ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ακομα ντεμι κατασταση αλλα θα αλλαξει συντομα σε φουλ τριτοκοσμικηγιατι τυπε εμεις τι ειμαστε?
Ακομα ντεμι κατασταση αλλα θα αλλαξει συντομα σε φουλ τριτοκοσμικηγιατι τυπε εμεις τι ειμαστε?
γεια σου αλανι Αλεξανδρε.ελπιζω να εισαι καλα.Kοιτούσαν ολοι τα κινητά τους?
Υπερποντιο εδαφος των ΗΠΑ ειναι το Πουερτο Ρικο, οχι πολιτειαΤο Πουερτο Ρικο τυπε...
ε ας γινουμε κι εμεις ετσι! μεχρι να ενταχθουμε στις ΗΠΑ κανονικα!Το Puerto Rico είναι jurisdiction όχι state
ΣΥΡΙΖΑ να φανε χαστουκικαι τι να ψηφισω;κασιδιαρη η Βελοπουλο;να μου λειπει
Οχι ρε, να ψηφισεις Κασιδιαρη να γινει η Ελλαδα υπερδυναμη, τι δεν καταλαβαινειςκαι τι να ψηφισω;κασιδιαρη η Βελοπουλο;να μου λειπει
ουτε αν εχω καρκινο τελευταιου σταδιου δεν θα ψηφισω αυτα τα μουνοπανα..ΣΥΡΙΖΑ να φανε χαστουκι
Εκτος αν θες να συνεχισουν τα ιδια και χειροτερα
Εγω ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισω δαγκωτο
Ψηφισε τοτε Κουλη να νομιζει οτι γουσταρεις οταν λεει πως νιωθει υπερηφανος που μετατρεπει την κοινωνια μας σε πολυπολιτισμικηουτε αν εχω καρκινο τελευταιου σταδιου δεν θα ψηφισω αυτα τα μουνοπανα..
συριζα ομως δεν ειναι...η Χ.Α. ειχε την ευκαιρια της και αποδειχτηκε ελλειποβαρης...Βελοπουλος ειναι κλοουν αρα εγω σαν Δεξιος μενω Ν.Δ.Ψηφισε τοτε Κουλη να νομιζει οτι γουσταρεις οταν λεει πως νιωθει υπερηφανος που μετατρεπει την κοινωνια μας σε πολυπολιτισμικη
Θα μας φερει και αλλους αν τον επιδοκιμασουμε
Έχω cd Μελά το διπλό μη με κάνεις να το βάλω και να ανάψω πούρο handelsgold φτηνιάρικο που όμως ΓΑΜΑΕΙθελω καραμαναρο και κουταβουλια μπουζουκια στον ΜΕΛΑ να τα κανουμε ΠΟΥΤΑΝΑ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ οτι ηρθε η ωρα να απεχω για καποιο καιρο απο το αγαπημενο μας σαι...πιστευω θα επιστρεψω καποια στιγμη και θα ρουφαω γνωση απο τα ποστ σας..γνωμη σας
φυτιλιασε τα ολαΈχω cd Μελά το διπλό μη με κάνεις να το βάλω και να ανάψω πούρο handelsgold φτηνιάρικο που όμως ΓΑΜΑΕΙ
Η ΝΔ ομως δεν εμεινε στην δεξιασυριζα ομως δεν ειναι...η Χ.Α. ειχε την ευκαιρια της και αποδειχτηκε ελλειποβαρης...Βελοπουλος ειναι κλοουν αρα εγω σαν Δεξιος μενω Ν.Δ.
Εσυ εισαι γνωστος μαλακας στα λιμερια εδω.ΣΥΡΙΖΑ να φανε χαστουκι
να ανάψω πούρο handelsgold φτηνιάρικο
ισχυει παει κεντρο και πασοκοποιειται......αλλα και παλι καλυτερα απο τα αναρχιδα του συριζαΗ ΝΔ ομως δεν εμεινε στην δεξια
Και εσυ θα της βαρεσεις παλαμακια αντι για χαστουκια
αλαναρε τιποτα πραγματικα..αλαναρε ave το ξερεις πολυ καλα οτι μας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους.ΣΥΡΙΖΑ να φανε χαστουκι
Καλως τα αρχιδια μαςΕσυ εισαι γνωστος μαλακας στα λιμερια εδω.