διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Eτσι ακριβώς.Καλοπερναει η πλεμπα καλοπερναει Αλαντίν το καλύτερο κεμπάπ στην πόλη Κάιζερ και κιουβεφε με παγωτό κόλαση κόλαση λέμε
Eτσι ακριβώς.Καλοπερναει η πλεμπα καλοπερναει Αλαντίν το καλύτερο κεμπάπ στην πόλη Κάιζερ και κιουβεφε με παγωτό κόλαση κόλαση λέμε
Πρόσφατο????Eιναι σχετικα προσφατο για μενα.Αφου τα ξες,μην τα λεω
γαμημενε , ειναι ωραια οντωςΚαλοπερναει η πλεμπα καλοπερναει Αλαντίν το καλύτερο κεμπάπ στην πόλη Κάιζερ και κιουβεφε με παγωτό κόλαση κόλαση λέμε
Μετα το 50Πρόσφατο????
το σαββατο βλεπουμε την πλεμπα απο τα παραθυρα του suv μαςΤα σαββατα βγαινει η πλεμπα εξω!
Ο σωστος ο εισοδηματιας αραζει με φουλ το ερκοντισιο στη κρεβαταρα του και βλεπει ταινιουλα στην επιπεδη σμαρττβ του…
Κι αμα γουσταρει θα βγει κυριακη - πεμπτη
(Και η παρασκευη…στρατηγικο λαθος ηταν!)
Να φας αυγά με σουτζούκι να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.γαμημενε , ειναι ωραια οντως
και αυτο που ειναι σαν πεινερλι γαμαει
λιγο βαρυ βεβαια
Φίλε αν δεν κάνω λάθος είσαι της hip hop μουσικής,αν ξέρεις πες μου από ποια ταινία είναι αυτές οι σκηνές (quiz)Eιναι σχετικα προσφατο για μενα.Αφου τα ξες,μην τα λεω
friday 1995 με αις κιουμπ,η γυναικα του γειτονα ηταν αυτη που τον κερατωνε με τον παστοραΦίλε αν δεν κάνω λάθος είσαι της hip hop μουσικής,αν ξέρεις πες μου από ποια ταινία είναι αυτές οι σκηνές (quiz)
???friday 1995 με αις κιουμπ,η γυναικα του γειτονα ηταν αυτη που τον κερατωνε με τον παστορα
39 και με διαζυγιο επι θυραις.
Γιατί μπορεί να το αποδείξει ? Σε είχε σε βίντεο ?δεν ειναι μία αταξία όμως υπαρχή παιδί στη μέση.. και αν πάω δικαστήριο με το πρώην πρόβλημα μου στην κόκα και τζόγο τότε δεν ξέρω τη να περιμένω.. τουλάχιστον εως τώρα το καθυστερώ και δεν πάμε σε δικηγόρο έως ότου φτιάξω λίγο την ζωη μου .
όχι δεν με έχει σε βίντεο η φώτο και πλέων τώρα είμαι καθαρός ακόμη και τεστ να μου κάνουν θα βγει αρνητικό απλως δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και με φοβίζει λίγο.. το γνωρίζω αυτό, ότι το παιδί θα πάει στην μητέρα, άλλα θέλω να το βλέπω και εγώ όσο πιο συχνά γίνεται.Γιατί μπορεί να το αποδείξει ? Σε είχε σε βίντεο ?
Ούτως ή άλλως το παιδί στη μάνα θα πάει