Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
όχι δεν με έχει σε βίντεο η φώτο και πλέων τώρα είμαι καθαρός ακόμη και τεστ να μου κάνουν θα βγει αρνητικό απλως δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και με φοβίζει λίγο.. το γνωρίζω αυτό, ότι το παιδί θα πάει στην μητέρα, άλλα θέλω να το βλέπω και εγώ όσο πιο συχνά γίνεται.
Ε στ' αρχίδια σου τότε

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Ε στ' αρχίδια σου τότε

Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες. Το οτι το παιδι παει στη μανα ειναι υπερ του αντρα.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Ετσι μπορει ο μπούκης στα 39 να ξεκινησει ελευθερος μια νεα ζωη, βλεποντας καποιες μερες και το παιδι του.
Ενω η συζυγος θα ειναι ολη μερα πανω απο ενα παιδι.

Καμια φορα παντως οταν βλεπω αντρες να διαμαρτυρονται που δεν παιρνουν την επιμελεια των παιδιων, αναρωτιεμαι τι εχει παει στραβα. Εδω επι δεκαετιες (που προφανως ο αντρας ειχε παντου το πανω χερι), το οτι επαιρνε η μανα το παιδι, ηταν προς οφελος του αντρα γιατι πλεον ηταν ελευθερος ενω η γυναικα περιπου φυλακισμενη με τα παιδια. Και τωρα βλεπεις αντρες να πανηγυριζουν για νομοσχεδια για συνεπιμελειες και τετοια. Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα
Ευχαριστώ , νιώθω λιγότερο αρχόμενος για το τι με περιμένει στο δικαστήριο..:hi:

Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα :2funny: δεν μπορώ να μην γελάσω σε αυτό. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ευχαριστώ , νιώθω λιγότερο αρχόμενος για το τι με περιμένει στο δικαστήριο..:hi:

Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα :2funny: δεν μπορώ να μην γελάσω σε αυτό. :2funny:
Ρε τύπε, αν η συζυγος ειναι αποφασισμενη για διαζυγιο, δεν βλεπω το λογο να μην υπογραψεις το συναινετικο.
Γιατι να μπεις στην ταλαιπωρια μιας αγωγης διαζυγιου, η οποια ούτως ή αλλως θα γινει δεκτη?
Υπαρχει καποιος λογος να θελεις να κερδισεις χρονο?

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Άλλαξα γνώμη θα τις στο δώσω, απλώς θα προσπαθήσω να την φέρω πίσω σε έμενα ,την θέλω και θέλω, να διορθώσω για ότι έκανα..
ο λόγος που θέλω να κερδίσω χρόνο ειναι για να είμαι εντάξει εγώ όταν θα πάω σε δικηγόρους κτλ... να μην εμφανιστώ λιώμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άλλαξα γνώμη θα τις στο δώσω, απλώς θα προσπαθήσω να την φέρω πίσω σε έμενα ,την θέλω και θέλω, να διορθώσω για ότι έκανα..
ο λόγος που θέλω να κερδίσω χρόνο ειναι για να είμαι εντάξει εγώ όταν θα πάω σε δικηγόρους κτλ... να μην εμφανιστώ λιώμα...
Τύπε αν αυτη εχει χαλαστεί ανεπανορθωτα, το να την γυρισεις πισω μπορει να αποδειχθει κακη επιλογη και να μην περασεις καλα.

Μην αγχωνεσαι, ειμαστε εμεις εδω να σε κατευθυνουμε σε ολη τη διαδικασια

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Τύπε αν αυτη εχει χαλαστεί ανεπανορθωτα, το να την γυρισεις πισω μπορει να αποδειχθει κακη επιλογη και να μην περασεις καλα.

Ναι καλα και τον pussy καταυθυναμε αλλα τωρα ειναι σε γαμήλιο Ταξίδη ,και το χάσαμε το κορμι :sad2:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.621
Πόντοι
606
Α καλά, περαστικά..

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86

ευχαριστώ ειλικρινά αλεξ για της συμβουλές σου νιώθω πάρα πολύ καλύτερα τώρα που μιλήσαμε. εάν δεν γυρίσει πίσω, το μόνο που θα κοιτάξω να κάνω ειναι να μιλήσουμε για το κάλο του παιδιού να μην μας βλέπει να τσακωνόμαστε κτλπ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.366
Πόντοι
12.756
δεν ειναι μία αταξία όμως υπαρχή παιδί στη μέση.. και αν πάω δικαστήριο με το πρώην πρόβλημα μου στην κόκα και τζόγο τότε δεν ξέρω τη να περιμένω.. τουλάχιστον εως τώρα το καθυστερώ και δεν πάμε σε δικηγόρο έως ότου φτιάξω λίγο την ζωη μου .
ησουν στα πουπουλα και πηγες και παντρευτηκες ...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
όχι δεν με έχει σε βίντεο η φώτο και πλέων τώρα είμαι καθαρός ακόμη και τεστ να μου κάνουν θα βγει αρνητικό απλως δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και με φοβίζει λίγο.. το γνωρίζω αυτό, ότι το παιδί θα πάει στην μητέρα, άλλα θέλω να το βλέπω και εγώ όσο πιο συχνά γίνεται.
η κοκα κολα νομιζω οτι φαινεται ασχετα την χρονικη περιοδο, αυτο χωρις ναμαι σιγουρος.
στα υπολοιπα τυπε δεν ξερω την ζωη σου ουτε εχω δικαιωμα να σε κρινω αν φταις εσυ δες το σαν υποχρεωση να κανεις το σωστο-

• Like
Αντιδράσεις: bookie

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η καριόλα εγώ τις πήρα την παρθενιά της και μαζί μου θα μείνει μου κάνει την δύσκολη... αχχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να την γαμάει άλλος τρελαίνομαι :headbang::headbang::headbang:
μεγα λαθος για καποιον θα παντρευτει παρθενα.....καποτε το 50.60.70.80 οχι απο τα 90ς και μετα ειναι μεγα λαθος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.366
Πόντοι
12.756
πρεπει να βγω εξω , ΠΡΕΠΕΙ , ειμαι αναγκασμενος !!!!
ευχομαι να κοιμουνται τετοια ωρα οι πουτανες ολες

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.881
Πόντοι
2.606
:coffee:
Πρέπει να αρχίσει να βγαίνει δελτίο στο νήμα να προστατεύονται τα μέλη. Έχουμε την ζέστη, μη πάθουμε και τίποτα άλλο καλοκαιριάτικα....
Σε ποιες περιοχές κυκλοφορούν οι κώλοι, τι ώρες κλπ...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Γιατί μπορεί να το αποδείξει ? Σε είχε σε βίντεο ?
Ούτως ή άλλως το παιδί στη μάνα θα πάει
ή με μεγάλη ηττοπάθεια πάς στον πόλεμο ή απλά βαρίεσαι τέτοιες υποθέσεις και τις τελειώνεις άμεσα!
Τα υπόλοιπα σε pm αν θες!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.640
Πόντοι
6.256
Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες. Το οτι το παιδι παει στη μανα ειναι υπερ του αντρα.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Ετσι μπορει ο μπούκης στα 39 να ξεκινησει ελευθερος μια νεα ζωη, βλεποντας καποιες μερες και το παιδι του.
Ενω η συζυγος θα ειναι ολη μερα πανω απο ενα παιδι.

Καμια φορα παντως οταν βλεπω αντρες να διαμαρτυρονται που δεν παιρνουν την επιμελεια των παιδιων, αναρωτιεμαι τι εχει παει στραβα. Εδω επι δεκαετιες (που προφανως ο αντρας ειχε παντου το πανω χερι), το οτι επαιρνε η μανα το παιδι, ηταν προς οφελος του αντρα γιατι πλεον ηταν ελευθερος ενω η γυναικα περιπου φυλακισμενη με τα παιδια. Και τωρα βλεπεις αντρες να πανηγυριζουν για νομοσχεδια για συνεπιμελειες και τετοια. Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα
Τυπε Αλεξ θα σε σοκαρουν αυτα που θα πω αλλα υπαρχουν εκει εξω αντρες που οταν κανουν παιδια θελουν να τα βλεπουν καθε μερα και να ειναι μερος της ζωης τους και οχι να μετατραπουν σε επισκεπτες και συγγενεις που τα βλεπουν μια στο τοσο.Και οχι δεν ειναι πουστοποιηση ειναι ο ορισμος του αρσενικου που αφου αποφασισε να κανει παιδια αναλαμβανει και τις ευθυνες του.

Πουστοποιηση ειναι αυτο που περιγραφεις εσυ....να σκορπας παιδια,να τραβας ενα διαζυγιο και να το φορτωνεις στη μανα και εσυ να κανεις τη ζωη σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom