Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Που είναι ο Καρυπίδης?
Τον δείχνει τώρα στον άλφα.
Τον δείχνει τώρα στον άλφα.
Ε στ' αρχίδια σου τότεόχι δεν με έχει σε βίντεο η φώτο και πλέων τώρα είμαι καθαρός ακόμη και τεστ να μου κάνουν θα βγει αρνητικό απλως δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και με φοβίζει λίγο.. το γνωρίζω αυτό, ότι το παιδί θα πάει στην μητέρα, άλλα θέλω να το βλέπω και εγώ όσο πιο συχνά γίνεται.
Ε στ' αρχίδια σου τότε
Ευχαριστώ , νιώθω λιγότερο αρχόμενος για το τι με περιμένει στο δικαστήριο..Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες. Το οτι το παιδι παει στη μανα ειναι υπερ του αντρα.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Ετσι μπορει ο μπούκης στα 39 να ξεκινησει ελευθερος μια νεα ζωη, βλεποντας καποιες μερες και το παιδι του.
Ενω η συζυγος θα ειναι ολη μερα πανω απο ενα παιδι.
Καμια φορα παντως οταν βλεπω αντρες να διαμαρτυρονται που δεν παιρνουν την επιμελεια των παιδιων, αναρωτιεμαι τι εχει παει στραβα. Εδω επι δεκαετιες (που προφανως ο αντρας ειχε παντου το πανω χερι), το οτι επαιρνε η μανα το παιδι, ηταν προς οφελος του αντρα γιατι πλεον ηταν ελευθερος ενω η γυναικα περιπου φυλακισμενη με τα παιδια. Και τωρα βλεπεις αντρες να πανηγυριζουν για νομοσχεδια για συνεπιμελειες και τετοια. Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα
Ρε τύπε, αν η συζυγος ειναι αποφασισμενη για διαζυγιο, δεν βλεπω το λογο να μην υπογραψεις το συναινετικο.Ευχαριστώ , νιώθω λιγότερο αρχόμενος για το τι με περιμένει στο δικαστήριο..
Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα δεν μπορώ να μην γελάσω σε αυτό.
Τύπε αν αυτη εχει χαλαστεί ανεπανορθωτα, το να την γυρισεις πισω μπορει να αποδειχθει κακη επιλογη και να μην περασεις καλα.Άλλαξα γνώμη θα τις στο δώσω, απλώς θα προσπαθήσω να την φέρω πίσω σε έμενα ,την θέλω και θέλω, να διορθώσω για ότι έκανα..
ο λόγος που θέλω να κερδίσω χρόνο ειναι για να είμαι εντάξει εγώ όταν θα πάω σε δικηγόρους κτλ... να μην εμφανιστώ λιώμα...
Ναι καλα και τον pussy καταυθυναμε αλλα τωρα ειναι σε γαμήλιο Ταξίδη ,και το χάσαμε το κορμιΤύπε αν αυτη εχει χαλαστεί ανεπανορθωτα, το να την γυρισεις πισω μπορει να αποδειχθει κακη επιλογη και να μην περασεις καλα.
Μην αγχωνεσαι, ειμαστε εμεις εδω να σε κατευθυνουμε σε ολη τη διαδικασια
Α καλά, περαστικά..Άλλαξα γνώμη θα τις στο δώσω, απλώς θα προσπαθήσω να την φέρω πίσω σε έμενα ,την θέλω και θέλω, να διορθώσω για ότι έκανα..
ο λόγος που θέλω να κερδίσω χρόνο ειναι για να είμαι εντάξει εγώ όταν θα πάω σε δικηγόρους κτλ... να μην εμφανιστώ λιώμα...
ευχαριστώ ειλικρινά αλεξ για της συμβουλές σου νιώθω πάρα πολύ καλύτερα τώρα που μιλήσαμε. εάν δεν γυρίσει πίσω, το μόνο που θα κοιτάξω να κάνω ειναι να μιλήσουμε για το κάλο του παιδιού να μην μας βλέπει να τσακωνόμαστε κτλπ..Τύπε αν αυτη εχει χαλαστεί ανεπανορθωτα, το να την γυρισεις πισω μπορει να αποδειχθει κακη επιλογη και να μην περασεις καλα.
Μην αγχωνεσαι, ειμαστε εμεις εδω να σε κατευθυνουμε σε ολη τη διαδικασια
ησουν στα πουπουλα και πηγες και παντρευτηκες ...δεν ειναι μία αταξία όμως υπαρχή παιδί στη μέση.. και αν πάω δικαστήριο με το πρώην πρόβλημα μου στην κόκα και τζόγο τότε δεν ξέρω τη να περιμένω.. τουλάχιστον εως τώρα το καθυστερώ και δεν πάμε σε δικηγόρο έως ότου φτιάξω λίγο την ζωη μου .
η κοκα κολα νομιζω οτι φαινεται ασχετα την χρονικη περιοδο, αυτο χωρις ναμαι σιγουρος.όχι δεν με έχει σε βίντεο η φώτο και πλέων τώρα είμαι καθαρός ακόμη και τεστ να μου κάνουν θα βγει αρνητικό απλως δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και με φοβίζει λίγο.. το γνωρίζω αυτό, ότι το παιδί θα πάει στην μητέρα, άλλα θέλω να το βλέπω και εγώ όσο πιο συχνά γίνεται.
μεγα λαθος για καποιον θα παντρευτει παρθενα.....καποτε το 50.60.70.80 οχι απο τα 90ς και μετα ειναι μεγα λαθοςη καριόλα εγώ τις πήρα την παρθενιά της και μαζί μου θα μείνει μου κάνει την δύσκολη... αχχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να την γαμάει άλλος τρελαίνομαι
πρεπει να βγω εξω , ΠΡΕΠΕΙ , ειμαι αναγκασμενος !!!!
ευχομαι να κοιμουνται τετοια ωρα οι πουτανες ολες
ή με μεγάλη ηττοπάθεια πάς στον πόλεμο ή απλά βαρίεσαι τέτοιες υποθέσεις και τις τελειώνεις άμεσα!Γιατί μπορεί να το αποδείξει ? Σε είχε σε βίντεο ?
Ούτως ή άλλως το παιδί στη μάνα θα πάει
Τυπε Αλεξ θα σε σοκαρουν αυτα που θα πω αλλα υπαρχουν εκει εξω αντρες που οταν κανουν παιδια θελουν να τα βλεπουν καθε μερα και να ειναι μερος της ζωης τους και οχι να μετατραπουν σε επισκεπτες και συγγενεις που τα βλεπουν μια στο τοσο.Και οχι δεν ειναι πουστοποιηση ειναι ο ορισμος του αρσενικου που αφου αποφασισε να κανει παιδια αναλαμβανει και τις ευθυνες του.Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες. Το οτι το παιδι παει στη μανα ειναι υπερ του αντρα.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Ετσι μπορει ο μπούκης στα 39 να ξεκινησει ελευθερος μια νεα ζωη, βλεποντας καποιες μερες και το παιδι του.
Ενω η συζυγος θα ειναι ολη μερα πανω απο ενα παιδι.
Καμια φορα παντως οταν βλεπω αντρες να διαμαρτυρονται που δεν παιρνουν την επιμελεια των παιδιων, αναρωτιεμαι τι εχει παει στραβα. Εδω επι δεκαετιες (που προφανως ο αντρας ειχε παντου το πανω χερι), το οτι επαιρνε η μανα το παιδι, ηταν προς οφελος του αντρα γιατι πλεον ηταν ελευθερος ενω η γυναικα περιπου φυλακισμενη με τα παιδια. Και τωρα βλεπεις αντρες να πανηγυριζουν για νομοσχεδια για συνεπιμελειες και τετοια. Μαλλον συμπτωματα πουστοποίησης ειναι αυτα