athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.261
- Πόντοι
- 12.756
ειναι μεγαλος ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙθα παει στο στην υγεια μας στον παπαδοπουλο????????
ο καραμαναρος γαμαει ειναι μορφη
ειναι μεγαλος ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙθα παει στο στην υγεια μας στον παπαδοπουλο????????
ο καραμαναρος γαμαει ειναι μορφη
κλεβει χρυσα δοντια απο γερους και γριες ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟεχει χρυσο,πλατινα και ασημι ο μουνης μην τον φοβασαι
Και ποιός σου είπε οτι έχει μετοχές; Ποιός θα του πούλησε μετοχές με αντάλλαγμα ακάλυπτες επιταγές;ο νιπλης εχει νευρα και βριζει...αλλα νομιζω οτι ειναι επειδη εχει ζεστη και επεσαν οι μετοχες παγκοσμια
ειναι μεγαλη καμπια ο νιπλης ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΙΑΚαι ποιός σου είπε οτι έχει μετοχές; Ποιός θα του πούλησε μετοχές με αντάλλαγμα ακάλυπτες επιταγές;
Πάλι κάθεσαι ρε μουνόπανο;σε ευχαριστω φιλε Τρουμπ...σημαινει πολλα για μενα η στηριξη σου
τελος σχολασα επιτελουςΠάλι κάθεσαι ρε μουνόπανο;
Ο πρωτευουσιάνος δεν κάθεται ΠΟΤΕ, διάλλειμα κάνει μέχρι αύριο, ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ.Πάλι κάθεσαι ρε μουνόπανο;
Αυτό ήταν σήμερα; Δούλεψες τρία τέταρτα.τελος σχολασα επιτελους
ντροπη ρε μουνι...δεκα λεπτα εχω που ξαποστασαΑυτό ήταν σήμερα; Δούλεψες τρία τέταρτα.
Έτοιμος για σύνταξη είσαι
Έτσι μετράει τις ώρες ο πρωτευουσιάνος, ΕΤΣΙ.Αυτό ήταν σήμερα; Δούλεψες τρία τέταρτα ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
Έτοιμος για σύνταξη είσαι
Πες μου αλήθεια ρε πούστη, δεν ντρέπεσαι σήμερα που πληρώθηκές γι’ αυτό που έκανες;ντροπη ρε μουνι...δεκα λεπτα εχω που ξαποστασα
ΟΧΙ ΓΑΜΙΟΛΗ δουλευω απο το πρωιΠες μου αλήθεια ρε πούστη, δεν ντρέπεσαι σήμερα που πληρώθηκές γι’ αυτό που έκανες;
Με ιδρώτα ρε γαμημένε τα βγάζει το αφεντικό σου τα λεφτά, κι εσύ τα παίρνεις καθισμένος σταυροπόδι.ΟΧΙ ΓΑΜΙΟΛΗ δουλευω απο το πρωι
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΜε ιδρώτα ρε γαμημένε τα βγάζει το αφεντικό σου τα λεφτά, κι εσύ τα παίρνεις καθισμένος σταυροπόδι.
Είσαι η ντροπή της εργατιάς
Εσύ έχεις ντραπεί για μια επιταγή που υπέγραψες; ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ;Πες μου αλήθεια ρε πούστη, δεν ντρέπεσαι σήμερα που πληρώθηκές γι’ αυτό που έκανες;
Θέλεις να οργανώσω ένα συνδικαλιστικό όργανο;ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Με καμάρι τις υπέγραφα.ΜΕ ΚΑΜΑΡΙΕσύ έχεις ντραπεί για μια επιταγή που υπέγραψες; ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ;
Όταν σε κυνηγάνε με καμάρι τρέχεις; ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ;Με καμάρι τις υπέγραφα.ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ
Τα ΜΑΤ ρε μουνι θα σου φερω , τα ΜΑΤΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Λεπτομέρειες είναι αυτάΌταν σε κυνηγάνε με καμάρι τρέχεις; ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ;