Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ευχηθείτε μου να γυρίσω σώος και αβλαβής ρε νιαμού
εβαλε κλιματιστικο στο ναο του ποσειδωνα στο σουνιο και εχει αραξει εκειΠου είναι ο Νιπλης?
θα καεις εξω θα καεις ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΕυχηθείτε μου να γυρίσω σώος και αβλαβής ρε νιαμού
Είμαι καυτός άντρας από μόνος μου,δεν φοβάμαι τίποτα.εβαλε κλιματιστικο στο ναο του ποσειδωνα στο σουνιο και εχει αραξει εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα καεις εξω θα καεις ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
ωραιο μουνι;ειμαι φιλοξενουμενος
μεχρι στιγμης ολα καλα , ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΕΧΕΙ ΕΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟ? ΕΧΕΙ?ειμαι φιλοξενουμενος
Αλβανο εχει προσλαβει η καποιον απο το σοι Μπαρου και θρυματιζει παγο και τον ριχνει ανεμιστηραΕΧΕΙ ΕΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟ? ΕΧΕΙ?
πολυωραιο μουνι;
Νταικιν , αλλιως ουτε απ εξω με το υβδριδικό δεν θα περναγαΕΧΕΙ ΕΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟ? ΕΧΕΙ?
Σε ποια πτερυγα σε βαλανε και ποτε εχει επισκεπτηριο να μας πειςειμαι φιλοξενουμενος
δυο διπλους μονοποικιλιακους,ενα εξτρα λαρτζ μπραζιλιαν εβερεστΣε ποια πτερυγα σε βαλανε και ποτε εχει επισκεπτηριο να μας πεις
VIP , θα φυγω πιο αργαΣε ποια πτερυγα σε βαλανε και ποτε εχει επισκεπτηριο να μας πεις
ολα σφραγισμενα οδοντοβρουτσες σαμπουαν αφρολουτρο αφρος ξυρισματος ετοιμος ηταν για μπουζουΣε ποια πτερυγα σε βαλανε και ποτε εχει επισκεπτηριο να μας πεις
Ax εμεινες πισω σημερα.2 διπλους ελληνικους,2 φρεντο εσπρεσσο και ενα φραπε,ως τωρα.ΩΣ ΤΩΡΑδυο διπλους μονοποικιλιακους,ενα εξτρα λαρτζ μπραζιλιαν εβερεστ
Ηταν ή μπουζου ή μεταλλεια με Ατενεζο.Τελικα προτιμησε το πιο ευκολοολα σφραγισμενα οδοντοβρουτσες σαμπουαν αφρολουτρο αφρος ξυρισματος ετοιμος ηταν για μπουζου
αρχοντας αδερφε , αρχονταςολα σφραγισμενα οδοντοβρουτσες σαμπουαν αφρολουτρο αφρος ξυρισματος ετοιμος ηταν για μπουζου
αστα πλουσιε καριολη φιλε μου..13 ωρες δουλεια σημερα σαφως λιγοτερες βεβαια απο αλλες φορεςαρχοντας αδερφε , αρχοντας
για λιγο πηγα να νιωσω καπως που ο Αθηναιος ειναι ο μονος που δουλευει
αλλα μου περασε αμέσως
Eπειδη εισαι βαζελος?Ευτυχως δεν εισαι αριανος ρε συ γιατι θα τρελαινοσουν με μονο 3 ωριτσες δουλεια.Εσυ και οι Ιαπωνεςαστα πλουσιε καριολη φιλε μου..13 ωρες δουλεια σημερα σαφως λιγοτερες βεβαια απο αλλες φορες
για φαι ξερεις που να πας εκει η να σε φτιαξω? η θα πας καντινα?αρχοντας αδερφε , αρχοντας
για λιγο πηγα να νιωσω καπως που ο Αθηναιος ειναι ο μονος που δουλευει
αλλα μου περασε αμέσως
παλι παρτ ταιμ δουλευεις....αστα πλουσιε καριολη φιλε μου..13 ωρες δουλεια σημερα σαφως λιγοτερες βεβαια απο αλλες φορες
13 ξεχασες το 1 μπροσταEπειδη εισαι βαζελος?Ευτυχως δεν εισαι αριανος ρε συ γιατι θα τρελαινοσουν με μονο 3 ωριτσες δουλεια.Εσυ και οι Ιαπωνες
με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μουπαλι παρτ ταιμ δουλευεις....
αμα δεν κλεισεις 56 ωρες ημερησίως δεν νιωθεις οτι εκανες κατι