Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.511
- Πόντοι
- 14.936
Ακου κατι εσυ.Στο ξαναλέω,μην προκαλείς
Ακου κατι εσυ.
Εδω και πολυ πολυ καιρο, απολαμβανεις ανοχη που προσωπικα δεν περιμενα να σου εχει δοθει.
Σε αλλα φορουμ πιθανον θα σε ειχαν κραξει απο την πρωτη εβδομαδα.
Αλυπητα κιολας.
Και οχι μονο δεν το εκτιμας, αλλά αρχισες να βγαζεις και γλωσσα.
Εσυ εισαι αυτος που προκαλει.
Προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι γιατι μπαινεις εδω μεσα. Παρεα δεν θες. Συμβουλες δεν θες. Επιθετικοτητα βγαζεις σε οποιον παει να σου πει κατι.
Μονο γκρινια. Γκρινιαξες μια, δυο, εκατο. Ε καπου και πολυ κρατησε αυτο.
περίμενε λίγο να ανοίξει φραντσάϊζ τύπος Αθηναίος να σε βάλει στο κόλποΠροσλαμβάνω Coffee Barista (καφετζή δλδ)
Πελατεία: Νιπλης, Σελεμπρε, Πρωτευουσιανος, Καραμανης .... βγήκε ο μήνας αεράτα
Να σοβαρευτεις δεν παιζει ε?Θες να με μπανάρεις τύπε;
Eγραψε ο Αλεξ "Ακου κατι εσυ" και θυμηθηκα το "Καλημερα,τι κανεις εσυ?" του Κυριακου.Δεν ακολουθησε δυστυχως η συνεχεια που ανεμεναμε ζήτησε κανείς?
Ναι τύπε και να σταματήσει ο Αθηναίος να δουλεύει 36 ώρες/ 24ωρο και ξαφνικά να τη δει αφεντικόπερίμενε λίγο να ανοίξει φραντσάϊζ τύπος Αθηναίος να σε βάλει στο κόλπο
Έτσι ρε μαλάκα ... τσαμπουκαλέψου ... άιντε μπας και στάξει κανα μουνάκι και το γελάσεις και κάτσει επιτέλουςΘες να με μπανάρεις τύπε;
στο 1 και 19 τα κοριτσια κοιτα...Ναι τύπε και να σταματήσει ο Αθηναίος να δουλεύει 36 ώρες/ 24ωρο και ξαφνικά να τη δει αφεντικό
Χοντρό να σηκωθούν τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι
Έχει βρει καταφύγιο εδώ μέσα ρε εσύ.Ακου κατι εσυ.
Εδω και πολυ πολυ καιρο, απολαμβανεις ανοχη που προσωπικα δεν περιμενα να σου εχει δοθει.
Σε αλλα φορουμ πιθανον θα σε ειχαν κραξει απο την πρωτη εβδομαδα.
Αλυπητα κιολας.
Και οχι μονο δεν το εκτιμας, αλλά αρχισες να βγαζεις και γλωσσα.
Εσυ εισαι αυτος που προκαλει.
Προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι γιατι μπαινεις εδω μεσα. Παρεα δεν θες. Συμβουλες δεν θες. Επιθετικοτητα βγαζεις σε οποιον παει να σου πει κατι.
Μονο γκρινια. Γκρινιαξες μια, δυο, εκατο. Ε καπου και πολυ κρατησε αυτο.
pnewmanστο 1 και 19 τα κοριτσια κοιτα...
Πιο πιθανό να πάει Φυλής και Μετάξι με τον Πίκη και τον Φαν ΝόρτνενΈτσι ρε μαλάκα ... τσαμπουκαλέψου ... άιντε μπας και στάξει κανα μουνάκι και το γελάσεις και κάτσει επιτέλους
Να σοβαρευτεις δεν παιζει ε?
Ε τον πέταξες κι εσύ κατευθείαν μέσα στην Αθήνα ... ας ξεκινήσει σιγά σιγά από πιο μικρές πόλεις ... μην του γυρίσουν τα μάτια ανάποδαΠιο πιθανό να πάει Φυλής και Μετάξι με τον Πίκη και τον Φαν Νόρτνεν
Παντελής έλλειψη αυτογνωσίας εκ μέρους σου.Pathetic.Εγώ να σοβαρευτώ,απ'τους πιο σοβαρούς είμαι εδώ μέσα
Όταν προκαλείς με τα γραπτά σου,θα υπάρξουν και οι ανάλογες αντιδράσεις.Μην ζητάς και τα ρέστα.Αλλά όταν μου επιτίθενται,επιτίθομαι,δεν κάνω την κότα
Έλα ρε τώρα θα σου τη λέει ο δικηγόρος ... αγρίεψε ... δείξ τους το ποντίκι σουΕγώ να σοβαρευτώ,απ'τους πιο σοβαρούς είμαι εδώ μέσα
Αλλά όταν μου επιτίθενται,επιτίθομαι,δεν κάνω την κότα
Το θέμα δεν είναι η τοποθεσία,αλλά τι θα κάνει με αυτές τις ''εξέχουσες'' προσωπικότηεςΕ τον πέταξες κι εσύ κατευθείαν μέσα στην Αθήνα ... ας ξεκινήσει σιγά σιγά από πιο μικρές πόλεις ... μην του γυρίσουν τα μάτια ανάποδα
Έλα ρε τώρα θα σου τη λέει ο δικηγόρος ... αγρίεψε ... δείξ τους το ποντίκι σου
Λες να χέσουν την τσάρκα και να κάτσουν σε φοιτητοκαφέ για φραπέ και τάβλι ?Το θέμα δεν είναι η τοποθεσία,αλλά τι θα κάνει με αυτές τις ''εξέχουσες'' προσωπικότηες