LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Από τα 130.000 μηνύματα που έχει σε ένα μπουρδελοφορουμ το κατάλαβες ε;Αλεξ από ότι έχω καταλάβει είσαι δικηγορος?
Από τα 130.000 μηνύματα που έχει σε ένα μπουρδελοφορουμ το κατάλαβες ε;Αλεξ από ότι έχω καταλάβει είσαι δικηγορος?
sugar daddy?και γιατί δεν μπορείς φίλε; γνωρίζω αρκετές περιστατικά οπου πιτσιρίκες πηγαίνουν με μεγαλύτερους πρόσφατα ένας φίλος βρήκε ενα 19 μωράκι και το γαμαει!!
Δεν θα χεις διαζύγιο και θα χεις και σπασμένα αρχίδιαΑν δεν υπογράψω το διαζύγιο τι γίνεται?
Προφανως απο τον μεστό, συνετό και εμπεριστατωμενο λογο μουΑπό τα 130.000 μηνύματα που έχει σε ένα μπουρδελοφορουμ το κατάλαβες ε;
Αν δεν υπογράψω το διαζύγιο τι γίνεται?
1. εάν σου κάνουν κακό τα χάπια σταμάτα να τα πίνειςΠολλοι λογοι ρε τυπε μου…
1. Δε μου σηκωνεται πια απ τα χαπια
2. Παχυνα μεγαλωσα και δε με θελουν πια τα μουνια και μ εχει ριξει ψυχολογικα
3 τις εχω σιχαθει/μισησει…
όχι όχι απλός πηγαίνουν σε ξενοδοχείο μόνο και μόνο για να γαμιούνται..sugar daddy?
Εχει παραγινει το κακο με τις ξεκωλιαρες εξω… τα μουνια εξω, οι κωλοι εξω, βυζαρες εξω… δε μαζευονται λιγο;;
1. Δε μπορω πρεπει να τ αποφασισει ο ντοκτορ αυτο και μου αφησε να εννοηθει οτι θα τα παιρνω εφορου ζωης…1. εάν σου κάνουν κακό τα χάπια σταμάτα να τα πίνεις
2. ξεκινά γυμναστική
3. Μια φορά ζούμε
η καριόλα εγώ τις πήρα την παρθενιά της και μαζί μου θα μείνει μου κάνει την δύσκολη... αχχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να την γαμάει άλλος τρελαίνομαι
1. Δε μπορω πρεπει να τ αποφασισει ο ντοκτορ αυτο και μου αφησε να εννοηθει οτι θα τα παιρνω εφορου ζωης…
2. Βαριεμαι και ζεσταινομαι
3. Αν υπαρχει επομενη ζωη θα την οργανωσω καλυτερα!
Ρε τύπε την θες ακομα?η καριόλα εγώ τις πήρα την παρθενιά της και μαζί μου θα μείνει μου κάνει την δύσκολη... αχχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να την γαμάει άλλος τρελαίνομαι
Ε τι, ούτε κανενα δωρακι? Κανενα παπουτσακι, κανενα παλτουδακι, καμια συνδρομη σε γυμναστηριο, κανενα κινητο?(η αναφορα αυτων των πραγματων ειναι τελειως συμπτωματικη, μην αρχισετε μερικοι)όχι όχι απλός πηγαίνουν σε ξενοδοχείο μόνο και μόνο για να γαμιούνται..
Τύπε γιατι να πας φυλακη?αλεξ ναι την θέλω σαν μανιακός μονή αυτήν σκέφτομαι, ακόμα και όταν πηγαίνω με άλλες μόνο αυτήν σκέφτομαι και πάλι...
Ποσά χρονιά φυλακή θα κάνω? εάν μου κάνει αγωγή?
τίποτα δεν της κάνει δώρο , είτε το πιστεύεις είτε όχι, λαχείο του έπεσεΕ τι, ούτε κανενα δωρακι? Κανενα παπουτσακι, κανενα παλτουδακι, καμια συνδρομη σε γυμναστηριο, κανενα κινητο?(η αναφορα αυτων των πραγματων ειναι τελειως συμπτωματικη, μην αρχισετε μερικοι)
Δεν το πιστεύει ... έχουν δει πολλά τα μάτια του δικηγόρου ... εκτός από αυτότίποτα δεν της κάνει δώρο , είτε το πιστεύεις είτε όχι, λαχείο του έπεσε