Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
αν ενδιαφέρεσαι έχουμε τα schematics της κρεβατοκάμαρας που κρύβει τα καλα με όλες τις παγίδεςΠου μενει ξερασε τα ολα καλε μου χλαπατσα.![]()
αν ενδιαφέρεσαι έχουμε τα schematics της κρεβατοκάμαρας που κρύβει τα καλα με όλες τις παγίδεςΠου μενει ξερασε τα ολα καλε μου χλαπατσα.![]()
Με τέτοια κάβα που θα έχει καλύτερα και απο άδειασμα θυρίδας θα είναι. Καλή μπάζα και μη ανιχνεύσιμη.απαγορευμενη περιοχη...μονο εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θες να του κανεις ριφιφι;![]()
Μπορεί να έκανες εξαίρεση λόγω αγάπης προς τον Αθήναιοδεν ψωνίζω απο σουπερ μαρκετ ποτα τύπε
ο γκαστερ πεθανε
αστα γαμησε τα περασαμε στεναχωρια
ηταν καλο παιδι
τις μονες εξαιρεσεις που κανω για τον Αθηναιο ειναι να του σκίζω το σουφρίδιΜπορεί να έκανες εξαίρεση λόγω αγάπης προς τον Αθήναιο
τις μονες εξαιρεσεις που κανω για τον Αθηναιο ειναι να του σκίζω το σουφρίδι![]()
φιλε-κλεφτη ακομα να κοιμηθεις;παρα τεταρτο πηγετις μονες εξαιρεσεις που κανω για τον Αθηναιο ειναι να του σκίζω το σουφρίδι![]()
ο γκαστερ πεθανε
ηταν καλο παιδι
Πριν πόσα χρόνια τον φάγανε τυπε ;δεν ψωνίζω απο σουπερ μαρκετ ποτα τύπε
ο γκαστερ πεθανε
ηταν καλο παιδι
ενδιαφέρεσαι να ερθεις στο μνημόσυνο τυπε ?Πριν πόσα χρόνια τον φάγανε τυπε ;
για τον Μακρή θα λέει λολΠριν πόσα χρόνια τον φάγανε τυπε ;
εχω ωρα ακομα , αυριο δεν εχω γενική καθαριοτητα σαν και εσεναφιλε-κλεφτη ακομα να κοιμηθεις;παρα τεταρτο πηγε
με συναλλαγματικες η επιταγες πληρωνεις;εχω ωρα ακομα , αυριο δεν εχω γενική καθαριοτητα σαν και εσενα
πεσε εσυ , γιατι αυριο εισαι για λαικη να παρεις τα τελευταια
για τον Μακρή θα λέει λολ
Λογικα ΒΠ μενεις.![]()
![]()
πιο Μακρη ρε τυπε
μιλαμε για γκανγκστερ καταζητουμενο και επικηρυγμενο
πηρε το διπλα σπιτι για να βγαλει golden visa για να μην τον εκδωσουν
Πες του Μπραμπ που του κόβει λιγο παραπανω και ειναι ξεφτερι στο google να σου πει τι και πως
ατσαλακωτα μετρηταμε συναλλαγματικες η επιταγες πληρωνεις;
ευτυχως που εισαι σπιρτο εσυ .....Λογικα ΒΠ μενεις.
Σε νησι. Καλοκαιρι και να εχεις τους Εγγλεζους απο τις 10 το πρωι να πλακωνονται στις μπυρες και στα τζιν με τονικ. Και οι γυναικες τους στα ουζα με λεμοναδα. Και να σε κερνανε συνεχεια. Η αλκοολικος θα γινομουν, η, θα σπαγανε τα νευρα μου απο τα τσαγια. Προτιμησα το δευτερο.
Δεν τον ξερω το γειτονα σου μωρε, σου ειπε κανεις οτι ανηκω στην ντραγκετα ?ατσαλακωτα μετρητα
ευτυχως που εισαι σπιρτο εσυ .....
Αν δεν έλεγες Γκόλντεν βίζα θα νόμιζα ότι έλεγες για τον Νίκο τον πουλια μου ξεγλιστρησεις πουστη αλλά όχι για πολύ![]()
![]()
πιο Μακρη ρε τυπε
Πες του Μπραμπ που του κόβει λιγο παραπανω και ειναι ξεφτερι στο google να σου πει τι και πως
Λογικά με τις ασφάλειες ρεύματος στον πίνακα θα ασχολείσαι εσύΛογικα ΒΠ μενεις.
ο Αθηναιος εχει πει να μην σε εμπιστευομαστεΔεν τον ξερω το γειτονα σου μωρε, σου ειπε κανεις οτι ανηκω στην ντραγκετα ?
Πες περιοχη να μην μαντευουμε.
Πες μου ότι εννοείς τον Καλντερόνε και ότι έχεις παραλιακή βίλα δίπλα του να χαζέψω.![]()
![]()
πιο Μακρη ρε τυπε