Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
και των δύο είναι άστα να πάνε...οντως με την διαφορα οτι του Κειτζ βλεπονται οι ταινιες
και των δύο είναι άστα να πάνε...οντως με την διαφορα οτι του Κειτζ βλεπονται οι ταινιες
χαχα δυσκολο πολυ παλιο για να το βρωαυτο μου ειχε διαφυγει εχουμε λινκ;
βλεπονται του βαψομαλλια ομως..τωρα βλεπω την καινουρια του οριτζιναλ Βανταμακαι των δύο είναι άστα να πάνε...
Είναι επειδή έχουν μεγάλη γκάμα στο ρεπερτόριό τους...Tωρα τελευταια και οι 3,μια εικοσαετια καπου Ασε και Σαμιουελ που ειδα τελευται δεν ξετρελαθηκα,αρχισαν να ψιλοβαριουνται.
το ειδα ψιλοβλεπεται δεν το περιμεναβλεπονται του βαψομαλλια ομως..τωρα βλεπω την καινουρια του οριτζιναλ Βανταμα
Έφαγα ένα πεινιρλι κόλαση κόλαση μόλις βγήκε από ξυλοφουρνο Φώκαια
αντε γαμησουΑυτό που είναι στον κεντρικό δρόμο το ιταλικό που είναι και εστιατόριο και έχει και ξαπλώστρες μαλακά το θυμάμαι και κλαίω
οχι σε ειχα σε εκτιμηση απο παλια ρε μουνηΔεν χαζεψες ;
Μαλακά ούτε σε αυτό στην Πανόρμου και Αλεξάνδρας δεν έχω φάει τέτοιο μου το εψησε εκείνη την ώρααντε γαμησου
χθες το κοιταγα , περασα απο εκει
Τοστακι, ντοριτος σουιτ τσιλι και βικος κολα με στεβια και νεφλιξ τελευταια εξοδος ριτα χειγουορθ!
κουμπωσα και τα βραδινα μουρλοχαπα γιατι το παραγαμησα και θα κοιμηθω νωρις γιατι αυριο το πρωι εχω ραντεβου με τον τρελογιατρο εξω στην…σαχαρα!
βλεπονται του βαψομαλλια ομως..τωρα βλεπω την καινουρια του οριτζιναλ Βανταμα
τψρα εξηγουνται ολα για την κατασταση σουοχι σε ειχα σε εκτιμηση απο παλια ρε μουνη
γαμησαν αυτες οι 2 ταινιες μαρβελιεςδυστυχώς δε τον αντέχω, βλέπεις έναν μαντράχαλο 1,90 πόσο είναι είναι με φλεγόμενες μηχανές και καλά από την κόλαση και κάτι άλλα αστεία πράγματα...
Έστειλα εκπρόσωπο αντιπρόσωποπόσους βαθμούς είχε στον φούρνο, μήπως μέτρησες???
καλως και εκει , αλλα τρως σαν μαλακας κολλημενος στην τζαμαρίαΜαλακά ούτε σε αυτό στην Πανόρμου και Αλεξάνδρας δεν έχω φάει τέτοιο μου το εψησε εκείνη την ώρα
το pig τι λεει το ειδες? μαλακια θα ειναι και αυτο αν και εχει 6ρι στο imdbγαμησαν αυτες οι 2 ταινιες μαρβελιες
ειναι στα προσεχως μου θα το δωτο pig τι λεει το ειδες? μαλακια θα ειναι και αυτο αν και εχει 6ρι στο imdb
Δώσε συντεταγμένες...Κορυφαια σαντουιτσια ολων των εποχων σε ξυλοφουρνο στο βυρωνα με μπιφτεκι πατατες μαρουλι ντοματα μαγιονεζα! Το ψωμι ειναι οσο…μια μικρη λαγανα!