athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
οσο κανει το αιφονι κανει το σαξο
Ναι αλλά με το αιφονι μπαίνεις στο bou με το saxo όχιοσο κανει το αιφονι κανει το σαξο
οσο κανει το αιφονι κανει το σαξο
Ανακαλεσε, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ, ηταν μια παροδικη νεανικη τρελα.Ο Αθηναιος ακομη εδω ειναι? Δεν ειχε πει οτι αποφασισε να αποχωρησει?
στο τελος θα το ανταλλαξω με κανα xiaomi
ολη μερα με το αιφον ειμαι! πισι το χω κανει... τα παντα απο εκει ... απο τηλεοραση μεχρι ψωνια μεχρι οτι θεςΣαι δικτυωμένος όχι μαλακίες σαν εμένα
στο τελος θα το ανταλλαξω με κανα xiaomi
Με το σαξο μπαινεις με τις μπαντες ομως.Ναι αλλά με το αιφονι μπαίνεις στο bou με το saxo όχι
πολλες φορες το χω φιλοσοφησει οτι καλυτερα να χα γεννηθει με...μουνι! χιλιες φορες καλυτερα θα περναγα!Να μην ησουν γκομενακι να στο κανει δωρο κανας μπαρμπας
Και ποσα θα δωσεις απο πανω;στο τελος θα το ανταλλαξω με κανα xiaomi
θα μου δωσουν και κατι ψιλαΚαι ποσα θα δωσεις απο πανω;
Καλώς τον συνάδελφο.Και ποσα θα δωσεις απο πανω;
Χειρόφρενο στη μασχάλη ?Με το σαξο μπαινεις με τις μπαντες ομως.
Τώρα αισθάνθηκα λίγο νεάντερταλ που το χω για τηλ και whatsappολη μερα με το αιφον ειμαι! πισι το χω κανει... τα παντα απο εκει ... απο τηλεοραση μεχρι ψωνια μεχρι οτι θες
Κοκκινακια και πολλα σου ειναιθα μου δωσουν και κατι ψιλα
σαξο δεν πωλειται ποτε..μου εχει στοιχισει πανω απο 2000 ευρω να το φτιαξω τα τελευταια 3 χρονια εχει τεραστια συναισθηματικη αξιαΚοκκινακια και πολλα σου ειναι
εγω παντως 2 σαξο που χα στα 25 τα...σουταρα και τα δυο!σαξο δεν πωλειται ποτε..μου εχει στοιχισει πανω απο 2000 ευρω να το φτιαξω τα τελευταια 3 χρονια εχει τεραστια συναισθηματικη αξια
καλα ξηγηθηκες εγω ειμαι συναισθηματικα δεμενος..οσο ειναι οκ και μπορω να το φτιαχνω θα το εχωεγω παντως 2 σαξο που χα στα 25 τα...σουταρα και τα δυο!
με τα ψιλα θα παρεις λουκουμάδες ?θα μου δωσουν και κατι ψιλα
μπυρες ΒΑΠμε τα ψιλα θα παρεις λουκουμάδες ?