Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.673
- Πόντοι
- 2.606
Έμεινε με τον όρο να του πάρουμε xbox.Ο Αθηναιος ακομη εδω ειναι? Δεν ειχε πει οτι αποφασισε να αποχωρησει?
Έμεινε με τον όρο να του πάρουμε xbox.Ο Αθηναιος ακομη εδω ειναι? Δεν ειχε πει οτι αποφασισε να αποχωρησει?
ΑΙντε εβιβα!
οχι,,.PS5?Έμεινε με τον όρο να του πάρουμε xbox.
Αμαν! τι μ
οχι,,.PS5?
πινω ουισκαρα εκανα περασμα για παρτη σου ΤΕΡΑΣΤΙΕ...Επισης xbox θελωΑμαν! τι μ ωρο ειναι αυτο! ακολουθηθηκε ηδη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι,,.PS5?
Και σας πιστεψε?Έμεινε με τον όρο να του πάρουμε xbox.
Michelin θα βάλει στο σάξο ? Πιο ακριβά τα λάστιχα από το αμάξι ?οχι,,.PS5?
ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ!πινω ουισκαρα εκανα περασμα για παρτη σου ΤΕΡΑΣΤΙΕ...Επισης xbox θελω
ολοι απο 50 ευρωΚαι σας πιστεψε?
χρονια μονο TOYOMichelin θα βάλει στο σάξο ? Πιο ακριβά τα λάστιχα από το αμάξι ?
Για πες μου και ποιος συμφωνησατε να συγκεντρωσει τα χρηματα, να δω κατι?ολοι απο 50 ευρω
Μάλλον, για να ακόμη εδώ....Και σας πιστεψε?
ΤΟΥΟ στο ΤΟΥΟ-ΤΑχρονια μονο TOYO
εγω ρε σε μενα θα τα δωσετεΓια πες μου και ποιος συμφωνησατε να συγκεντρωσει τα χρηματα, να δω κατι?
Πολλά δεν είναι απλά για να μπαίνεις στο bou ?ΕΓΩ παλι θελω το iphone 13 pro max που θα βγει τον οκτωβρη... αλλα για κανα κωτσοβολο με βλεπω γιατι ντουκου 1300-1400 για να το παρω χλωμο...
Στο σκρουτζ πρώταΕΓΩ παλι θελω το iphone 13 pro max που θα βγει τον οκτωβρη... αλλα για κανα κωτσοβολο με βλεπω γιατι ντουκου 1300-1400 για να το παρω χλωμο...
και παλι αμα θελουν ντουκου κανα 1000ρικο δυσκολα... εκτος αν πασαρω το χς μαξ που εχω και τσιμπησω κι απο κει τιποτα...Στο σκρουτζ πρώτα
μπαινω και φβ και ινστα...Πολλά δεν είναι απλά για να μπαίνεις στο bou ?
Να μην ησουν γκομενακι να στο κανει δωρο κανας μπαρμπαςΕΓΩ παλι θελω το iphone 13 pro max που θα βγει τον οκτωβρη... αλλα για κανα κωτσοβολο με βλεπω γιατι ντουκου 1300-1400 για να το παρω χλωμο...
Σαι δικτυωμένος όχι μαλακίες σαν εμέναμπαινω και φβ και ινστα...