Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Να μαθαινουν οι μπουστηδοι τα αφεντικα οτι δε χαμπαριαζει τιποτα Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ.

Εγω παλι ηρθα εδω να δω πως ζουν οι νιπληδες. Σκατα. Ζητω οι μισθωτοι, ΖΗΤΩ!
Θελω να ζησω εστω και για λιγο Νιπλικα προτου κλεισω τα ματακια μου οριστικα..οχι ομως τα φεσια και τα ποινικα τα υπολοιπα καλουδια και μετα ας πεθανω ησυχος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Θελω να ζησω εστω και για λιγο Νιπλικα προτου κλεισω τα ματακια μου οριστικα..οχι ομως τα φεσια και τα ποινικα τα υπολοιπα καλουδια και μετα ας πεθανω ησυχος
Σκατα ζωη, δες το δικο μας τον αχαιρευτο, ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟ, και βγαλε συμπερασμα.
Φαντασου ποσο κωτσο τον επιασαν, του πουλησαν «υβριδικο» με κινητηρα μεσα απο Dodge Ram 8500 κυβικα απλη βενζινη που εκαιγαν, εκεινα που οι αναποδοι οι Αμερικανοι εβαζαν τα ξυλα απ εξω, ΑΠ ΕΞΩ, οταν οι υπολοιποι πολιτισμενοι τα εβαζαν στο εσωτερικο του αμαξιου. Χαμπαρι δεν πηρε που το υβριδικο ηταν 40 ποντους πιο χαμηλο μπροστα απο το βαρος του κινητηρα, νομιζε οτι πηρε muscle car.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Τριτη μπαινει μεσα συνεργειο για ελεγχο το υβριδικο
η εταιρεια ειπε οτι υπαρχουν υποψίες υψηλης κατανάλωσης , χαχαχα
μολις τους στειλω τιμολόγιο με κανα 3.000 εξοδα καυσιμων να δεις πως θα τους περασουν οι υποψίες και θα ειναι βεβαιοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Τριτη μπαινει μεσα συνεργειο για ελεγχο το υβριδικο
η εταιρεια ειπε οτι υπαρχουν υποψίες υψηλης κατανάλωσης , χαχαχα
μολις τους στειλω τιμολόγιο με κανα 3.000 εξοδα καυσιμων να δεις πως θα τους περασουν οι υποψίες και θα ειναι βεβαιοι
Αν δε σε δουν αγορινα να κυκλοφορεις με ενα βυτιο πισω σου κολλημενο και τη μανικα μεσα στο ρετζερβουαρ να συμπληρωνει, υποψιες θα μεινουν, ΥΠΟΨΙΕΣ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
Αγόρια και κορίτσια του νήματος,τι κάνετε?
968f2256d2db627cbf21e36027f0937e.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
δε τον νοιαζει γιατι θελει και τα καιει με το υβριδικο τον επιασαν μαλακα τον ΜΑΛΑΚΑ
Αναγειασου, το ιδιο λεμε, τον εχουν πιασει κωτσο και του πασαρουν οτι ειναι πολυεξοδο και ασυμφορο. Ενεκα που σκυλοβρωμαει κιμπαριλικι απο χιλιομετρα.

Θα ξεχασουμε τι επαθε και με τους λογαριασμους του νερου; Περισσοτερα τον χρεωναν απο ΟΛΗ την υπολοιπη γειτονια, τους λογαριασμους της λεωφορου Αλεξανδρας, του ΟΑΚΑ και του Καραισκακης μαζι, που ποτιζουν και 500 στρεμματα κορταρι μερα παρα μερα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Αναγειασου, το ιδιο λεμε, τον εχουν πιασει κωτσο και του πασαρουν οτι ειναι πολυεξοδο και ασυμφορο. Ενεκα που σκυλοβρωμαει κιμπαριλικι απο χιλιομετρα.

Θα ξεχασουμε τι επαθε και με τους λογαριασμους του νερου; Περισσοτερα τον χρεωναν απο ΟΛΗ την υπολοιπη γειτονια, τους λογαριασμους της λεωφορου Αλεξανδρας, του ΟΑΚΑ και του Καραισκακης μαζι, που ποτιζουν και 500 στρεμματα κορταρι μερα παρα μερα.
χμμμ δεν πιστευω να μην δουλευεις;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Πάντως εγώ που ήμουν έξω για δουλειά και γύρισα μετά τις 6, εντάξει, ζέστη είχε αλλά δεν πεθαίνεις κιόλας.
παρτο πισω,ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ..εδω πηγαμε να πεθανουμε,ξεφλουδισαμε,καηκαμε,κοπηκε η ανασα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom