Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
γαμημενοι αντε και αυτο...βγαινω πρωτο ραντεβου με τρελη ,μπαινει αμαξι,παμε σε καφετερια ,βγαινω και αυτη μενει μεσα..παω διπλα της μου λεει...δεν θα μου ανοιξεις την πορτα;την κοιτω αποσβωλομενος...της λεω τι; μου λεει την πορτα..ανοιξε και βγες η μεινε μεσα δεν με χαλαει..βγαινει η ψωλα παμε καφετερια...καθομαι αυτη ορθια....μου λεει περιμενω...της λεω τι; μου λεει να μου τραβηξεις την καρεκλα να κατσω...αρχιζω και νευριαζω...της λεω καριολα απο μενα δεν εχει τετοια ανεργη ξεκολιαρα με μενα εχει πουτσα και καφε τραβηγμα καρεκλας στους τελειωμενους που ειχες...ε δευτερο ραντεβου δεν υπηρξε :tooth:
Αχάριστε!!!
Έτοιμος για μπάτλερ στο σπίτι του Νιπλι...σε εκπαίδευσε...:confused::confused::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
μαλακες θυμηθηκα σκηνικο που εχω κανει αρπαγη γκομενα που δουλευε χρονια νυχτα και οταν την γνωρισα εγω δουλευε υποδοχη ενα 7 βαρια 8αρι εφανιση αλλα κοκκου και τετοια και την βγαζω εξω για ποτα απογευμα και πινουμε σκετα ποτα ουισκι και λεω απο μεσα μου θα σε κανω κωλοτρυπιδι και θα παω μετα να σε ξεκωλιασω τελικα σουρωσα εγω ποιος εγω ρε μαλακα που ειμαι το ποτηρι η γκομενα τιποτα πηγαμε ξενοδοχειο δεν μπορουσε να μου σηκωθει με τιποτα και μετα βιας εριξα ενα μελατο γαμησι του 5λεπτου το πρωι μολι ξυπνησαμε η γκομενα δεν ξαναβγηκε ποτε μαζι μου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
μαλακες θυμηθηκα σκηνικο που εχω κανει αρπαγη γκομενα που δουλευε χρονια νυχτα και οταν την γνωρισα εγω δουλευε υποδοχη ενα 7 βαρια 8αρι εφανιση αλλα κοκκου και τετοια και την βγαζω εξω για ποτα απογευμα και πινουμε σκετα ποτα ουισκι και λεω απο μεσα μου θα σε κανω κωλοτρυπιδι και θα παω μετα να σε ξεκωλιασω τελικα σουρωσα εγω ποιος εγω ρε μαλακα που ειμαι το ποτηρι η γκομενα τιποτα πηγαμε ξενοδοχειο δεν μπορουσε να μου σηκωθει με τιποτα και μετα βιας εριξα ενα μελατο γαμησι του 5λεπτου το πρωι μολι ξυπνησαμε η γκομενα δεν ξαναβγηκε ποτε μαζι μου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
μην ντρεπεσαι, πες κανα που εγινε πιο πολυ μαδομουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειδες ΝΙΠΛΑΡΕ που ολοι το λενε ΕΞΟΧΙΚΟ εσυ ομως εμενα κραζεις..
ελεγας μπας και εσυ δεν εισαι σαν και αυτους μπλεμπαιος :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
μην ντρεπεσαι, πες κανα που εγινε πιο πολυ μαδομουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελεγας μπας και εσυ δεν εισαι σαν και αυτους μπλεμπαιος :confused:
οχι δεν εχω σκηνικα περιεργα χωρισμου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
χωριζες με επιστολες δηλαδη εσυ ?
αντε να σου πω ενα αλλα δεν το θεωρω και περιεργο αλλα κουβεντα να γινεται ειχα φυγει εξωτερικο να δω τον ολυμπιακο 3-4 μερες και ημουν τοτε σωγαμπρος σε μια και γυριζω πολυ πρωινες ωρες και παω κρεβατοκαμαρα κατακαβλωμενος να γαμησω και την βλεπω με μπιτζαμα με μικυ μαου κατι τετοιο και τρωωτην πρωτη ηττα μετα την γδινω και ηταν αξυριστη τρωω ξενερα και την διαολοστελνω λεω μωρη μαλακω ετσι με περιμενεις φοραω παλι φανελα ολυμπιακου και ξεκουμπιζωμαι και βεβαια δεν την ξαναδα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
οταν την ειχα πρωτογνωρισει χωρισμενη αυτη χωρισ παιδια εμενε σε λουξ μονοκατοικια σε λαικο προαστιο βεβαια πρωτη φορα που ειχα παει σπιτι της ειχε προτζεκτορα που τοτε ειχαν πολλοι λιγοι και τη λεω απο περιεργεια κατεβασε το να δουμε τιποτα και μου λεει θελειςς να δουμε φωτογραφιες λεω ναι και μου εβαλε και μου εδειχνε φωτογραφιες απο το γαμο της:confused: και λεω τι τραβαω ρε πουστη μου για να γαμησω :2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.342
Πόντοι
1.706
αντε να σου πω ενα αλλα δεν το θεωρω και περιεργο αλλα κουβεντα να γινεται ειχα φυγει εξωτερικο να δω τον ολυμπιακο 3-4 μερες και ημουν τοτε σωγαμπρος σε μια και γυριζω πολυ πρωινες ωρες και παω κρεβατοκαμαρα κατακαβλωμενος να γαμησω και την βλεπω με μπιτζαμα με μικυ μαου κατι τετοιο και τρωωτην πρωτη ηττα μετα την γδινω και ηταν αξυριστη τρωω ξενερα και την διαολοστελνω λεω μωρη μαλακω ετσι με περιμενεις φοραω παλι φανελα ολυμπιακου και ξεκουμπιζωμαι και βεβαια δεν την ξαναδα
Είχαμε κερδίσει στον αγώνα ήηηηηηηηηηηηηηηή??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
tenor.gif

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.