TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και τα κοκκαλα θα παρει και καλα για της γατεςΝαι θέλει να πάμε για ψάρια λέει τώρα τι να χορτάσει αυτός.
και τα κοκκαλα θα παρει και καλα για της γατεςΝαι θέλει να πάμε για ψάρια λέει τώρα τι να χορτάσει αυτός.
Σιαμ είναι;και τα κοκκαλα θα παρει και καλα για της γατες
αθηναιος δεν την ξερεις την ρατσα ειναι καιννουργιαΣιαμ είναι;
αυτο το βλαμμένο θα φαει εναν ωκεανο , θα κανει ασιτία καμιά εβδομάδαΝαι θέλει να πάμε για ψάρια λέει τώρα τι να χορτάσει αυτός.
Θα καθαρίσει ο Καρυπίδης όταν πάμε εκεί το έχει τάξει..αυτο το βλαμμένο θα φαει εναν ωκεανο , θα κανει ασιτία καμιά εβδομάδα
σαν φαλαινα θα τρωει , θα ανοιγει το στομα και θα μπαινουν σμήνη ψαριων μεσα στο στομα του
ετοιμασου για λογαριασμο , εστω και αν παρει γαυρο
εγω δεν πλενω πιατα μονο με φαιρυ οποτε ανασκουμπωστε μανικιαΘα καθαρίσει ο Καρυπίδης όταν πάμε εκεί το έχει τάξει..
τα ειδες τα γαμιολια...και καλα ο Αντζελο ενταξειεμενα επρεπε να ειχατε εργοδοτη θα σας πηγαινα κουρσα κυψελη παγκρατι
τα ειδες τα γαμιολια...και καλα ο Αντζελο ενταξει
ο αλλος ο τεμπελαρος που νομιζει οτι του χρωσταει και η ζωη !!! του ξεκωλιάρη
σε μια εβδομαδα θα ειχε παραιτηθει αν δουλευε κανονικα
μεσα στο διωρο θα ειχα την παραιτηση του στα ΧΕΡΙΑ ΜΟΥτα ειδες τα γαμιολια...και καλα ο Αντζελο ενταξει
ο αλλος ο τεμπελαρος που νομιζει οτι του χρωσταει και η ζωη !!! του ξεκωλιάρη
σε μια εβδομαδα θα ειχε παραιτηθει αν δουλευε κανονικα
που σαι μωρη γαμιολα?Χαχαχαχαχα ξεκωλιαρηδες καλημέρα...
θα γαμηθεις αυτη την εβδομάδαΔουλειά ρε καριόλη ΔΟΥΛΕΙΆ
εγινες γκλομπεαρχης βλεπω μετα λυπης βριζεις κανονισε να σου χρεωσω τα προβοσκιδουχαΧαχαχαχαχα ξεκωλιαρηδες καλημέρα...
Παρασκευή έχω άδεια θα αντέξωθα γαμηθεις αυτη την εβδομάδα
θα γαμηθεις
θα αφησεις τα κοκαλα σου στην ασφαλτο πουστη
θα ξεκολανε οι σολες απο τα παπουτσια σου
κοβεται σε 10 ημερες η αδεια μολις τελειωσει ο καυσωνας...τα στελεχοι δεν περνουν αδεια στις δυσκολιεςΠαρασκευή έχω άδεια θα αντέξω
μεχρι την Παρασκευη θα εχουμε χωνεψει τα κολυβα σουΠαρασκευή έχω άδεια θα αντέξω
Χαχαχαχαχα ξεκωλιαρηδες καλημέρα...
Μαζί ίδια μεραΠαρασκευή έχω άδεια θα αντέξω
Κλίμα στο αμάξι και άρχονταςμεχρι την Παρασκευη θα εχουμε χωνεψει τα κολυβα σου