
Ούτε η Αίτνα και ο Βεζούβιος έτσι.Τι κολαση ειν εξω ρε γτχμ… Σαχαρα! Κουβειτ!
ηταν μη αρεστος και τον μπαναραν... αλλα ξαναηρθεεσυ ποιανου κλωνος εισαι ??
Μονο ντιλιβεραδες κυκλοφορουσαν… Ουτε ξεβρακωτες δεν ειχε… μαλλον θα γαμνιουνται στη δροσια του ερκοντισιο τα παλιοξεκωλιδια…τυπε συναντησες κανα λιπόθυμο στο διάβα σου ?
ειχε κάτι εκτακτο ?
Απο ξεβράκωτες πως ηταν εξω ?
μονο γιαγιαδες και σαπιοκωλες τα τοπ μουνια παραλιατυπε συναντησες κανα λιπόθυμο στο διάβα σου ?
ειχε κάτι εκτακτο ?
Απο ξεβράκωτες πως ηταν εξω ?
Καλώς τον Ρεζμονο γιαγιαδες και σαπιοκωλες τα τοπ μουνια παραλια
εδω ειμαι απο το πρωι μονο για σουμου βγηκα και ξανα πισω στη τεχνιτη δροσια και τον ψοφιο αερα του ερκοντισιονΚαλώς τον Ρεζ
παντως μια δοκιμη που εκανα το απογευμα εχθες με ενα μουνι , απο τους 21 βαθμους και κατω το κλιματιστικό η ρωγα τους γινεται πετρα και μενει ετσι ...Μονο ντιλιβεραδες κυκλοφορουσαν… Ουτε ξεβρακωτες δεν ειχε… μαλλον θα γαμνιουνται στη δροσια του ερκοντισιο τα παλιοξεκωλιδια…
οπως και να εχει δλδ απο το σπιτι δεν θα βγουμεΕρχονται καταιγιδες και χαλαζι…
Καλησπερίζω Πικεραραοπως και να εχει δλδ απο το σπιτι δεν θα βγουμε
η λοκνταουν θα εχει η θα καιει ο τοπος η θα ριχνει αστραπες στην κεφαλα μας
Είναι ΜΟΥΝΗΣ ούτε τα συκωτια του δεν αγαπάβλέπω ομως πως ο Κ .Νιπλης αποφεύγει να δώσει απαντήσεις για τη ν αγάπη που τρεφη για τον Αθηναίο
δικο σου ειναι το pet ?Είναι ΜΟΥΝΗΣ ούτε τα συκωτια του δεν αγαπά
μην βιάζεσαι ατακτο αγορι ας περιμείνουμε απαντησεις απο τον ιδιοΕίναι ΜΟΥΝΗΣ ούτε τα συκωτια του δεν αγαπά
Κλώνος μου μπαίνω απο δύο μπραουζερ ταυτόχροναδικο σου ειναι το pet ?
Τον ΝΙΠΛΗ μόνο εγώ τον αγαπάω είναι μονόπλευρομην βιάζεσαι ατακτο αγορι ας περιμείνουμε απαντησεις απο τον ιδιο
κριμα τετοιος ερωτας και να μην εχει ανταποκρισηΚλώνος μου μπαίνω απο δύο μπραουζερ ταυτόχρονα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ΝΙΠΛΗ μόνο εγώ τον αγαπάω είναι μονόπλευρο
Αγάπη δίχως πείσματα.......Κλώνος μου μπαίνω απο δύο μπραουζερ ταυτόχρονα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ΝΙΠΛΗ μόνο εγώ τον αγαπάω είναι μονόπλευρο
κριμα τετοιος ερωτας και να μην εχει ανταποκριση