RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.680
- Πόντοι
- 3.556
ναι αλλα μετα θα εχεις νέους πελατες τύπεTo σκεφτηκα αλλά κατι μου λεει οτι ειναι μεγαλο λαθος κατι τετοιο
ναι αλλα μετα θα εχεις νέους πελατες τύπεTo σκεφτηκα αλλά κατι μου λεει οτι ειναι μεγαλο λαθος κατι τετοιο
Πεφτει δουλεμα μου φαινεται.Εσυ γυρισες να κοιταξεις μια 1,65 54 κιλα?To σκεφτηκα αλλά κατι μου λεει οτι ειναι μεγαλο λαθος κατι τετοιο
Ψιτ!!!! Στράτο, την αστική ευγένεια μην την θεωρείς παρέα και φιλία.Τωρα καθομαι εξω και λιωνω στις μπιρες τα σφηνακια τα υποβρυχια και τις κανατες σε μια παρεα που δε μιλω σε κανενα κ νιωθω μονος… απλα πινω και πινω και πινω…
σας ζαλισα μαγγες! Καληνυχτα
Εκεινη μου μιλησε πρωτη, σε καποιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ιδωθηκαμε μετα στο σκαιπ και μιλησαμε. Σημασια εχει οτι με αυτα που ελεγε σφιχτηκε το στομαχι μου και δεν ειμαι και ο πιο συντηρητικος ανθρωπος του κοσμου. Και δεν ειναι τροφιμος ψυχιατρειου, φοιτητρια φιλολογιας (λεει οτι) ειναι.Που πως την γνωρισες?
Γιατι? και το κολομπιανακι μου ετσι ειναι περιπουΠεφτει δουλεμα μου φαινεται.Εσυ γυρισες να κοιταξεις μια 1,65 54 κιλα?
δεν θα εχεις και προβλημα αν σου δεν σου σηκωνεται ΑλεξΕιδικα αυτο που μου ειπε οτι οταν την κατουρανε στη μουρη χυνει αμεσως, δεν ακουστηκε πολυ ενθαρρυντικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες της να βγαλει ασσιε και αν δεν ειναι τουμπανο στειλτην.Δεν ειναι το ιδιο ομως να μειωνεις εναν ανθρωπο που εχει θεματα επειδη ετσι νομιζει οτι νιωθει καλυτεραΕκεινη μου μιλησε πρωτη, σε καποιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ιδωθηκαμε μετα στο σκαιπ και μιλησαμε. Σημασια εχει οτι με αυτα που ελεγε σφιχτηκε το στομαχι μου και δεν ειμαι και ο πιο συντηρητικος ανθρωπος του κοσμου. Και δεν ειναι τροφιμος ψυχιατρειου, φοιτητρια φιλολογιας (λεει οτι) ειναι.
Γιατι? και το κολομπιανακι μου ετσι ειναι περιπου
Μπρος στην καύλα τι είναι ο πόνος δηλαδήΛοιπον.
Εικοσαχρονη ελληνιδα, υποτακτικής και μαζοχιστικης ψυχολογιας, μου προτεινε εναρξη σχεσης. Συμπαθεστατη, ενα μελαχροινο κοριτσακι 1.65 και 54 κιλα.
Πού, τι και πώς δεν εχει σημασια.
Βαζει ομως μια προυποθεση.
Θελει ξυλο, πολυ ξυλο. Υποταγή, εξευτελισμούς, μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες, και αδιαφορεί για σημαδια και συνεπειες, ακομη και για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ειναι δεκτική στα παντα. Δεν την νοιαζει οτι ειμαι παντρεμενος, δεν την νοιαζει η ηλικια μου, αρκει να εχει ολα τα παραπανω.
Εγω τύποι μα το Θεο ψιλοφοβηθηκα με αυτο το αρρωστακι και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Γνωμη σας
Μου ελεγε επισης οτι οταν πηγαινε γυμνασιο πηδιοταν με τον μαθηματικο και την ειχε σαπισει στο ξυλοδεν θα εχεις και προβλημα αν σου δεν σου σηκωνεται Αλεξ
ενα κατουρημα παντα θα σου ερθει
Ψιτ!!!! Στράτο, την αστική ευγένεια μην την θεωρείς παρέα και φιλία.
Εγω ομως εδω που μαι εχει ζευγαρια! Αυτοι δεν ειναι…μονοι!Ολοι μόνοι είμαστε.
Παρτη να σου δουλευει στο γραφειο,χωρις μισθο,πες της θα αμοιβεται με ψυχολογικη βια εργασιακο μπουλινγκ και ξυλο με τον χαρακαΕκεινη μου μιλησε πρωτη, σε καποιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ιδωθηκαμε μετα στο σκαιπ και μιλησαμε. Σημασια εχει οτι με αυτα που ελεγε σφιχτηκε το στομαχι μου και δεν ειμαι και ο πιο συντηρητικος ανθρωπος του κοσμου. Και δεν ειναι τροφιμος ψυχιατρειου, φοιτητρια φιλολογιας (λεει οτι) ειναι.
Στρατο δεν μπορεις να ξες τι γινεται πισω απ τις κουρτινες.Πολλες φορες ζηλευεις την ζωη που κανουν οι αλλοι,αλλα αν δεις τι τραβανε θα αναθεωρησεις Το θεμα ειναι να τα βρεις με σεναΕγω ομως εδω που μαι εχει ζευγαρια! Αυτοι δεν ειναι…μονοι!
Αν ήσουν ελεύθερος ας χωνόσουν και μετά την παράταγες,θα πήγαινε κάπου αλλού να ικανοποιήσει τα extreme βίτσια της,αλλά επειδή είσαι παντρεμένος,μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκοληΛοιπον.
Εικοσαχρονη ελληνιδα, υποτακτικής και μαζοχιστικης ψυχολογιας, μου προτεινε εναρξη σχεσης. Συμπαθεστατη, ενα μελαχροινο κοριτσακι 1.65 και 54 κιλα.
Πού, τι και πώς δεν εχει σημασια.
Βαζει ομως μια προυποθεση.
Θελει ξυλο, πολυ ξυλο. Υποταγή, εξευτελισμούς, μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες, και αδιαφορεί για σημαδια και συνεπειες, ακομη και για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ειναι δεκτική στα παντα. Δεν την νοιαζει οτι ειμαι παντρεμενος, δεν την νοιαζει η ηλικια μου, αρκει να εχει ολα τα παραπανω.
Εγω τύποι μα το Θεο ψιλοφοβηθηκα με αυτο το αρρωστακι και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Γνωμη σας
Ειναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημαΑν ήσουν ελεύθερος ας χωνόσουν και μετά την παράταγες,θα πήγαινε κάπου αλλού να ικανοποιήσει τα extreme βίτσια της,αλλά επειδή είσαι παντρεμένος,μπορεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη
ε αντε ντε.Κι εγω αυτο σκεφτομαι
Ειδικα αυτο που μου ειπε οτι οταν την κατουρανε στη μουρη χυνει αμεσως, δεν ακουστηκε πολυ ενθαρρυντικο
Χωρις πλακα μπορω να σου την κανω πασα
τελικα δεν απαντησες Αλεξανδρε.τι θα κανεις με την σαδομαζο φοιτητρια?Κι εγω αυτο σκεφτομαι
Ειδικα αυτο που μου ειπε οτι οταν την κατουρανε στη μουρη χυνει αμεσως, δεν ακουστηκε πολυ ενθαρρυντικο
Χωρις πλακα μπορω να σου την κανω πασα
Βλέπεις την επιφάνεια αυτή την στιγμή γιατί αυτό σε καίει.Εγω ομως εδω που μαι εχει ζευγαρια! Αυτοι δεν ειναι…μονοι!
Το κορόιδοε αντε ντε.
τελικα δεν απαντησες Αλεξανδρε.τι θα κανεις με την σαδομαζο φοιτητρια?
Κι εγώ αυτό σκέφτηκαΠεφτει δουλεμα μου φαινεται.Εσυ γυρισες να κοιταξεις μια 1,65 54 κιλα?
Μπορείς να είσαι σίγουρος?Ειναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημα
Κατ' αρχην εκεινη γυρισε να με κοιταξει, οχι εγω. Εγω δεν εκανα κατι.Κι εγώ αυτό σκέφτηκα
Κανονισε να σε κρεμασουν στα μανταλακια.Μιτου κι ετσι,πασιγνωστος(λεμε τωρα) και επιτυχημενος δικηγορος(ξαναλεμε τωρα)σε κυκλωμα σαδομαζοχισμουΕιναι κι αυτο μια σοβαρη παραμετρος. Οσο κι αν διαβεβαιωνει οτι ποτέ δεν θα δημιουργουσε τετοιο προβλημα