alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οχι βεβαιαΜπορείς να είσαι σίγουρος?
Οχι βεβαιαΜπορείς να είσαι σίγουρος?
Απάντησες μόνος σου στο ερώτημα που μας έθεσεςΟχι βεβαια
Δεν θα έπρεπε να κάνεις αποδοχή αφού δεν πληρεί τα κριτήριαΚατ' αρχην εκεινη γυρισε να με κοιταξει, οχι εγω. Εγω δεν εκανα κατι.
Eνας τροπος υπαρχει να το μαθουμεΜπορείς να είσαι σίγουρος?
Ενταξει, εκει κατευθυνομουνα αλλά ηθελα και λιγο σπρωξιμο απο εσαςΑπάντησες μόνος σου στο ερώτημα που μας έθεσες
Οχι αλλά λεει αν της πω, παιρνει το αυτοκινητο της και ερχεταιΔεν θα έπρεπε να κάνεις αποδοχή αφού δεν πληρεί τα κριτήρια
Στην ιστορία δεν είπες είσαστε στο ίδιο μέρος ?
ωραια και γιατι δεν μου την γνωριζεις που ειμαι ελευθερος και βιαιος.Το κορόιδο
Της το ειπα κι αυτο.Eνας τροπος υπαρχει να το μαθουμε
Τόσα χλμ για μερικές μπάτσες και ένα κατούρημαΟχι αλλά λεει αν της πω, παιρνει το αυτοκινητο της και ερχεται
Τσέκαρε και αυτό,αν και το τραβάω στα άκραEνας τροπος υπαρχει να το μαθουμε
Τον Καραμανη να φερεις ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗΤης το ειπα κι αυτο.
Της λεω μου φαινεσαι λιγο ακραια, πώς ξερω οτι δεν θα καταληξω με κανενα κουζινομαχαιρο στην πλατη?
Και απαντα μην εισαι χαζος, να σου δειξω την ταυτοτητα μου αν θελεις, να ειδοποιησεις οποιον θελεις πριν βρεθουμε, αν θελεις λεει φερε και καποιον μαζι σου, δεν με χαλαει
Ρε συ μα το θεοΤόσα χλμ για μερικές μπάτσες και ένα κατούρημα
Και θα σε πει και μαλάκα μετά που θα της ζητάς συγγνώμες !
Εννοείται χώσουΛοιπον.
Εικοσαχρονη ελληνιδα, υποτακτικής και μαζοχιστικης ψυχολογιας, μου προτεινε εναρξη σχεσης. Συμπαθεστατη, ενα μελαχροινο κοριτσακι 1.65 και 54 κιλα.
Πού, τι και πώς δεν εχει σημασια.
Βαζει ομως μια προυποθεση.
Θελει ξυλο, πολυ ξυλο. Υποταγή, εξευτελισμούς, μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες, και αδιαφορεί για σημαδια και συνεπειες, ακομη και για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ειναι δεκτική στα παντα. Δεν την νοιαζει οτι ειμαι παντρεμενος, δεν την νοιαζει η ηλικια μου, αρκει να εχει ολα τα παραπανω.
Εγω τύποι μα το Θεο ψιλοφοβηθηκα με αυτο το αρρωστακι και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Γνωμη σας
οριστε στο ειπε κιολας.παρε με μαζι να εχεις και μαρτυρα αν σε σκοτωσει η τρελη.Της το ειπα κι αυτο.
Της λεω μου φαινεσαι λιγο ακραια, πώς ξερω οτι δεν θα καταληξω με κανενα κουζινομαχαιρο στην πλατη?
Και απαντα μην εισαι χαζος, να σου δειξω την ταυτοτητα μου αν θελεις, να ειδοποιησεις οποιον θελεις πριν βρεθουμε, αν θελεις λεει φερε και καποιον μαζι σου, δεν με χαλαει
Δεν είναι να μπλέκεις με πρώην τύπε ... θα σου πετάξει κανένα "μου λειψαν τα χαστουκια σου" αντί για φιλιάΡε συ μα το θεο
Θυμηθηκα την πρωην μου, που την θεωρουσα ψιλοανωμαλη επειδη ηθελε καμια σφαλιαριτσα στο σεξ.
Ετσι μου ερχεται να την παρω τηλεφωνο και να της πω οτι ειναι η πιο φυσιολογικη κοπελα του κοσμου.
Α δεν θα με σωσεις???οριστε στο ειπε κιολας.παρε με μαζι να εχεις και μαρτυρα αν σε σκοτωσει η τρελη.
ΣυμφωνωΔεν είναι να μπλέκεις με πρώην τύπε ... θα σου πετάξει κανένα "μου λειψαν τα χαστουκια σου" αντί για φιλιά
Τι να χωθεί ρε τύπε ... δεν διάβασες καλά ... η γκόμενα μάχη θέλει και του πετάει και το "σεξ" για τυράκι να τσιμπήσει ο ΑλεξέγιεφΕννοείται χώσου
Εντάξει άμα το διαβεβαιώνει μια άγνωστη βιτσιόζα από το ίντερνετ έτσι θα είναι, ο λόγος της σπαθίΕιναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημα
ειπα κατι τετοιο Αλεξανδρε?εναν φιλο δικηγορο εχω αμα ειναι να αφηνω κατρουλιαρες να τον μαχαιρωνουνΑ δεν θα με σωσεις???
Δε νιώθουν αυτά ρε έχουν πρόβλημαΤι να χωθεί ρε τύπε ... δεν διάβασες καλά ... η γκόμενα μάχη θέλει και του πετάει και το "σεξ" για τυράκι να τσιμπήσει ο Αλεξέγιεφ
Κοιτα που φτιαχτηκε ο τυποςειπα κατι τετοιο Αλεξανδρε?εναν φιλο δικηγορο εχω αμα ειναι να αφηνω κατρουλιαρες να τον μαχαιρωνουν
ειμαι για κλωτσιες.ποτε θα παμε?