ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
μεχρι την Παρασκευη θα εχουμε χωνεψει τα κολυβα σου
μεχρι την Παρασκευη θα εχουμε χωνεψει τα κολυβα σου
αποφασισε μωρη γαμιολαΚλίμα στο αμάξι και άρχοντας
Δεν είμαι πάντα ρε γαμημενε στο αμάξι.. τυχαίνει αυτές τις μέρες να δροσισω το κουρασμένο κορμάκι μουαποφασισε μωρη γαμιολα
εισαι με κλιμα στο αμαξι
η λιωνεις στην δουλεια οπως κλαιγεσαι εδω μεσα καθε φορα για να σε λυπηθουν να σε καλεσουν για φαγητο να φας τα ΠΑΝΤΑ και να μην πληρωσεις μία
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΑΜΗΜΕ ΠΑΠΠΑΤΖΗ
σε βαλαμε υποδοχη στο μαγαζι και δεν το ξέραμε ?Καλημεριζω και ΦΟΝΕΑ ΤΩΝ ΨΕΚ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
και εσυ δεν θα παρεις πουλο ολοιΜαζί ίδια μερα
Ρε πήγαινε να φορτισεις το Καρελι σου γιατί θα έχει διακοπές ρεύματος..και εσυ δεν θα παρεις πουλο ολοι
Εμείς οι δουλευταραδες δεν μασάμε ΔΕΝ ΜΑΣΆΜΕσε βαλαμε υποδοχη στο μαγαζι και δεν το ξέραμε ?
να βάλεις κανενα μινι φουστανακι να τραβας και κοσμο τότε
σε βαλαμε υποδοχη στο μαγαζι και δεν το ξέραμε ?
να βάλεις κανενα μινι φουστανακι να τραβας και κοσμο τότε
να πας παλικαρι μου , ολη την εβδομάδα καυσωνα , μην κανεις κανα λαθος και βγεις εξωΚαλημερα ΑθηνΙαρε!!! Ετοιμαζομαι για μπανακι να καθαρισει το μυαλο απο τα ξιδια και το χτεσινο κρακ!
Να δουμε και κανα κωλο και καμια βυζαρα…
στο ειπα ομως ξανα αποφευγεις την συγκριση ....και δεν μιλαω για τεχνολογικη γιατι εκεις περνεις τα τετοια του μακαριτηΡε πήγαινε να φορτισεις το Καρελι σου γιατί θα έχει διακοπές ρεύματος..
Δε θα βγω ΔΕ ΘΑ ΒΓΩ!!! Κλιμα στο αμαξι κλιμα στο σπιτι επι 24 ωρου βασεως! Θα αναστεναξουν οι ελικες…να πας παλικαρι μου , ολη την εβδομάδα καυσωνα , μην κανεις κανα λαθος και βγεις εξω
αν χρειαστεις κατι απ εξω θα ειναι ο Αθηναιος , να του πεις να παει να το παρει και να στο φερει
δεν ψοφάει αυτος , ειναι στο ΚΛΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Μέχρι να το βάλεις μπρος το Καρελι και να γεμίσει η μπαταρία με την ηλεκτροκοληση,εγώ θα έχω τερματίσει.στο ειπα ομως ξανα αποφευγεις την συγκριση ....και δεν μιλαω για τεχνολογικη γιατι εκεις περνεις τα τετοια του μακαριτη
εχεις λεφτα να βαλεις βενζινη??? η θα κατουρησεις μεσα ??? εκτος αν ειναι υβριδικο σαν του νιπληΜέχρι να το βάλεις μπρος το Καρελι και να γεμίσει η μπαταρία με την ηλεκτροκοληση,εγώ θα έχω τερματίσει.
το ξερω απο σημερα πιπα κωλοΉρθε και ο παντοφλακιας για αναλαβε
θα παει ο ΑΘηναιος με κανα λαστιχο στο στομα κλεμμενο απο καμια αυλη να ρουφαει ΜΠΕΤΖΙΝΑ απο τα παπιά στην γειτονιά του και θα του δώσειεχεις λεφτα να βαλεις βενζινη??? η θα κατουρησεις μεσα ??? εκτος αν ειναι υβριδικο σαν του νιπλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ξερω απο σημερα πιπα κωλο
θα παει ο ΑΘηναιος με κανα λαστιχο στο στομα κλεμμενο απο καμια αυλη να ρουφαει ΜΠΕΤΖΙΝΑ απο τα παπιά στην γειτονιά του και θα του δώσει
Κουράστηκα ήδη στην δουλειά... πόσα να αντέξει αυτό το κορμί
να παραιτηθεις , ουτως η αλλως δεν θα καταλαβει κάτι ο εργοδότης , και που πας τσαμπα σε πληρωνειΚουράστηκα ήδη στην δουλειά... πόσα να αντέξει αυτό το κορμί
Α είχες πάρει το σάξο φουλ έξτρα ??!!!! Ερκοντίσιον και ζάντες δλδΚλίμα στο αμάξι και άρχοντας