Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Τωρα καθομαι εξω και λιωνω στις μπιρες τα σφηνακια τα υποβρυχια και τις κανατες σε μια παρεα που δε μιλω σε κανενα κ νιωθω μονος… απλα πινω και πινω και πινω…

σας ζαλισα μαγγες! Καληνυχτα :sad2:
Ψιτ!!!! Στράτο, την αστική ευγένεια μην την θεωρείς παρέα και φιλία.
Ολοι μόνοι είμαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Που πως την γνωρισες?
Εκεινη μου μιλησε πρωτη, σε καποιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ιδωθηκαμε μετα στο σκαιπ και μιλησαμε. Σημασια εχει οτι με αυτα που ελεγε σφιχτηκε το στομαχι μου και δεν ειμαι και ο πιο συντηρητικος ανθρωπος του κοσμου. Και δεν ειναι τροφιμος ψυχιατρειου, φοιτητρια φιλολογιας (λεει οτι) ειναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πεφτει δουλεμα μου φαινεται.Εσυ γυρισες να κοιταξεις μια 1,65 54 κιλα?:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::confused::confused::confused:
Γιατι? και το κολομπιανακι μου ετσι ειναι περιπου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
Ειδικα αυτο που μου ειπε οτι οταν την κατουρανε στη μουρη χυνει αμεσως, δεν ακουστηκε πολυ ενθαρρυντικο
δεν θα εχεις και προβλημα αν σου δεν σου σηκωνεται Αλεξ
ενα κατουρημα παντα θα σου ερθει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.264
Πόντοι
6.056
Εκεινη μου μιλησε πρωτη, σε καποιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ιδωθηκαμε μετα στο σκαιπ και μιλησαμε. Σημασια εχει οτι με αυτα που ελεγε σφιχτηκε το στομαχι μου και δεν ειμαι και ο πιο συντηρητικος ανθρωπος του κοσμου. Και δεν ειναι τροφιμος ψυχιατρειου, φοιτητρια φιλολογιας (λεει οτι) ειναι.

Γιατι? και το κολομπιανακι μου ετσι ειναι περιπου
Πες της να βγαλει ασσιε και αν δεν ειναι τουμπανο στειλτην.Δεν ειναι το ιδιο ομως να μειωνεις εναν ανθρωπο που εχει θεματα επειδη ετσι νομιζει οτι νιωθει καλυτερα :confused: :confused: :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.483
Πόντοι
10.411
Λοιπον.
Εικοσαχρονη ελληνιδα, υποτακτικής και μαζοχιστικης ψυχολογιας, μου προτεινε εναρξη σχεσης. Συμπαθεστατη, ενα μελαχροινο κοριτσακι 1.65 και 54 κιλα.
Πού, τι και πώς δεν εχει σημασια.
Βαζει ομως μια προυποθεση.
Θελει ξυλο, πολυ ξυλο. Υποταγή, εξευτελισμούς, μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες, και αδιαφορεί για σημαδια και συνεπειες, ακομη και για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ειναι δεκτική στα παντα. Δεν την νοιαζει οτι ειμαι παντρεμενος, δεν την νοιαζει η ηλικια μου, αρκει να εχει ολα τα παραπανω.
Εγω τύποι μα το Θεο ψιλοφοβηθηκα με αυτο το αρρωστακι και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Γνωμη σας
Μπρος στην καύλα τι είναι ο πόνος δηλαδή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
δεν θα εχεις και προβλημα αν σου δεν σου σηκωνεται Αλεξ
ενα κατουρημα παντα θα σου ερθει
Μου ελεγε επισης οτι οταν πηγαινε γυμνασιο πηδιοταν με τον μαθηματικο και την ειχε σαπισει στο ξυλο

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.632
Πόντοι
1.406
Παρτη να σου δουλευει στο γραφειο,χωρις μισθο,πες της θα αμοιβεται με ψυχολογικη βια εργασιακο μπουλινγκ και ξυλο με τον χαρακα :grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.264
Πόντοι
6.056
Εγω ομως εδω που μαι εχει ζευγαρια! Αυτοι δεν ειναι…μονοι!
Στρατο δεν μπορεις να ξες τι γινεται πισω απ τις κουρτινες.Πολλες φορες ζηλευεις την ζωη που κανουν οι αλλοι,αλλα αν δεις τι τραβανε θα αναθεωρησεις :confused: :confused: :confused: Το θεμα ειναι να τα βρεις με σενα:confused::confused::confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.483
Πόντοι
10.411
Λοιπον.
Εικοσαχρονη ελληνιδα, υποτακτικής και μαζοχιστικης ψυχολογιας, μου προτεινε εναρξη σχεσης. Συμπαθεστατη, ενα μελαχροινο κοριτσακι 1.65 και 54 κιλα.
Πού, τι και πώς δεν εχει σημασια.
Βαζει ομως μια προυποθεση.
Θελει ξυλο, πολυ ξυλο. Υποταγή, εξευτελισμούς, μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες, και αδιαφορεί για σημαδια και συνεπειες, ακομη και για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ειναι δεκτική στα παντα. Δεν την νοιαζει οτι ειμαι παντρεμενος, δεν την νοιαζει η ηλικια μου, αρκει να εχει ολα τα παραπανω.
Εγω τύποι μα το Θεο ψιλοφοβηθηκα με αυτο το αρρωστακι και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Γνωμη σας
Αν ήσουν ελεύθερος ας χωνόσουν και μετά την παράταγες,θα πήγαινε κάπου αλλού να ικανοποιήσει τα extreme βίτσια της,αλλά επειδή είσαι παντρεμένος,μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν ήσουν ελεύθερος ας χωνόσουν και μετά την παράταγες,θα πήγαινε κάπου αλλού να ικανοποιήσει τα extreme βίτσια της,αλλά επειδή είσαι παντρεμένος,μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη
Ειναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.551
Πόντοι
14.936
Κι εγω αυτο σκεφτομαι
Ειδικα αυτο που μου ειπε οτι οταν την κατουρανε στη μουρη χυνει αμεσως, δεν ακουστηκε πολυ ενθαρρυντικο

Χωρις πλακα μπορω να σου την κανω πασα
ε αντε ντε.
Κι εγω αυτο σκεφτομαι

Χωρις πλακα μπορω να σου την κανω πασα
τελικα δεν απαντησες Αλεξανδρε.τι θα κανεις με την σαδομαζο φοιτητρια?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Εγω ομως εδω που μαι εχει ζευγαρια! Αυτοι δεν ειναι…μονοι!
Βλέπεις την επιφάνεια αυτή την στιγμή γιατί αυτό σε καίει.
Ξέρεις πόσοι νοιώθουν μόνοι μέσα σε μια σχέση.
Θα σου πω και κάτι και συγγνώμη γι'αυτό.
Πόσο πολύ το θέλεις να είσαι με μια κοπελιά;
α)Λίγο
β)Πολύ
γ)Δεν ξέρω/δεν απαντώ.
Ανάλογα με την απάντηση που θα δώσεις στον εαυτό σου θα πράξεις και τα δέοντα. :hi:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.264
Πόντοι
6.056
Ειναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημα
Κανονισε να σε κρεμασουν στα μανταλακια.Μιτου κι ετσι,πασιγνωστος(λεμε τωρα) και επιτυχημενος δικηγορος(ξαναλεμε τωρα)σε κυκλωμα σαδομαζοχισμου :confused: :confused: :confused: :coffee:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom