brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
Εντάξει άμα βγεις με τους φίλους σου δεν σε νοιάζει άμα συνοδεύεις το κοιτασ κι αυτόΓιατί για το περιβάλλον πάμε.
Εντάξει άμα βγεις με τους φίλους σου δεν σε νοιάζει άμα συνοδεύεις το κοιτασ κι αυτόΓιατί για το περιβάλλον πάμε.
Ε ναι σε αυτή τη περίπτωση.Εντάξει άμα βγεις με τους φίλους σου δεν σε νοιάζει άμα συνοδεύεις το κοιτασ κι αυτό
1300 ευρω με φαγητο , μονο πρωινο και μεσημεριοχι απλα δεν θα σε πληρωνω αλλα θα φροντιζεις και για την σιτιση μου
550 το μηνα
χωρις το ρευμα , νερο τσαμπα
Μεικτά;550 το μηνα
550 το μηνα
Μεικτας550 το μηνα
νετα!!!Μεικτά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεικτας
δεν το συζηταμε ρε μαλακα η αποφαση παρθηκε..παρακαλα να μην χωρισω1300 ευρω με φαγητο , μονο πρωινο και μεσημερι
Είναι ξεπερασμένο το κεφαλάρι τυπε τώρα,πριν 10 χρόνια κάτι έλεγεΓια ψάρι πάντως βόρεια ούτε κουρσάροι ούτε Παπαϊωάνου κεφαλάρι χρώματα βυθού Ερυθραία στην αυλή πίσω
εκει δεν ειχαν ρίξει την μπομπα ?Για ψάρι πάντως βόρεια ούτε κουρσάροι ούτε Παπαϊωάνου κεφαλάρι χρώματα βυθού Ερυθραία στην αυλή πίσω
Έχει ξανανέβει άνοιξε Παπαϊωάννου στο παλιό πίτσα χατ το 21 απέναντι γαμαει πάει τρένο και το ΚΑΣ γαμαειΕίναι ξεπερασμένο το κεφαλάρι τυπε τώρα,πριν 10 χρόνια κάτι έλεγε
Ποια μπόμπα δεν ξέρω για πεςεκει δεν ειχαν ρίξει την μπομπα ?
ακυρο , σε άλλο ητανΈχει ξανανέβει άνοιξε Παπαϊωάννου στο παλιό πίτσα χατ το 21 απέναντι γαμαει πάει τρένο και το ΚΑΣ γαμαει
Ποια μπόμπα δεν ξέρω για πες
θα μας κανεις το τραπεζι;Επίσης τρομερό μαγαζί εκεί στην Κηφισιά είναι το ανακαινισμένο από πέρσι εστιατόριο του μουσείου Γουλανδρή το νατου γαμαει τρομερό μαγαζί
Θα μας πας εκεί στη γαμήλια δεξίωσηθα μας κανεις το τραπεζι;
Βλέπεις Ισπανία Σλοβενία σε επανάληψη?θα μας κανεις το τραπεζι;
οχι βλεπω ΒανταμαΒλέπεις Ισπανία Σλοβενία σε επανάληψη?
ΠΟΥ?οχι βλεπω Βανταμα
στριμινγκ
Μου λείπουν οι φάπες του Τζων100 και του Πιεξ στον Ζανστριμινγκ
Ναι γιατι αμα δεν είχες την γκόμενα δεν θα το είχες ανακαλύψει!!!!Ναι γαμαει και δέρνει είχα μια γκόμενα από εκεί και έτσι το μσθα και έτρωγα συχνά
Ναι με κάτι αυλές λες και είσαι σε βιλλα