barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
Σωστό, ειδικά αν τρέχεις και λίγο σβέλτα, πούτσα σου όλα, ΟΛΑ.Λεπτομέρειες είναι αυτά
Σωστό, ειδικά αν τρέχεις και λίγο σβέλτα, πούτσα σου όλα, ΟΛΑ.Λεπτομέρειες είναι αυτά
Έφαγε ψωμάκι ο κόσμος από μένα, έφαγε ψωμάκιΣωστό, ειδικά αν τρέχεις και λίγο σβέλτα, πούτσα σου όλα, ΟΛΑ.
Οι άσβερκοι "ειπράκτωρες" εννοείς; Σε ευγνωμονούν.Έφαγε ψωμάκι ο κόσμος από μένα, έφαγε ψωμάκι
Έρχεται εκεί που δεν τον περιμένουμε.Που είναι ο μπραμπ το παιδί μας το παλικάρι μας ?
Που πραγματικά δουλεύει και την ιδρώνει τη φανέλα
διχαζει τον εργατικο κοσμο ο moynhs υπερκεφαλαιουχοςΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
το πρωι σε ρωτανε οι νοικοκυρες αγαπη μου πως τα θες τα αυγα ψημενα μιντιουμ ρεαρ η γουελ νταν?απο εμενα δεν φευγουν , ολες κανουν διανυχτερευση , γιατι το πρωι πρεπει να μου φτιαξουν πρωινο , καφε κτλ
εκει ειναι το τεστ
ενα μετριο προς καλο γαμησι κανουν όλες , το πρωι ειναι το θεμα
και ροδιο και ροδιο ενα καραβι ροδιο το νουρ 2εχει χρυσο,πλατινα και ασημι ο μουνης μην τον φοβασαι
ετσι το τρωει το αυγο ο νιπλης το πρωι ΕΤΣΙτο πρωι σε ρωτανε οι νοικοκυρες αγαπη μου πως τα θες τα αυγα ψημενα μιντιουμ ρεαρ η γουελ νταν?
να πεσει σε κανα βλημα και να ρωταει αγαπη μου θελεις να στα κανω τα αυγα ποσε η φαμπερζε?ετσι το τρωει το αυγο ο νιπλης το πρωι ΕΤΣΙ
Ολα ειναι τεστ, ΟΛΑτο πρωι σε ρωτανε οι νοικοκυρες αγαπη μου πως τα θες τα αυγα ψημενα μιντιουμ ρεαρ η γουελ νταν?
Αφου ειναι MOYNHDES...12 σελιδες απο χθες ρε νιαμου Τι στο διαλο,ποιος γραφει?Αφου ο Αθηναιος δεν προλαβαινει,δουλευει ολη μερα,ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Γράφει ο μουνίπλης και τα κλωνάρια του.12 σελιδες απο χθες ρε νιαμου Τι στο διαλο,ποιος γραφει?Αφου ο Αθηναιος δεν προλαβαινει,δουλευει ολη μερα,ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Kανεις δεν ενιωσε τον πονο μαςΑφου ειναι MOYNHDES...
Παιζει να μισθωνει τιποτις παρακατιανους ετσι για να περναει την ωρα του,να του κανουν λαικ κλπΓράφει ο μουνίπλης και τα κλωνάρια του.
Μεγαλόσογο η πινέζα, 7 αδέρφια αυτή, 32 θείοι, μέτρα ξαδέρφια-ανήψια......Παιζει να μισθωνει τιποτις παρακατιανους ετσι για να περναει την ωρα του,να του κανουν λαικ κλπ
Ο μουνης γραφει , που μας λεει οτι δουλευειιιιιιιι12 σελιδες απο χθες ρε νιαμου Τι στο διαλο,ποιος γραφει?Αφου ο Αθηναιος δεν προλαβαινει,δουλευει ολη μερα,ΟΛΗ ΜΕΡΑ
γραφω οταν ξαποσταινω λιγο ρε γαμημενε να πιω μια σταλα νερο μεσα στο λιοπυριΟ μουνης γραφει , που μας λεει οτι δουλευειιιιιιιι
Μεγαλόσογο η πινέζα, 7 αδέρφια αυτή, 32 θείοι, μέτρα ξαδέρφια-ανήψια......
Ρε μπας και ειναι κανενας ξαδερφος της πινεζας ο Ατενεζος και δεν το πηρε χαμπαρι ο Νιπλαρος?Ετσι και γραφει ολη μερα και δουλευει(αφου τον μισθωνει για να γραφει)Ο μουνης γραφει , που μας λεει οτι δουλευειιιιιιιι