athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.598
- Πόντοι
- 12.756
Τί κάνεις Σούνιο;εχει δροσια εκει , ερχετε αερας φρεσκαδας απο το 1ο
ειναι εκει κατω ακομα Παγκρατι ?
Τί κάνεις Σούνιο;εχει δροσια εκει , ερχετε αερας φρεσκαδας απο το 1ο
ειναι εκει κατω ακομα Παγκρατι ?
ΔΟΥΛΕΥΩΩ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΛΕΣ ΜΟΥΤί κάνεις Σούνιο;
Χαχαχαχαχα μωρη γαμιολα
Rez,καλημέρα.29 με σβηστο ερκοντισιο θα βγω μετα να δω τι γινεται εξω
ελπιζω να προλαβεις να παρεις την αδεια σου...γιατι ο αντζελο ειναι στα τελευταια του ιδρωμενος φουλ απο τους καφεδες48 βαθμοί λέει το θερμόμετρο του αυτοκινήτου
καλημερα τρελεRez,καλημέρα.
Το λυπηρό αγόρι έχει ξεφύγει για τα καλά.
Αφενός μπινελικώνει αβέρτα,αφετέρου απείλησε με συνεχείς αναφορές σε οποιαδήποτε παράθεση του γίνεται.
Αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες.Ασάλιωτα κιόλας.καλημερα τρελε
γρουσουζης ειναι και τοξικος γαμα τον
Έφυγε και ο Βαράν μωρή κουφάλα?48 βαθμοί λέει το θερμόμετρο του αυτοκινήτου
Καλημέρα δάσκαλε Γιόνταελπιζω να προλαβεις να παρεις την αδεια σου...γιατι ο αντζελο ειναι στα τελευταια του ιδρωμενος φουλ απο τους καφεδες
Rez,καλημέρα.
Το λυπηρό αγόρι έχει ξεφύγει για τα καλά.
Αφενός μπινελικώνει αβέρτα,αφετέρου απείλησε με συνεχείς αναφορές σε οποιαδήποτε παράθεση του γίνεται.
τυπε μηπως κοιτας την θερμοκρασια του λαδιου?48 βαθμοί λέει το θερμόμετρο του αυτοκινήτου
Καλημέρα Λέοντα.Τον είχατε πάει πριονοκορδελα γενικά αλλά νομίζω τσιτωσε τελειως μετά από αυτό το ποστ του afypnismenou
https://www.bourdela.com/forum/thre...-me-aytes-tis-elleeinides.24607/post-10110146
Ήταν το αποτελειωτικο
στο κειπ σουνιο ειναι η γαμιολα φυτιλιαζει επιταγες? κανει διακοπες με τον ιδρωτα φουκαραδων?Τί κάνεις Σούνιο;
ωρολογιακη βομβα ηταν θα εκανε το μπαμ καπουΤον είχατε πάει πριονοκορδελα γενικά αλλά νομίζω τσιτωσε τελειως μετά από αυτό το ποστ του afypnismenou
https://www.bourdela.com/forum/thre...-me-aytes-tis-elleeinides.24607/post-10110146
Ήταν το αποτελειωτικο
ετσι..Καλημέρα Λέοντα.
Ήταν θέμα χρόνου να σπάσει.
Τραγικός. Ο ορισμός του ναυαγίου.Καλημέρα Λέοντα.
Ήταν θέμα χρόνου να σπάσει.
Αυτό είναι το λιγότερο.Τραγικός. Ο ορισμός του ναυαγίου.
Ρε εσύ Ρεζ,μιλάμε για άνθρωπο που είπε ότι για την κοπέλα από τη Φολέγανδρο "καλά να πάθει" και που παραδέχτηκε έμμεσα ότι κρατιέται με το ζόρι να μου βρίσει την μάνα μου (όπως και όλων των άλλων μελών).Επίσης,χθες έγραψε ότι έχυνε με σκηνή βιασμού.ωρολογιακη βομβα ηταν θα εκανε το μπαμ καπου
ετσι..
ψυχακι ειναι γιαυτο οι γκομενες τρεχουν κατοσταρι απο κοντα τουΡε εσύ Ρεζ,μιλάμε για άνθρωπο που είπε ότι για την κοπέλα από τη Φολέγανδρο "καλά να πάθει" και που παραδέχτηκε έμμεσα ότι κρατιέται με το ζόρι να μου βρίσει την μάνα μου (όπως και όλων των άλλων μελών).Επίσης,χθες έγραψε ότι έχυνε με σκηνή βιασμού.
Σκεφτόμουν για λίγο καιρό να του δείξω οίκτο.Όμως μετά από αυτά,κανένας οίκτος.