athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
θελω καραμαναρο και κουταβουλια μπουζουκια στον ΜΕΛΑ να τα κανουμε ΠΟΥΤΑΝΑ
φιλε χωρις υπερβολες λευκος πριν λιγο στην Αχαρνων οσο περπατησαπως καταντησε ετσι η αθηνα μας ρε γμτ...
ΝΑΙΨηφισες ΝΔ?
εγω αν κατεβαινε ο ενας ο μεγαλος ο ανθρωπος μας μονο ΑΥΤΟΝ δαγκωτο.
ε ναι ρε τυπεΨηφισες ΝΔ?
Είχες φούμο κάλυψη/ απόκρυψη και φορτωμένος με Μ4 ? Ή πέρασες γιούργια άσπρος άσπρος σαν το γάλα με την ταυτότητα στο στόμα ?φιλε χωρις υπερβολες λευκος πριν λιγο στην Αχαρνων οσο περπατησα
μεχρι Φυλης ΜΟΝΟ ΕΓΩ.τιποτε αλλο...
Θα το κοψεις το χερι σου?
Μακαρι να γινομασταν η 52η πολιτεια των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝΝα μείνει κάτι όρθιο όμως μην μπουν και οι Αμερικάνοι στο τέλος
ΟΧΙ..στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος....δεν υπαρχει κατι αλλο ικανο να κυβερνησει και σιχαινομαι με την ιδεα να ξαναβγει ο συριζαΘα το κοψεις το χερι σου?
Με Trunp ομωςΜακαρι να γινομασταν η 52η πολιτεια των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
ναι!Με Trunp ομως
Γιατί η 51η ποιά είναι ?Μακαρι να γινομασταν η 52η πολιτεια των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
οχι ρε συ.κυριλε οπως βγαινω καθε μερα.casual ντυσιμο περναω απαρατηρητος..Είχες φούμο κάλυψη/ απόκρυψη και φορτωμένος με Μ4 ? Ή πέρασες γιούργια άσπρος άσπρος σαν το γάλα με την ταυτότητα στο στόμα ?
Λόρδος !!!! Κονιόρδοςοχι ρε συ.κυριλε οπως βγαινω καθε μερα.casual ντυσιμο περναω απαρατηρητος..
Το Πουερτο Ρικο τυπε...Γιατί η 51η ποιά είναι ?
Αν ξαναπαρει εκλογες η ΝΔ θα ειναι σαν να χειροκροτεις που μας μετατρεπει σε τριτοκοσμικη χωραΟΧΙ..στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος....δεν υπαρχει κατι αλλο ικανο να κυβερνησει και σιχαινομαι με την ιδεα να ξαναβγει ο συριζα
Kοιτούσαν ολοι τα κινητά τους?ρε αδερφε ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟΙ και ενας μαλακας εγω...τιποτε αλλο στην καλοκαιρινη Αθηνα..
και τι να ψηφισω;κασιδιαρη η Βελοπουλο;να μου λειπειΑν ξαναπαρει εκλογες η ΝΔ θα ειναι σαν να χειροκροτεις που μας μετατρεπει σε τριτοκοσμικη χωρα
Βtw μονο σε κατι χωρες της Μεσης Ανατολης και της Αφρικης κυβερνανε σογια επι δεκαετιες
γιατι τυπε εμεις τι ειμαστε?Αν ξαναπαρει εκλογες η ΝΔ θα ειναι σαν να χειροκροτεις που μας μετατρεπει σε τριτοκοσμικη χωρα
Βtw μονο σε κατι χωρες της Μεσης Ανατολης και της Αφρικης κυβερνανε σογια επι δεκαετιες
Το Puerto Rico είναι jurisdiction όχι stateΤο Πουερτο Ρικο τυπε...