Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Η αληθεια ειναι οτι με το nickname που εχω, ουτε εγω θα με εμπιστευομουνα.ο Αθηναιος εχει πει να μην σε εμπιστευομαστε
Η αληθεια ειναι οτι με το nickname που εχω, ουτε εγω θα με εμπιστευομουνα.ο Αθηναιος εχει πει να μην σε εμπιστευομαστε
αυτος ηρθε μετα απο μενα στην γειτονια
εδω ειχαμε εναν γκαγκστερ παραδιπλα που εμενε
εγω μπροστα του ημουν ΑΘηναιος
ο γκαστερ πεθανε
αστα γαμησε τα περασαμε στεναχωρια
ηταν καλο παιδι
οχιΠες μου ότι εννοείς τον Καλντερόνε και ότι έχεις παραλιακή βίλα δίπλα του να χαζέψω.
Εσύ, ο μαφιόζος και ο πρώην Βασιλιάς βίλες στην περιοχή.![]()
![]()
Εχει δίκιο ο Αθηναίος. Άσε που παίζει να τον λένε Παναγιώτη και να την έχουμε κάτσει τη βάρκα.ο Αθηναιος εχει πει να μην σε εμπιστευομαστε
Το ότι ο Barock είναι ΠΟΛΥ δραστήριος στο νήμα αφού έγινε η αποκάλυψη ότι barock=prince δεν σας λέει κάτι;ευκολάκι
Με πληγωνεις, αμα ημουνα τοσο μεγαλο ψαρι, ηδη θα ηξερα που μενει ο νιπλης.Εχει δίκιο ο Αθηναίος. Άσε που παίζει να τον λένε Παναγιώτη και να την έχουμε κάτσει τη βάρκα.![]()
Λευκό κολλάρο; Οι χειρότεροι είναι....οχι![]()
αλλα τετοιας εμβελειας ηταν
απλα οχι σε διαφημισμενη τοσο δραστηριοτητα οπως αυτος
εγω που είμαι αντικειμενικός το θεωρώ εξόχως ύποπτο.Το ότι ο Barock είναι ΠΟΛΥ δραστήριος στο νήμα αφού έγινε η αποκάλυψη ότι barock=prince δεν σας λέει κάτι;
δεν μπορω να βοηθησω τοσο , γιατι ειναι και ο Μπραμπ που googlaρει τωρα και θα του το χαλάσωφυσικά αίτια ή κόλλησε οξεία μεταλλίτιδα, σταματώντας σε φανάρι με μη θωρακισμένο αυτοκίνητο;![]()
Είχε άκρες ο Παναγιώτης τύπε μου κι ας μην ήτανε μεγάλο ψάρι. Ήταν και σκοτώστρας. Μεγάλος ραντεβουτζής.Με πληγωνεις, αμα ημουνα τοσο μεγαλο ψαρι, ηδη θα ηξερα που μενει ο νιπλης.![]()
Δεν με ενδιαφερει δεν σκοπευω να τσακωθω με γκανγκστερ.Είχε άκρες ο Παναγιώτης τύπε μου κι ας μην ήτανε μεγάλο ψάρι. Ήταν και σκοτώστρας. Μεγάλος ραντεβουτζής.
Ποιοσ "είχε"το Ποσειδώνιο όταν ήταν ο Πλούταρχος με την καρουσακη νιπλη ; Το δουλεύω καλά το γκουγκλ ; Να ξέρεις θα δουλέψω καλά και το γκροβερακι σου το άτριχοδεν μπορω να βοηθησω τοσο , γιατι ειναι και ο Μπραμπ που googlaρει τωρα και θα του το χαλάσω
Μπορω να πω για τον Μπραμπ ομως οτι ειχε 2 Α8 λονγκ μπεις μαυρα B7 θωρακιση με πινακιδες Κεντρικης Ευρωπης
ο σεραφινοΠοιοσ "είχε"το Ποσειδώνιο όταν ήταν ο Πλούταρχος με την καρουσακη νιπλη ; Το δουλεύω καλά το γκουγκλ ; Να ξέρεις θα δουλέψω καλά και το γκροβερακι σου το άτριχο
Ποιοσ "είχε"το Ποσειδώνιο όταν ήταν ο Πλούταρχος με την καρουσακη νιπλη ; Το δουλεύω καλά το γκουγκλ ; Να ξέρεις θα δουλέψω καλά και το γκροβερακι σου το άτριχο
Όχι ρε συ, τι γκάγκστερ; Συνάδερφός σου ήταν.Δεν με ενδιαφερει δεν σκοπευω να τσακωθω με γκανγκστερ.![]()